Після скандалу патрульним у Ковелі увімкнули тепло і гарячу воду

13 Березня 2018, 17:56
3740

У ковельському санаторії, де на час ротації проживають патрульні з інших міст, увімкнули опалення та гарячу воду.

Про це повідомляє «Волинь24» з посиланням на слова прес-секретаря патрульної поліції Волині Ольги Бузулук.

Нагадаємо, київський патрульний поліцейський Валентин Каленіченко, який приїхав працювати до Ковеля, заявив, що копів поселили в жахливих умовах: у кімнатах холодно, протяги, немає гарячої води та де поїсти. 

«Тарас Михалко (ред. – керівник ковельських патрульних) був там. Умови покращились: є тепло, гаряча вода, запрацювала їдальня», – зазначила речниця патрульних. 

За словами Ольги Бузулук, ситуація склалась, зокрема, через введення надзвичайного стану в енергетиці країни.

«Там навчаються ліцеїсти. Через режим економії їх відпустили додому. Керівники бази «прикрутили» опалення. Зупинилася й робота їдальні. За ці тимчасові незручності ми перепрошували. Їм виділяють добові 60 гривень і в їдальні поїсти за ці гроші можна тричі», – сказала речниця патрульних. Окрім того, поліцейських довозять до служби спеціальним автобусом.

«Зараз скарг немає. Узагалі, законодавчо прописано, в умовах набору в лави патрульних прописано: готові служити у будь-якому куточку України. Вони йдуть служити у поліцію і повинні бути до цього готові», – підсумувала Ольга Бузулук.

У коментарі Район.Ковель речниця додатково зазначила, що нині на території військового ліцею відбувається ремонт: «тому там трохи бардак, умови покращились в тому плані, що працює їдальня, є тепло, вода, їм пратимуть одяг, там все не так погано було».

Коментарі
13 Березня 2018, 23:58
ЛЕПЕЧИ МОЯ ГУБОНЬКО
14 Березня 2018, 10:22
Вони йдуть служити у поліцію і повинні бути до цього готові, – підсумувала Ольга Бузулук. Ни убавить ни прибавить! Спочатку заманюють а потім кажуть шо ти ЛОХ повівся!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024