Голова тимчасової комісії Ковельської міськради поставив себе на місце рідного брата мера

23 Березня 2018, 14:05
4167

Тридцять п’ята сесія Ковельської міської ради добігала до кінця, коли звітували голови тимчасових контрольних комісій, яких створили депутатів у різний час.

Секретар ради Віра Федосюк повідомила, що 27 квітня 2017 року була створена комісія, яка повинна була перевірити достовірність даних, озвучених міським головою Олегом Кіндером у виступах на сесії при нагородженні депутатів та на звіті щодо кількості депутатських запитів та звернень старшого брата, депутата з фракції ВО «Батьківщина» Геннадія Кіндера.

Нагадаємо, що 8 грудня 2016 року на початку другого пленарного засідання шістнадцятої сесії Олег Кіндер привітав обранців громади з Днем місцевого самоврядування та вручив «за активну депутатську діяльність, відповідальність й компетентність при розгляді питань життєдіяльності територіальної громади» Почесну грамоту кільком депутатам, в тому числі й Геннадію Кіндеру. Втім, опозиція до мера хоче з’ясувати, наскільки справедливо він відзначив свого брата.

«Роботу комісії провести в місячний термін. Про результати роботи прозвітуватись на сесії Ковельської міської ради», – зачитала рішення ради Віра Федосюк. І додала: «До цих пір ми звіту не почули. Є у нас голова комісії – Володимир Кирилович Косцьов’ят. Будь ласка».

І хоча усі попередні голови комісій звітували з місця, Володимир Кирилович пішов за трибуну.

«Я ці питання не хотів піднімати, але коль мене зачепили, то зараз підніму. Є корупція. Складова корупції. Пояснюю. Ніколи би не виникали ці питання по Конащук, якщо би не було складової корупції. Радник Конащук, а його дружина, що робить. Тепер, що таке означає корупція? Коли використовуються в сесійному залі родинні зв’язки. Пояснюю. Коли б я був депутатом міської ради, а мій брат рідний головою і братчик би рішив мене привітати грамотою чи ще чимось. Я би сказав: «Шановні депутати, щоб ніхто ніде не використовував, і ти, мій дорогенький братчику, не роби цього. Цю грамоту вручай цьому і цьому», – сказав Володимир Косцьов’ят, поставивши себе на місце старшого брата мера.

 


 

Володимир Кирилович мовив, що особисто ніколи нікого не ображає і відноситься «в першу чергу як до людини – до Кіндера Геннадія, до його рідного брата, як до людини».

«І вважаю, що ці питання не потрібно на сміх ставити. Міський голова, як посадовець, має право не тільки свого брата, а любого депутата, любого жителя Ковеля привітати грамотою. Інше діло, чи він має право пізніше звертатися і відповідним чином ображати депутатів. Цього немає права робити. Але зараз наразі я прошу одне: надальше, пане голово, візьміть до уваги – якщо ви маєте право привітати грамотою свого брата, то не означає, що ви маєте право на запитання Стасюк ображати її», – дорікнув Володимир Косцьов’ят.

«Що з достовірністю? Ви ж перевіряли достовірність фактів. Що саме із достовірністю? Було таке чи не було?» – допитувалася Віра Федосюк.

«Надальше попрошу вас, секретар міської ради, якщо ви не поважаєте Косцьов’ята, то ви себе поважайте. Таким чином…», – встиг сказати голова тимчасової контрольної комісії, як його перебили.

«Щоб не задавати вам цих питань? Чи як це розуміти? Для чого тоді ця комісія», – поцікавилась Віра Іванівна, уже не приховуючи сміху.

У сесійному залі деякі депутати та присутні вже просто не стримували своїх емоцій і давились сміхом. Сесія закінчувалася на мажорній ноті.

«Дивіться. Таким чином, якщо ви себе так поводите, це ви показуєте своє лице, свою людяність. Я вам наразі… Не настоюйте на продовженні комісії», – наголосив Володимир Косцьов’ят.

«Я так зрозуміла, що на наступну сесію я готую про закриття. Так? Цієї комісії», – запитала Віра Федосюк.

 


 

Тут в дискусію вирішив вступити ще й міський голова Олег Кіндер.

«Значить, але є ще й інший момент. Момент. Є репліка. Є репліка в частині того, що коли визначилися або було озвучено чоловіком з фракції «УКРОП» – Косцьов’ятом аргумент, що я не маю права свого рідного брата привітати з його, ну там з певними якимись подіями – з Днем народження чи щось. По-слу-хай-те!!! Подяка була надана не братові Кіндеру, а депутату Ковельської міської ради, який виголосив у сесійному залі саме більше запитів і звернень! То що, не можна було порахувати?! То треба членам комісії, яка є, перевірити свідоцтва про закінчення школи – чи вміють вони рахувати, чи ні. Це просто є звернення Кіндера, Косцьов’ята, Іванова, Петрова, Сидорова і пощитати – тут п’ятдесят, тут сорок, тут тридцять. І все! Ви розумієте що? Із-за чого питання в форматі, якщо не вмієте рахувати, то будь ласка, напишіть заяву, що виходьте з даної комісії і на тому закінчення», – заявив Олег Кіндер.

Депутатам і присутнім вже було не до сміху від сказаного першою посадовою особою міста.

Коментарі
23 Березня 2018, 16:25
ку-ку****** ку-ку****** ку-ку
23 Березня 2018, 16:49
Вірочка поправилась? Чи показалося?
23 Березня 2018, 19:21
Цей кукурікнутий алкаш Косоп'ят вже достав весь Ковел Як може шизофренік бути дупутатом і ще шось дзявкати з будки. Таких депутатів на мило і буде більше пользи.
23 Березня 2018, 19:48
При урок рєдкосний.Жаба просто задавила,що йому не дали
23 Березня 2018, 21:20
Поставлю весь бют раком
23 Березня 2018, 21:34
ПРАБАБУШКА ГОВОРИТ_ТАКОГО ЕЩЕ НЕ Б ЫЛО! вСЕХ НА бюро гОРКОМА!
23 Березня 2018, 23:38
та в укропі всі кукукнуті що пінес що стасючка що костовят всі шизофреникі і популісти. тільки піз...ть а реально ноль
23 Березня 2018, 23:39
Що спільного між намаханою драним мішком гадею сявченко і кукукнутим Косцьов'ятом?<br/>Правильна відповідь: батьки обох перед їхнім зачаттям навживалися &quot;Три гички&quot;...
24 Березня 2018, 00:20
Як вам не соромно ображати депутатів? Де культура спілкування? Хтось колись питав - де бере журналіст фотки криворотого Кіндера, а я вам скажу, він завжди такий, некультурний, нахабний, хіба личить голові і секретарю міської ради так себе вести? Гидко було слухати що вони верзли! А винна у всьому, я вам скажу - Роїк, бо зіпсувала настрій Кіндеру і Федосюк рішенням суду, розкладами про порушення їхнього кормильця Конащука. А в блуд заводив не Пініс, не Стасюк, а сам Кіндер. Так стелилися перед присутніми Вєрка з Кіндером, так співали щоб Конащучці продовжити договір оренди і обі@ралися. Тож так вам і треба.
24 Березня 2018, 07:59
Люди добрі приберіть Кнопин хлівчик з дитячого майданчику
24 Березня 2018, 11:49
Соромно за поведінку депутата та міського голови.
24 Березня 2018, 12:56
таукроп сама кокукнута партыя, пынос ыди корови пасти, займися тим на що вчився
24 Березня 2018, 13:29
Та це просто Ковель тому ннма чому дивуаатися, сельський базар.
24 Березня 2018, 15:28
подивіться на фотки і не патякайте що два чоботи пара, бо Косцьовят говорить виважено, спокійно і по суті, а Кіндера он яка морда перекошена, не говорить, а плюється, зневажає як громаду так і депутатів. Точно кукукнутий!
24 Березня 2018, 16:08
А Алєжка вже все скупив і з усіма все порішав, що па скуда дозволяє собі ображати усіх і вся... А що ви хочете, якщо це хам ло немає елементарної культури і жажда наживи вже його геть засліпила... Але не переживайте! Вже недовго лишилось царювати довгоносому та кривовухому... Час розплати за скоєне вже скоро... Служба Божа України вже давно працює, тож весною буде результат)))
24 Березня 2018, 22:51
Косцьовят – інвалід другої групи загального (психічного) захворювання. Серйозні розлади психіки Косцьовята видно всім з його поведінки. Через інфантилізм (інтелект на рівні підлітка) Косцьовят не може адекватно реагувати на обстановку, логічно мислити і критично оцінювати свої дії. Його поведінка є агресивно-дурашливою, суспільно небезпечною, притаманною хворим на шизофренію.<br/> Такій особі потрібно обмежити дієздатність, платити пенсію по інвалідності та періодично направляти на стаціонарне лікування, а не висувати в депутати. Призначення Косцьовята головою тимчасової контрольної комісії (на посміховисько на все місто) остаточно підірвало репутацію депутатського корпусу.
25 Березня 2018, 04:30
Про мене однопартійці забули хоч би свічечку хто поставив,а то жеруть скоромне і тільки кишені набивають,обкрадаючи бюджет...
25 Березня 2018, 11:24
А у Кіндера з Федосучкою розі дійсно брезгливо-криві. Не поважають людей ці тварі...
25 Березня 2018, 11:32
Кіндеру вже зеленкою лоба помазали
25 Березня 2018, 12:12
Сама така
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024