У РЦ «Промінь» покажуть комедію для дорослих

07 Березня 2018, 14:10
Розважальний центр «Промінь» 2355
Розважальний центр «Промінь»

У РЦ «Промінь» покажуть виставу від київського театру-студії імпровізації «Чорний квадрат» «Кохання сексом не зіпсуєш».

Яскраві та екстравагантні вистави для любителів відмінного гумору та життєвих жартів від київського театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Чудовий подарунок коханій на 8 березня для гарного настрою. 

12 березня відбудеться вистава «Кохання сексом не зіпсуєш» –  гостро-сексуальна комедія для дорослих, з ліричним ухилом.

Любов, розтягнута в часі і секс, знайдений через роки. 

Вистава про те, як деяким людям вдається, або не вдається дійти до сексу і якими химерними способами вони потім намагаються втекти від наслідків.

Як стається так, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що потрібно робити, і чого не варто говорити? А що трапляється само собою? А що далі? Щось же змінюється всередині у нас після всього цього?

Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Це, перш за все, комедія, однак пікантна, для дорослих.

Жорсткі і відверті жарти не призначені для банальних людей. Комедія дуже яскрава і насичена - тому що про нас, тому що про секс і кохання. А це дуже рідко буває сумним чи нудним. Але й «тонка натура» теж зловить свій катарсис. Постановка для дорослих, - не за паспортом, а за станом душі.

Також не рекомендуємо відвідувати виставу людям з надно святенницькими поглядами на світ, а особливо тим, хто не має почуття гумору. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, смуток і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке ... невловиме ... 

Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслабляє мозок. 

28 квітня відбудеться вистава «Сексуальне чтиво» – відверто і легко про найсокровенніше, креативно і весело про таємне. Театр імпровізації показує життєві ситуації, говорить про відносини, про любов, про секс. Шоу як розмова по душам, наповнене жартами і гумором.

Квитки можна придбати на сайті: promin.lutsk.ua або у касах РЦ «Промінь».
Довідка: +380 (68) 525 90 09.

«Кохання SEXом не зіпсуєш»
«Кохання SEXом не зіпсуєш»

«Сексуальне чтиво»
«Сексуальне чтиво»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024