Через можливе похолодання у Ковелі скликали комісію з надзвичайних ситуацій

16 Березня 2018, 12:06
3138

За прогнозами синоптиків з 17 березня на Волині очікується ускладнення погодніх умов. Очікується зниження температури, пориви вітру, сильний сніг та хуртовини. Можливе налипання мокрого снігу, замети й ожеледиця.

У звязку з цим учора, 15 березня, відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Оскільки погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту, ускладнять роботу енергетичної галузі та комунального господарства. Тому розроблено і затверджено відповідні заходи. Зокрема, керівниками комунальних підприємств – РЖКП №1 та №2, ПТМ «Ковельтепло», УВКГ «Ковельводоканал», КП «Добробут» з 16 по 19 березня буде забезпечено  цілодобове чергування аварійно-відновлювальних формувань. У разі різкої зміни погодних умов та загрози виникнення надзвичайних ситуацій будуть залучені сили та засоби для запобігання їх виникнення та ліквідації можливих наслідків стихії.

 





 

Зазначається, що керівники лікувальних установ, дитячих садків, шкіл, закладів соціальної сфери мають забезпечити оперативне залучення автономних джерел електропостачання, перевірити стан їх готовності у випадку відключення електропостачання.

На міських автошляхах чергуватиме поліція, яка в разі необхідності разом із рятувальниками та комунальними службами надаватиме допомогу водіям для визволення автотранспорту з снігових заметів. Буде вжито заходи щодо забезпечення безперебійного руху автомобільного транспорту, в першу чергу пасажирських перевезень та доставку товарів першої необхідності. 

Ковельська філія ВАТ «Волиньобленерго» спрямує сили на недопущення відключення від енергопостачання об’єктів життєзабезпечення населення, підтримуватиме в постійній готовності аварійно-відновлювальні підрозділи для ліквідації пошкоджень на лініях електропередач. 

Рятувальники у разі потреби розгорнуть пункти обігріву.

Коментарі
16 Березня 2018, 14:54
ЩЕ СТІЛЬКИ ЗЛАДЕЄВ НЕ ЗБИРАЛОСЬ В ОДНОМУ ПРИМІЩЕННІ.
16 Березня 2018, 15:13
слава богу на Верес вже н1хто ненад1еться
16 Березня 2018, 16:22
а чому памідорихи нема на фото? Вона що, ігнорує наради? Але їй дозволено. Це ПРО ТЕ ЖЕ Товстиги. Він її прикриває.
16 Березня 2018, 17:35
А для чого тоді у мене мощна криша в білому домі? Щоб на всякі посідульки ходити?<br/>А ще я люблю Балака до нестями, за всі мої косяки він віддувається і клав на всіх.
16 Березня 2018, 21:19
Ініціатива правильна. Дай Бог щоб всі служби спрацювали належним чином.
17 Березня 2018, 12:20
Ще б до них азірова з бімбою у вагіні
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024