Щоб поскаржитись патрульним на п'яного на лавочці у Ковелі, довелося чекати понад годину

14 Квітня 2018, 18:00
9605

У Ковелі громадські активісти викликали поліцію, щоб повідомити про п'яного чоловіка на лавочці. Однак патрульні приїхали лише через годину і 10 хвилин.

Про це пише Ілля Лихотоп на своїй сторінці у Фейсбук.

Випадок стався 13 квітня на ковельському автовокзалі. 

«Учора разом із своїм другом прогулювались вечірнім містом. Йшли біля автостанції і побачили пияку, який спав на лавці та тішився сонечком) Ну ми як громадські активісти вирішили підійти до нього та спробувати його підняти. Перевіривши пульс та дихання, ми впевнились, що він живий. Вирішили викликати патрульних», – розповідає Ілля.

 

П'яний чоловік на лавочці
П'яний чоловік на лавочці

 

Ілля зазначає, що патрульних було викликано в 17:16.

«Ми подзвонили, розповіли ситуацію і спитали чи варто викликати швидку, нам відповіли: очікуйте патрульних. Через 8 хвилин нам передзвонив екіпаж,спитав де це є,що трапилось... Та сказав: очікуйте ми скоро будемо. Ну ми і стали очікувати. 25 хвилин, 35, 45. Дзвоню ще раз, вже і оператори call-центру трубку не брали. Після цього звонить вже інший екіпаж: «Викликали? Що сталося? Де це знаходиться?». Я знову пояснив і сказав, що так не робиться, що шось дуже довго вони їдуть. Патрульний почувши, що я вже трішки знервований, почав говорити повільно і так: «ммм, добре. Значить очікуйте. Скоро будемо», – продовжує він.

 

 

Таким чином вже пройшла година від виклику патрульних.

 

Від виклику на 102 до приїзду патрульних минула година
Від виклику на 102 до приїзду патрульних минула година

«Звоню ще раз, кажу: «Викликали патрульних годину тому, нікого немає, хоча за цю годину проїхало вже 2 екіпажі повз», – пише Ілля. 

Зрештою, патрульні приїхали через 1 годину 10 хвилин.

«Двоє патрульних стали біля хлібного магазину (де крайні платформи), хоча ми чекаємо їх біля 2 платформи. Вони прийшли, один з дубинкою. Ми з другом саркастично посміялися з того навіщо їм вона. Але я попросив друга все фільмувати. Десь за 5 секунд після початку зйомки один з патрульних говорить: «А обізатєлно знімати?». Я йому на це обгрунтував про вільне знімання та зберігання інформації,грунтував статтею 14 проте попутав з 34 ст. І забувся нагадати, що патрульний на роботі і я маю право фільмувати його роботу», – зазначає хлопець.

Потім активісти почали говорити з патрульними про довгу реакцію на виклик.

«Я розповів, що 3 рази дзвонив і ніхто не приїхав. На це почув: «То паздравляю. Ви отримали приємний бонус». Потім він питав у мене як має поступати патрульний у такому випадку. Я відповів - я не патрульний, це не моя робота. Він почав дорікати чому ми не викликали швидку. На що я сказав про випадок з гарячою лінією, які нам сказали почекати», – пише він.

Ілля додає, що дискусія з патрульним була безглузда, що видно із відео.

 

 

Зрештою, патрульні підняли пияку та запропонували пройти до патрульної машини. Туди вони не дійшли, а прийшли до найближчої лавки біля машини. Приїхала швидка, оглянула людину. Чоловік виявився з Камінь-Каширського. Від обстеження відмовився.

«В кінці наші «відважні» патрульні освоїли нову професію – таксисти де взяли до себе у машину чи то друзів чи то кого», – розповів Ілля Лихотоп. 

