У Ковелі відкрили аматорську театральну студію

17 Березня 2018, 15:51
5400

При народному домі «Просвіта» у Ковелі організували театральну студію.

Про це повідомляється у сюжеті Телевізійного центру Ковель.

В театрі-студії вчать азам акторської майстерності. Експериментують на заняттях з ораторського мистецтва, вокалу та ритмопластики.

«Мені завжди хотілося, щоб в Ковелі був театр. І от, коли я повернулася сюди після 15-ти років проживання і роботи в Києві, то одразу згадала про свою мрію. І власне отримала підтримку в тому, щоб на базі відремонтованого народного дому «Просвіта» організувати самодіяльний театр-студію...», – розповідає режисер-постановник аматорського театру-студії Альона Малюга-Мельникова.

Ковельські театрали поки що не придумали назву свого театру. Однак, уже встигли показати дебютну виставу — інсценізацію новели волинянина Віктора Гребенюка «Крижем».

Свою нову сценічну роботу аматори сцени представлять на публіку до чергових роковин Чорнобильської трагедії. В планах також — відкрити дитячу секцію театру-студії.

 

Коментарі
17 Березня 2018, 18:13
Нехай пробують. Може щось гідне з того вийде. Бо як свідчить досвід мало що у ковельчан путнього виходить. Дивно що режисерка понабирала усіх охочих, а не відібрала тих, у кого є здібності.
17 Березня 2018, 20:34
А у них на лобі написано, що вони талановиті? Тож потрібно попрацювати побачити хто є хто. Випадкові і бездарі відсіються. Хай працює, люди хоть чимось користним будуть зайняти ще може і таланти відкриє. Всяке буває! Але театр це справа досить затратна. Ковельські меценати допомагайте! Пошити костюми стоїть грошей.
17 Березня 2018, 22:15
Ти здурів чи що? Ковель і меценати! Ніхто навіть не знає, що таке меценати!))))))))))))))))))))
17 Березня 2018, 22:47
Аж очам своїм не повірила! На новий рік на сторінці в Фейсбуці Петра Об`єдкова читала, що в Ковелі нема і драмкружка. Вирішила, що він знущається з Кідера. А тут опаньки і навіть режисер є. Гарно наш Мер москвічові носа втер! А то журиться, що написав сценарій для п`єси про Ковель і в Ковелі ніхто не зможе побачити. Знай наших!
18 Березня 2018, 00:37
Почати таку справу з нуля, на рівному місці - то вже вартує поваги. Ще й палки в колеса ставлять. Людину навіть не забезпечили робочим місцем, кажуть же - що все на голому ентузіазмі і бажанні. Так що мер тут зовсім ні до чого.
18 Березня 2018, 05:02
я піду в тєатр для третього тисячілєтія! тьху-збився-ПОКОЛЄНІЯ !О!!!
18 Березня 2018, 10:32
Керує ковельським цирком Кіндер-Сюрприз. В правдивості не сумнівайтесь і хоч раз в місяць ходіть на сесію, то й самі переконаєтесь. Реклама керуючого цирком постійно крутиться у чудернацьких фотках на сайтах. Цей цирк має приміщення, а його керівники солідну зарплатню.
18 Березня 2018, 10:56
кидаю студію при університеті третього покоління... готова на роль Жульєти! Дідок на Ромео погодиться?
18 Березня 2018, 10:58
Хто такі МЕЦЕНАТИ ?
18 Березня 2018, 11:58
Дідок піде Бармалея грати. Режисер дуже молоденька тому для дорослих, думаючіх глядачів вона ще не доросла. Будеш Мальвіною! Початковим класам культуру прививати.
18 Березня 2018, 16:39
Меценат — лицо, способствующее на добровольной и безвозмездной основе развитию науки и искусства, оказывающее им материальную помощь из личных средств. Меценатство — покровительство развитию науки и искусства
18 Березня 2018, 17:46
так у нас в городі такіх ліц-меценатов невидно!
18 Березня 2018, 22:58
От чому майже в усіх коментарях завжди тільки жовч, заздрість, злоба і якась дурня абсолютно не по темі?! Люди, ви самі себе чуєте? Читаєте те, що ви пишете? Невже нікому не соромно? Про який розвиток, культуру та інші високі матерії можна говорити, якщо у нас, вибачте, словесний срач під кожним постом, під кожною розміщеною новиною?! Обов'язково треба обгадити, без цього ніяк?
19 Березня 2018, 07:41
Ти не те думаєш і не правий!<br/>1. Наявність коментарів означає, що ця подія зацікавила ковельчан.<br/>2. Люди думають загубить влада це починання молодиці чи ні????.<br/>3. Ковельчани розуміють які проблеми чекають засновника студії.<br/>4. Ковельчани звертаються до людей з грішми, щоб допомогли режисеру. Розуміють, що їх діти повинні виховуватись мистецтвом. Воно розвиває духовність!<br/>5. Ковельчани сумніваються в здібностях режисера працювати над дорослими п`єсами тому, що занадто молода, не має життєвого досвіду і не може мислити про життя філософськи. Мудрість приходить з роками!<br/>6. Ковельчани ще можуть шуткувати!!!<br/>Якось тако виходить! І срачу ніякого нема.
19 Березня 2018, 12:47
оце мене просвітили! Буду шукати меценатів! Може вам потрібен реквізит?
19 Березня 2018, 14:32
Були зі знайомими на першій виставі в Просвіті на День Соборності. П'єса виконувалась більш, ніж доросла - це до сумнівів, - глибока, філософська, трагічна - ридав увесь зал і дуже майстерно було зіграно. Тому вік абсолютно не показник - у нас повно вже ніби &quot;досвідчених&quot; і в поважних літах, але нічого мудрого чи путнього від них ніхто не бачить.
19 Березня 2018, 14:36
Я думаю, що треба - і реквізит, і костюми, і декорації - навіть уявити важко, що і скільки всього буде потрібно в процесі роботи, бо театр вимагає дуже великих вкладень. Але де їх взяти - от в чому питання. Навряд чи міська влада захоче допомагати (((
19 Березня 2018, 22:48
А може якраз... невже наша влада не хоче, щоб рідне місто процвітало, розвивалось? Та й заможних людей у Ковелі немало, невже ніхто не захоче стати меценатом? Колись це було дуже шановано, і таких людей усі поважали. Театр - це супер - і для дорослих, і для дітей. Хай би все вийшло, успіхів!
20 Березня 2018, 16:18
Владі фіолетово до її починання! А ось заможнім людям буде шанс вивісти дружину в світ в гарній сукні, поспікуватись в неробочій атмосфері, в антракті випити БОКАЛ шампанського. В місті почнеться світське життя. Тому майбутні меценати откликаєтесь, становитесь в чергу і будете хвалитися як ви оділи своїх артистів, який реквізит виготовили. А не все соватись по обригалівкам, баням і нажиратися до поросячого вереску. Але режисеру потрібно зрозуміти, що і комерційна діяльність буде потрібна. Треба заробляти гроші. Без цього жоден театр не існує. Тут їй надіємось допоможе Пірожик М.І.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром