Володимира Кияна: повернуть безперебійне водопостачання споживачів та котелень

16 Березня 2018, 19:07
2687

У мешканців вулиць Брестської, Кияна, селища Льонозаводу та села Вербка викликало занепокоєння повідомлення Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» про подачу води за графіком.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Нагадаємо, адміністрація підприємства інформувала, що у 2015 році Ковельською міською радою управлінню було надано дозвіл на розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки для забезпечення охоронної зони артезіанських свердловин №25 та №27, яка становить 30 м від осі свердловини. У цю зону входять самовільно збудовані сараї жителів багатоповерхівок, що знаходяться поруч. Там вони тримають домашню живність, що категорично заборонено через загрозу забруднення підземних джерел, тому дані будівлі підлягають негайному знесенню. 

Зважаючи на таку ситуацію, а також високий рівень грунтових вод, управлінням одноосібно прийняте рішення з 15 березня вивести з роботи свердловину № 25 і подавати споживачам цього мікрорайону питну воду за графіком. 

Лист від водоканалу отримало і керівництво ПТМ «Ковельтепло», в якому йдеться про забезпечення за графіком холодною водою котелень на вулиці Володимира Кияна, 82,49,48. Директор підприємства Володимир Бойко відразу ж повідомив міського голову Олега Кіндера, що технічно за таких умов постачання гарячої води споживачам є неможливим.

Заступник міського голови Андрій Товстига дав доручення керівництву УВКГ підготувати інформацію про функціонування свердловин для постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення. На її засіданні проблему було розглянуто. В обговоренні взяли участь депутати, начальник водоканалу Юрій Рибачок, власники декількох сараїв. Прийнято рішення вжити заходів щодо знесення савовільно збудованих господарських будівель в межах охоронної зони свердловин. Рекомендовано адміністрації «Ковельводоканалу» до моменту врегулювання питань демонтажу утриматися від обмеження надання послуг централізованого водопостачання.

Сьогодні ж, 16 березня, міський голова Олег Кіндер своїм розпорядженням зобов’язав начальника Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» Рибачка Ю.І. забезпечити безперебійне централізоване водопостачання споживачів від насосної станції ІІ-го підйому та котелень ПТМ «Ковельтепло» на вулиці Володимира Кияна.

Коментарі
16 Березня 2018, 22:38
Як малі діти. Один відключає, другий не може подавати гарячої води, третій зобов'язує першого включити холодну воду, щоб була гаряча. А що в результаті? Сараї як стояли так і стоять. Ось така х.рня, малята.
17 Березня 2018, 00:46
Згідний з УКРОПом.Випендрюються як малі діти . А для мешканців названого мікрорайону безкінечні стреси та інші негативні наслідки від такого роду потрясінь.
17 Березня 2018, 07:10
А ЩО РОБИТИ КОГО ПРИБИТИ
17 Березня 2018, 10:06
А де в Ковелі вул.Кияна ...???
17 Березня 2018, 10:21
Це вул. Ватутіна.
17 Березня 2018, 12:08
Проект розподілу земельних ділянок, де стоять сараї - в студію!
17 Березня 2018, 23:11
Знести на фіг ті незаконні сарайчики. Або реально давати воду по графіку. Тоді жителі Кияна і сараї позносять і морди жлобам натовчуть.
18 Березня 2018, 14:05
При чому тут сараї до графіків та відключень? На земельку хтось око поклав і шукає, під яким соусом її очистити. Поживемо - побачимо, хто...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024