Представники консульства Польщі передали ковельським школярам світловідбиваючі жилетки

29 Березня 2018, 16:50
Світловідбиваючі жилетки «Безпечна дорога до школи» 5000
Світловідбиваючі жилетки «Безпечна дорога до школи»

Сьогодні, 29 березня, у ковельській школі №7 представники Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку та Патрульної поліції Волині передали учням атрибутику зі світловідбиваючими елементами. Зокрема, спеціальні жилетки, наклейки, брелки та інше.

Ця акція називається «Безпечна дорога до школи», яка має на меті створити школярам умови для безпечного руху. Патрульні зазначають, що цей навчальний заклад був вибраний не випадково, оскільки школа №7 знаходиться поблизу жвавої дороги і дітям постійно доводиться переходити дорогу.

 






 

З другокласниками цієї школи патрульні провели вікторину на знання Правил дорожнього руху. За правильні відповіді діти отримували сувеніри та розмальовки. Допомагали гостям школи волонтерки з СНУ імені Лесі Українки.  

 





 

«Я щодня їжджу по Луцьку, по Волинській області і бачу, що більшість людей нехтують правилами безпеки і не користуються світловідбиваючими елементами. Такий браслет чи брелок вартує кілька гривень, але він насправді може врятувати життя. Приємно, що Патрульна поліція долучилась до нашої ініціативи з розповсюдження цих елементів серед учнів», – сказав віце-консул Генерального консульства РП в Луцьку Марек Запур.

 

 

Марек Запур
Марек Запур


 

На кінець, школярі мали змогу посидіти у патрульній машині та зробити фото з поліцейськими. 

Нагадаємо, нещодавно Район.Ковель повідомляв, що ковельських школярів у бібліотеці навчали самостійно виготовляти  світловідбиваючі елементи

 


Коментарі
29 Березня 2018, 22:01
а надписи полінувалися скрізь однакові зробити?
29 Березня 2018, 23:55
закінчення статті тре було більше закреативити. хоть би так =вдячні ковельчани взамін офірованих українцям жовто-гарячих камізельок подарували полякам червоно-чорні бандерівські прапорці=
05 Квітня 2018, 00:11
Чекаєм у продажі на ринку.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024