 

 

Коментарі
14 Квітня 2018, 20:34
І для чого тоді стільки тих екіпвжів в нашому місті?
14 Квітня 2018, 20:35
ну прилягла людина відпочити трошки. Ну та й що? він же не буянив. Краще боролдися б з тими хто виставляє пакети з сміттям по ночам. тими хто паркується біля універмагу чи інших магазинів. То була б якась користь. Знайшли беззехисного мужичка і раді.
14 Квітня 2018, 20:45
Цікаво, звідки беруться такі замудонці, як цих два активісти ?
14 Квітня 2018, 20:53
У нас все было проще
14 Квітня 2018, 20:57
Дали ушльопкам в руки смартфона от вони корчать з себе непоймикого. Активісти млять! Перебрав трохи чоловік. Приліг собі на лавочці. Когось зачіпав? Лаявся? Спав собі. Так найшлося два лукі мудіщева і захотіли стати знаменитими. І випившого зачепили. І поліцію потролили.
14 Квітня 2018, 21:07
А ти не задумувався, сину мій нарозумний, що ти не один такий в місті Ковелі і районі Ковельському? Що таких "атавістів" чимало, і що телефонують вони щогодини і з Углв, і з Голоб, і з Краснодубя? Не задумувався над цим? Ти не задумувався над тим, що патрульним просто немає куди подіти цього пяного чоловіка - хіба усиновити і поселити в кабінеті? Що його просто немає куди подіти? А ти, чадо нерозумне, по-приколу взяв до врученяток своїх кривеньких телефон, і почав робити комедію, що потім виставити на сайті... Замість того, щоб дійсно робити якусь корисну роботу, люди повинні були палити солярку, витрачати свій час, щоб ти змогло поприкалуватися на відео. І що з тобою зробити після цього, "атавісте"?
14 Квітня 2018, 21:11
Сьогодні йшов, з бресткого базару на привокзалку, за цей час чотири екіпажі, як слипці, один з одним, накуя так їздити? Що вони мотивують цією їздою? Як приходиться до справи , довго ждати , яке пояснення цієї їзди. Вже бачив пару раз як створювали аварійну обстановку . Це не поліція, це не понятно шо.
14 Квітня 2018, 21:55
молодц1 хлопц1 поб1льше таких актив1ст1в
14 Квітня 2018, 22:47
Шкода, що тобі ще палок не всипали, недоросток безвусий. Тобі ця людина на лавці заважала? Хто знає, що ще тебе чекає, чи не прийдеться тобі безхатьком з торбою ходити.
14 Квітня 2018, 22:51
Хлопці молодці, все вірно зробили.
14 Квітня 2018, 23:01
якщо вас будуть грабувати а таки активісти дурисвіти будуть тролити поліцію то тоді ви згадаєте
14 Квітня 2018, 23:03
To tochno skazano, jizdyat odin za odnim a tolku nul. Yak parkuvalis na trotuarah tak i parkuyutsya... i t.d.
14 Квітня 2018, 23:09
Я плачу податки в першу чергу за захист поліції від посягання на життя здоровя власність а не за те щоб людину яка одержує задоволення від горілки возили поліцейськи
14 Квітня 2018, 23:11
Мінти думали, що це знову дзвонить кукукнутий Косцьов'ят, тому і не їхали...
14 Квітня 2018, 23:16
В Білорусії якщо пяний викличе швидку допомогу то до його по всоьму житті швидка більше не приїде
14 Квітня 2018, 23:20
Скажіть а що поліція має робити з ними???
14 Квітня 2018, 23:22
Пора може вже зайнятися роботою активістам я переконаний що жодного вони не працювали на роботі
15 Квітня 2018, 00:52
То все від бкробіття!
15 Квітня 2018, 01:16
хлопцям респект і потрібно щоб всі були активними і небайдужими , тоді і порядок буде.Слава Богу підростає гарне покоління!!!
15 Квітня 2018, 01:34
Чоловік хильнув лишнього, тай вирішив перепочити на лавці. Він не буянив, нікого не ображав, не створював ніякої загрози життю та здоров'ю оточуючих, а лише мирно спав при цьому нікому нічим не заважав. Хіба за таке потрібно визивати поліцію? Шановні актівісти-залупісти ви ще більший непотріб ніж ті мусора, вони хоч створюють вигляд що щось нібито роблять. А ви заради рейтингу матір рідну продасте, і взагалі що це за професія така Активисты? Вам абсолютно байдуже на того чоловіка, що спав на лавці, просто вирішили скористатись ситуацією та зробити показуху як вам "не" байдуже, що відбулась така прикрість. Якщо ви такі правильні то потрібно було б самим розібратися в ситуації, якщо вам так дуже треба, з вас корона не впала б,а не піднімати собі рейтинг та піаритись на цьому. Хто ви після цього? А ви антиактивісти-дибіляки, ви лайно собаче. Ганьба вам.
15 Квітня 2018, 01:34
Так-так. Покоління імбіцилів.
15 Квітня 2018, 01:37
Треба було визвати швидку до чого тут полиция в них є нагальніші справи а за годину людина могла віддати Богу душу а активістам треба подивитися що півковеля паленого спиртного навіть пиво купив закарпатське і те хімія одна і може людині стало зле і ліг автобуса подождати купи людині водички визви скору а то привикли поліцію скрізь кидати!
15 Квітня 2018, 01:37
Треба було визвати швидку до чого тут полиция в них є нагальніші справи а за годину людина могла віддати Богу душу а активістам треба подивитися що півковеля паленого спиртного навіть пиво купив закарпатське і те хімія одна і може людині стало зле і ліг автобуса подождати купи людині водички визви скору а то привикли поліцію скрізь кидати!
15 Квітня 2018, 01:40
А. 777 та денис повністю підтримую!
15 Квітня 2018, 01:44
Скоро зроблять рехворму медичну в дії без бабла швидка не пошевелиться скажуть є 100€ приїдемо нема подихай щось не один антагоніст не бастують проти реформи
15 Квітня 2018, 01:46
поставили всіх літерою г ---- оптимізують ---- а ми ---- слава украіні
15 Квітня 2018, 02:05
Ще Беніс активіст.Водив нас по базару бастуйте люди мені треба піар та рейтинг підняти а тепер шо ??? Скаржітсься скрізь !!! Вперед дурні давай трасу перекриємо давай в белий дом забастовку зробимо! Ну і шо !!!!????? ціну як підняли так і стоїть! На ларьках! Ше й пожарники заберуть 2/3 ларьків щоб машина проїхала і що нам робити????? Будем торгувати вдаль траси !!! А базар купив Іванів буде там там
15 Квітня 2018, 05:43
Мені особисто не приємно коли люди приїжджають в наше місто і бачать цих пияк. Я вважаю,що хлопці правильно зробили. А на рахунок швидкої - люди перечитайте статтю,а потім щось говоріть
15 Квітня 2018, 05:45
Хлопці молодці,особисто підтримую їх. А спілкування полісмена то взагалі не прийнятно. І чого ж ви люди не кудахкаєте про те,що в Ковелі нова служба таксі?<br/>Номер 102 і вас завезуть.
15 Квітня 2018, 05:45
Приємно бачити,що хоть хтось реагує.<br/>Респект)
15 Квітня 2018, 05:46
Активіст,що говорив - молодець. Дуже сподобалося,чекаємо нову статтю.<br/>Цікаво читати
15 Квітня 2018, 10:31
Новина просто &quot;опа&quot;. Спить людина, навіть якщо п'яна, по великому рахунку нікому не заважає. &quot;Активісти&quot;вирішили боротись з алкоголізмом. Ви краще під вечір пройдіться парком і робіть зауваження п'янючім малолітнім вибл@dкам які ричать на все місто! Але ж тут слабо, пройдете повз 100% бо можна і відгребти.
15 Квітня 2018, 10:33
&quot;Я відповів - я не патрульний, це не моя робота.&quot; Я лише добрий молодец-активист який хоче пропіаритись - оце мая работа! Вже й на лавках не можна спати, тому що тебе відразу виявлять дибіли-активісти і почнуть знімати на телефон показуючи всім які вони молодці, яку вони &quot;велику роботу зробили&quot;.
15 Квітня 2018, 12:51
Ця малолетка чмо тупориле, ще молоко на губах не висохло, а воно вже громадський активіст. Огидно дивитись як таке гавно-активіст відкриває рота до поліцаїв. Не має на вас старих ментів які дуже швидко поставили б в стойло і пияка і цих невдах- гамнюків, які не можуть знайти себе в цьому житті
15 Квітня 2018, 13:00
Ну спав налавці і що? Так таке з кожним може статися. Де гарантія що через декілька років ці акто-дибілісти не опиняться на місці цього чоловіка.
15 Квітня 2018, 13:22
Об активистах и пьянчужке ничего не скажу - это лежит в моральной плоскости... А вот о &quot;прахвессианализьме&quot; новоиспеченных стражей порядка можно рассказывать часами... Навыки вождения - как будто только из автошколы. Повернуть налево из правого ряда, проехать на красный, остановиться под знаком 3.34... Поворотники? Не, не слыхал... Если с гирляндой то ПДД можно не соблюдать? Пару дней назад угорал над попытками экипажа припарковаться на пустой стоянке между Краем и Вересом... Олени, мля...
15 Квітня 2018, 13:40
Я не я буду, якщо не заставлю швидку їздити до п'яних! На те я депутат, я маю владу над людьми!
15 Квітня 2018, 14:40
Нормально копи працюють бидла менше в місті стало.<br/>А те що бухарь наваоився і дрімав на лавці це проблеми автовокзалу хай проганяють такий.<br/>Ви взагалі що перший раз на привокзальному районі? Тут лигарі це норма.
15 Квітня 2018, 15:11
А подивітся скільки тих лигарів, бомжів та циган на ж/д вокзалах та автостанціях Києва, Львова та інших міст. Там їх сотні, і нічого всіх все влаштовує. А знайшли одного і вирішили зробити з мухи слона. Пияки були, є і будуть, вони також є частиною нашого з вами суспільства.
15 Квітня 2018, 17:13
Два дауна
15 Квітня 2018, 22:22
хлопці молодці показали рельну роботу поліціі годину 10 хв чекали поліцію потім поліція вчила активістів що йм треба було робити дали мухику на лавці поспати ще майже 10 хв потім поняли що ім хабаря не запропонують за виклик і зробили те що повинні були зробити відразу
16 Квітня 2018, 01:18
А що повинні були зробити поліцейські з тим чоловіком, що спав на лавці?
16 Квітня 2018, 01:44
підтримую на 100% хлопці молодці тепер хоч можна на пішоходному переході перейти а не перебігати ще б когось направили б навести порядок у МСЕК люди приізжають з других районів хворі інваліди а іх посилають бігати по всьому Ковелі шукати ксерокси на 3 поверх універмага куди людина на милицях не вилізе що з виділених міською радою грошей не можна виділити пару тисяч хоча на бу ксерокса вийшла жіночка пенсіонерка перевіряти паспорта у інвалідів мужчина з дрожащими руками ледьве стоячи на ногах протягує паспорт а вона з сарказмом до його ( що стільки років ходити сюди і ще не навчились паспорта показувати )виникає питання?а чому він стільки років туди ж ходить? то вже може находив щоб дати йому ту групу довічно ні поваги ні співчуття до тих людей а завтра бог може поміняти місцями<br/>це було боляче дивитись
16 Квітня 2018, 04:13
Всі возмущаються і нарікають на активістів.70%бредятини.Тільки пару чоловік дали адекватну оцінку.Мені страшно за нас.Якщо п'яний на лавочці це норма сьогодні то завтра вбивство серед міста це поприколу.Підійшов ,шрикнув і клас нащо копи
16 Квітня 2018, 04:13
Всі возмущаються і нарікають на активістів.70%бредятини.Тільки пару чоловік дали адекватну оцінку.Мені страшно за нас.Якщо п'яний на лавочці це норма сьогодні то завтра вбивство серед міста це поприколу.Підійшов ,шрикнув і клас нащо копи
16 Квітня 2018, 10:52
розбудити чоловіка запитати як в нього самопочуття запитати де хиве і посадити на автобус або відвести в лікарню а не хабарі вижидати
16 Квітня 2018, 12:51
Право людини випити ніхто не може обмежити. Як і його право прилягти поспати на громадській лавочці. Чого ви чіпляєтеся до людини яка нікому не робить зла. Спокійно відпочиває. Хто дав право недоумкам викладати його персональні біометричні дані, тобто зовнішній вигляд у інтернет?
16 Квітня 2018, 13:04
Спати захотів на лавочці біля автостанції? Може тобі ще подушку принести? Читай Закон придур! Склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 178 КУпАП, - поява в громадських місцях у П'ЯНОМУ вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль.
16 Квітня 2018, 14:21
Чому ви вирішили, що він пяний? Це ще теж потрібно довести, перед тим як складати на нього постанову по ч.1ст.178КУаП, а від медичного ослідування на алкоголь він відмовиися. Можливо він такий є по життю, або перебував під дією ліків.
16 Квітня 2018, 15:20
тому і відмовився від медичного обслідування, бо був п'яний
16 Квітня 2018, 23:21
Громадські активісти не повинні робити собі рекламу, а розбудити чоловіка запитати, як в нього самопочуття запитати де живе і посадити на автобус або відвести в лікарню. Для чого тут викликати поліцію, що буде робити поліція з п'яним чоловіком, який обпісявся і спить на лавочці ? Це не нормально садити п'яниць в патрульні машини і возити їх по місту продовжувати патрулювання ? Медветверезників зараз в Україні немає.
17 Квітня 2018, 03:02
Дітвора трохи ви перегнули реально підніміть його самі і посадіть на автобус. В місті ще багато п'яних. Ходитемеш щодня і викликатимеш поліцію? В чомусь є і ваша правда. Було б не погано , щоб таких людей на вокзалах не було. Та ніхто для них не оприділив місця перебування. ☺доречі колись 8 березня жінка з трояндою спала. Я так сміялась. От щаслива вона була☺. Всьому міру. Наші люди вже заганяються з гарячими лініями, скаргами і т.п. почніть самі щось робити..
17 Квітня 2018, 03:18
Як що я буду здихати на вокзальній лавочці бо в мене серце чи щось заболіло, вони поміряють пульс та будуть чекати патрульних. А що швидку зразу не можна викликати та водички дати чи спитати про ліки? ...а потім вже викликати патрульних..З такими актівістами можна і нк вижити..поліцейський влучно сказав про швидку, а також можна було чоловіка відвести на іншу лавку хай там спав собі далі. Піар та бабло за Ютюб актівістів. Ганьба!
17 Квітня 2018, 19:20
ці хренові активісти задрали, сунуть носа де не треба, а де треба там їх нема. Ото зробили, п'яного побачили, Шкода, що він їм добре не надавав. Це поліці нема що робити, тільки за таких &quot;атавістів&quot; бензин палити. Придурки, а не активісти
18 Квітня 2018, 01:04
читаю коментарі всі і всіх поливають брудом а хто буде робити роботу, працівників поліції всі обзивають але ж чомусь до них дзвонять, всі прикриваються якимись статтями, що ж товариші ковельчани, скажіть мені що робитимуть працівники поліції з даним безхачченком, скажу на перед стаціонару для нього в нас в ковелі немає. а в лікарню на своєму автомобілі вони його не мають права везти. і 100 відсотків МТМЛ його не прийме, що ж ним робити ??????? такий ярий патріот можливо ти візьмеш його додому допоможеш, шановні гкроїзм до наведення порядку не полягає в тому щоб визвати мєнтів і потім попіаритись як тупороий півель. покажіть приклад як потрібно робити. наскільки мені відомо в нас в ковелі шалений недобір поліцаїв підіть попрацюйне хоча б рік і потім покажете це відео і розкажете про свої подвиги. тому особисто з цього всього я ж все таки зроблю висновок що закон некудишній , мєнти нінащо не здатні а заявник тупорилий піар-пітух
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024