Пробне ЗНО з англійської мови у Ковелі було зірване через браковані диски

02 Квітня 2018, 14:09
4258

Пробне ЗНО з іноземної мови у Ковелі не відбулося через браковані диски.  

Про це сьогодні на апаратній нараді у міського голови повідомила головний спеціаліст управління освіти Лариса Жаб'юк, – пише КовельPost.

У суботу, 31 березня, учні складали пробне ЗНО з англійської мови у ЗОШ №7 міста Ковеля. Однак через неякісне технічне забезпечення тестування було зірване. Його причиною став неякісний запис на дисках, який обірвався на 17-й хвилині (а мав звучати 30 хв). Тож майбутні абітурієнти не змогли виконати поставлене завдання. Така ж ситуація підтвердилися і в інших областях України.

«Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти приносить вибачення за неякісне технічне забезпечення частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» з англійської мови. Усім учасникам цього тестування буде продовжено термін введення результатів з даного предмета до 03 квітня 2018 року», – йдеться у повідомленні ЛРЦОЯО у Фейсбук.

Варто зауважити, що браковані записи були поширені у всіх трьох областях, де ЗНО організовує ЛРЦОЯО – у Львівській, Волинській і Рівненській областях. Тобто усі 470 дисків із записом завдання з аудіювання виявились бракованими. У ЛРЦОЯО стверджують, що вперше записували диски у таких кількостях (470 штук) та не переслухали запис до кінця. Відтак школярі не змогли скласти аудіювання.

Як повідомили в управлінні освіти, на пробне ЗНО з іноземної мови у Ковелі зареєструвалося 216 учнів. З них – 8 не з'явилося. Окрім англійської мови, цього дня пробне ЗНО складали й 10 учнів – з німецької мови та один – з французької. 

Коментарі
02 Квітня 2018, 18:14
Як то записали, проте "не дослухали до кінця" В радянські часи такого в принципі не могло бути, звільниди би всіх нахрен. А так, не відчувають відповідальності...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024