У Ковелі відбувся турнір з плавання пам’яті Євгена Кондратовича

26 Березня 2018, 15:40
6997

У Ковелі відбувся VIII турнір з плавання пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту України Євгена Михайловича Кондратовича.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Змаганнях проводились серед юнаків та дівчат 2006 року народження та молодших. У змаганнях брали участь команди Ковеля, Рівного, Луцька, Червонограда, Вараша. Загалом на водних доріжках свою майстерність демонстрували 92 юні спортсмени. Серед них - 50 хлопців та 42 дівчини.

На урочистому відкритті турніру плавців та їх наставників привітали директор спортивної школи імені Євгена Кондратовича Олена Клімашевська та дочка тренера Ірина Міцкевич. На згадку про спортивне свято діти отримали вимпели і статуетки.

Ковельчани достойно виступили на змаганнях. Зокрема, у перший день на дистанції 50 м на спині серед хлопців перемогу здобув Ілля Ляшук, 2 місце серед дівчат посіла Олександра Приц. На дистанції 50 м батерфляй «срібло» – у Мар’яни Марчук, «бронза» серед хлопців – у Віталія Мороза.

На дистанції 100 м вільний стиль серед дівчат 2 місце  посіла Олександра Шворак, серед хлопців 3 місце виборов Олександр Скороход.

На дистанції 100 м брас «золото» – у Наталії Падалюк.

На дистанції 200 м комплексне плавання перше місце посіла Мар’яна Марчук, друге – Вікторія Куць, третє – Наталія Наумчик. Серед хлопців на цій дистанції третє місце здобув Віктор Хвещук.

У комбінованій естафеті команда Ковеля була першою.

У другий день змагань на дистанції 50 м брас перемогла Наталія Падалюк. На дистанції 50 м вільним  стилем третє місце виборов Олександр Скороход

На дистанціях 100 м батерфляй третє місце зайняла Мар’яна Марчук, серед хлопців друге місце у Віталія Мороза, третє – у Святослава Гузя.

До змагань юних спортсменів підготували тренери Дмитро Ляшук, Володимир Савлук, Юрій Коцюба, Юлія Супрунович

Переможці та призери нагороджені грамотами і медалями КЗ КДЮСШ ім. Є. М. Кондратовича.

 



1


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром