У Ковелі відбувся чемпіонат області з класичних шахів

21 Березня 2018, 15:01
3141

Три дні поспіль на базі спортивної школи імені Євгена Кондратовича відбувався чемпіонат ГО «Волинська Шахова Федерація» з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 16, до 18, до 20 років, у якому взяли участь 38 представників з Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Гідно представили рідне місто на цих обласних змаганнях і показали чудові результати ковельчани - вихованці комплексної ДЮСШ. 

У віковій категорії до 20 років чемпіонами Волинської області стали: серед юнаків – Станіслав Бондаренко (першорозрядник, учень школи № 3), серед дівчат – Вікторія Омельчук (другорозрядниця, школа № 8), друге місце посіли Максим Капітула (другорозрядник, НВК № 13) і Катерина Кравченко (школа № 3), третє – у Вадима Мороза (другорозрядника, НВК № 13), наставником яких є Олена Черняк, та Ангеліна Кашинська (школа № 3), яка тренується у Тетяни Портянко.

Чемпіони серед шахістів до 18 років серед юнаків – Олександр Кухарук (першорозрядник, школа № 12), серед дівчат – Ярослава Терещук (другорозрядниця, школа № 3), другий результат в першорозрядника Артема Манжоса (НВК № 13) і другорозрядниці Вікторії Браташ (школа № 10), третє місце виборов другорозрядник Любомир Рацький (школа № 5). Всі вони займаються в Олени Черняк.

У категорії до 16 років ковельчани Іван Хільчук (другорозрядник, міська гімназія) та Олександра Позур (школа № 3) здобули друге місце, а Олександр Хільчук (першорозрядник, міська гімназія) – третє. 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024