Розважальний центр «Промінь» - це місце для відпочинку та розваг всієї родини

06 Березня 2018, 09:05
РЦ «Промінь» 10084
РЦ «Промінь»

Розважальний центр «Промінь» - це місце для відпочинку та розваг всієї родини.

У РЦ «Промінь» на 1-му поверсі знаходиться кінокомплекс MULTIPLEX – це п’ятизальний кінотеатр, який вміщає в себе 953 глядача. Перший зал, який налічує собою 599 місць для перегляду кіно являється прем’єрним і одночасно концерт-холом (749 місць разом з балконом), де на постійній основі відбуваються концерти та вистави.

Також на 1-му поверсі знаходиться бар кінокомплексу, «Bubble Bar» зі смачними вафлями, миле «HUG cafe», цукерки «Bonbon», магазин техніки Apple та аксесуарів «Ябко», туристичне агенство «Перше туристичне агенство» та авторська кав’ярня зі смачною кавою та унікальними десертами «Ring Coffee» за рогом у правому крилі.

На 2-му поверсі знаходиться Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг». Це авторський проект, який вміщає в себе: Художню студію «Творча майстерня», де відбувається навчання дітей на постійній основі та проводяться різнотипні майстер-класи для усіх бажаючих; Дитячу перукарню «Майстерня краси», де також роблять манікюр, як дорослим, так і дітям; Лабіринт та ігрові автомати; Відділена «Зона крихіток», де малюки мають можливість погратись у будиночках, пострибати на батуті та покататись на каруселі; Кімната для святкування Днів Народжень «Не кажи мамі!», де можна замовити повний комплекс розваг для іменинника; Дитяче кафе «Чорничне кафе», де в меню Ви зможете знайти смачну та корисну їжу, як для малюка, так і для себе.

У правому крилі 2-го поверху знаходиться сервіс краси «Cloud7Service», який пропонує широкий асортимент послуг для краси та догляду Вашої зовнішності: макіяж, зачіски, манікюр, послуги косметолога, шоурум з дизайнерським одягом, продаж брендової косметики та міні-фотостудія.

На 3-му поверсі знаходиться боулінг-більярд клуб «George’s Club», обладнання якого має рівень світового масштабу та на постійній основі відбуваються турніри, як з боулінгу та більярду. Окрім того клуб має смачну кухню та кожних вихідних проводить вечірки з улюбленими резидентами відвідувачів.

У лівому крилі 3-го поверху знаходиться кібер-спортивна арена «Force Arena», яка вміщає в себе 50 потужних комп’ютерів, 6-ти метровий екран для перегляду важливих кіберспортивних подій, комфортні зони PlayStation та зона настільних ігор. Також у них на постійній основі відбуваються турніри з різних дисциплін.

На 4-му поверсі знаходиться фуд-корт, де кожен знайде кухню за своїм смаком.

м. Луцьк, просп. Президента Грушевського, 2.

Довідка: +380 (68) 525 90 09.







Коментарі
06 Березня 2018, 15:25
Що курив чоловік коли вигадував назву Смугастий носоріг? Чи він щось бачив?
08 Березня 2018, 15:45
Навіщо на ковельському новинному сайті реклама луцьких закладів? Відразу навіть не зрозуміло. Але трошки згодом... розвиднюється у очах)
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024