Напередодні 8-го березня: ціни на квіти у Ковелі

07 Березня 2018, 19:00
12164

Завтра, 8 березня, усі будуть святкувати Міжнародний жіночий день. Один з найпопулярніших варіантів подарунку у цей день - квіти.

Напередодні свята, Район.Ковель навідався у популярні серед ковельчан місця продажу квітів і дізнався ціни на букети у 2018 році.

1. Квітковий ринок навпроти «Універмагу»

Сьогодні, 7 березня, в обід тут було стовпотворіння. Традиційно, перед святами це місце заполоняють квіткарі. Ятки з квітами облаштувались по обабіч тротуару. Усі продавці жваво закликали купити саме у них.

Ціни за одну квітку на цьому ринку:

  • тюльпани – 15-35 гривень (ціни залежать від країни постачальника і сорту; у вазончиках - близько 80 гривень);
  • гвоздики – 20 гривень;
  • ромашки – 40 гривень;
  • хризантеми – 30 гривень;
  • троянди – 40-65 гривень (ціна залежить від сорту і висоти «ніжки»).  

 
















 

На цьому ринку можна було навіть купити крокуси у вазонах. Ціна – 50 гривень за один вазон.

 



 

У середині ринку пропонували придбати уже готові квіткові композиції. Однак такі букети набагато дорожчі, від 300 гривень до 600, а то навіть і більше.

 



 

Варто зауважити, що на цьому ринку продавчині часто пропонували знижку. Були готові «уступити» від 5 до 10 гривень і обіцяли, що чим більше квіток у букет купимо, тим більша знижка може бути. 

 

2. Незалежності: провулок навпроти «Вечірнього».

Сьогодні на цьому місці не було численних продавців квітів. В одної продавчині можна було придбати традиційні тюльпани, гвоздики і троянди за цінами як на попередньому ринку.   

 


 

Однак тут можна було придбати у бабусь пучок вербових «котиків» за 15-20 гривень. На першому ринку і Привокзальній площі таких «котиків» не було.

 



 

3. Привокзальна площа

Сьогодні, ліва частина Привокзальної площі була наче квіткова алея. Ятки з квітами простягалися на десятки метрів. На відміну від попередніх місць, тут можна було віднайти багато різних квітів у вазонах.

 





 

Щодо цін на тюльпани, гвоздики, ромашки, хризантеми та троянди, то тут вони були дорожчі на 1-2 гривні, ніж на квітковому ринку навпроти «Універмагу». Тож, готовий букет із декількох таких квіток в середньому коштував на «привокзалці» 60-75 гривень.

 


 

Також на «привокзалці» можна було придбати крокуси у вазонах. Ціна – 60 гривень за один вазон.

 

 

Загалом, напередодні Міжнародного жіночого дня у Ковелі букети були дешевші на квітковому ринку навпроти «Універмагу». В середньому, цього року букет із 5 стебель тюльпанів обійдеться у 100 гривень, а одна гарна троянда у 45 гривень.  


Коментарі
08 Березня 2018, 02:46
Багато років ринки, які знаходяться на території комунальної власності, працюють через посередників. В результаті чого міська рада недоотримує значну частину коштів. Для того, щоб побудувати систему співпраці з підприємцями, які працюють на ринках, виникла ідея створити це підприємство. Якщо організувати вміло роботу такого комунального закладу, то він буде вигідним і місту, і підприємцям. Бо не буде посередника між підприємцями та міськрадою, який зароблятиме гроші з повітря», – розповів депутат Луцькради Борис Смаль.
08 Березня 2018, 10:38
Купив ввечері тюльпани, а сьогодні вже практично опали пелюстки. Зрозумів, що краще купувати практичніші подарунки.
08 Березня 2018, 11:00
Все китайська підробка
08 Березня 2018, 11:05
Хоч би мені хто квіточку подарував
08 Березня 2018, 11:08
Я ТОБІ ПАДЛЮЧКО БУДЯЧКА НА МОГИЛКУ ПРИНЕСУ
08 Березня 2018, 12:26
Пишуть про ціну на підсніжники, а на фото крокуси. Чи фото не в тему, чи хтось не розуміється на назві квітів на жаль
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром