У зоні АТО загинув мешканець Ковельщини

17 Квітня 2018, 16:13
14525

У зоні АТО на Донеччині загинув ковельчанин Іллюх Анатолій Панасович

Про це повідомляється на сайті Дубівської громади.

Чоловік, 1969 року народження, був уродженцем міста Ковеля, який з сім’єю проживав у селі Вербка.  

«Це ще одна непоправна втрата для всієї Дубівської громади. Захищаючи нашу державу від ворога на сході країни, він віддав найдорожче – власне життя.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!», – йдеться на сайті.

Похорон військовослужбовця відбудеться завтра, 18 квітня, об 11-й годині. Його привезуть на Ковельщину сьогодні вночі.

 


 

Коментарі
17 Квітня 2018, 20:53
Памяни Його Господи коли прийдеш в Царство Своє
18 Квітня 2018, 00:19
Гаврилюк таке семе бидло як і всі.
18 Квітня 2018, 00:43
Його вже привезли
18 Квітня 2018, 00:46
І шо, знов на виборах або Параша, або цей бандюк Аваков або брехуха Юлька? Кого вибирати, шановні співгромадяни? Скачем далі?
18 Квітня 2018, 01:17
Жалобний дзвін лунає на всю Вербку,шкода що бог забирає найкращих,і жінки лишаються вдовами Вічна память,спочивай у мирі,
18 Квітня 2018, 02:02
Жінок шкода. Чоловіки, і не найгірші, гинуть не за свої сім1ї, а за інтереси ахмедових чи парашенків.
18 Квітня 2018, 03:14
Виборцю.Вибір є наприклад:Наливайченко,Гриценко.Тільки не цих самих,які вже обіс...лись по самі вуха,падлюки.
18 Квітня 2018, 04:31
Голосуємо за Народний ФРОНТ
18 Квітня 2018, 10:25
Я з Вами повністю згідна .Їм вигідна війна,і скорочення життя українців.
18 Квітня 2018, 15:47
Наливайченко нацик, його не можна. Ще будучи головою СБУ засвітився на нацистських зборищах. До того ж агент ЦРУ, вже однієї Каті Чумаченко-Ющенко вистачило. Гриценко - толковий мужик, і в злодійстві не помічений, статків не нажив, як нинішні.
18 Квітня 2018, 17:27
Я з Анатолієм кілька днів тому зустрічався в Трьохізбенці. І вже його немає в живих. Невіриться!
18 Квітня 2018, 18:01
Мало я надавав по голій попі Гаврилюку. Бач, як швидко забув.
18 Квітня 2018, 18:16
манкурти, досить рекламувати російські сайти!
18 Квітня 2018, 20:49
Ось які цікаві думки написав на своїй сторінці в ФБ його родич Petr Obyedkov - "Він був добрий чоловік і батько! Я його сімю завжди ставив в приклад. Одним словом - сімянин! Люди до цих пір диспутують: Чи можна прожити в шлюбі без кохання. І не розуміють, що Бог створив Людину по своєму образу і подобію, наділив її душею, і коханням! Щоб спочатку навчились кохати одне одного і тільки після цього вони зможуть кохати Бога. Але люди не бажають це розуміти і робити бо забули Бога і вважають себе розумнішими за нього. Тоді Господь посилає свого сина до людей на хресну смерть, на Голгофі, щоб людям показати, що Кохання це і є Бог! І відкриває шлях в Царство небесне бо тільки в ньому спасіння! Можно прожити в шлюбі без кохання, але жоден Апостол не сказав, що в Раю проживають і тварі. В його сімї, в його хаті було кохання і Бог. На жаль шляхи і плани Господні нам не відомі! Забрав від нас його душу до себе як солдата України, чоловіка і батька. Забрав без предсмертного покаяння! Даже розбійник на Голгофському хресті встиг покаятись і був прощен, а він не встиг! Тому прошу всіх присутніх зараз спільною молитвою помолитися за його душу. Він був чудовою людиною і це дуже важка втрата для нас, його рідних. Любий наш Анатолій, світла пам'ять про тебе залишиться в наших серцях, хай земля тобі буде пухом, а душі Царствіє Боже! Ми щиро вдячні всім присутнім, що прийшли розділити з нами наше горе!"
18 Квітня 2018, 21:16
Petr Obyedkov, ти вже замахав всю Вербку, вали обратно! Щасливої дороги.
18 Квітня 2018, 21:25
сру весна, а в окурка гараж і вазік-тазік задекларовані...
19 Квітня 2018, 01:34
Таке дурне від імені нашого села могло написати тільки щось недоношене. Ми гордимося ним! Це наш односелчанин який в житті досягнув самостійно всього. Хату подарував племінниці в якій вона зараз живе з сином, офіцер, письменник, яку думку написав, а для цього треба мати необхідну освіту і просто гарний мужчина. Я його на похоронах як побачила була вражена. Яка в нього гарна зачіска, як він чудово виглядає. Він образець для наших мужчин! Іди лікуйсь уроде!
20 Квітня 2018, 00:37
Не звертайте увагу на придурошних, то нацики, які в житті будки собачої не побудували. Зате гидити на нормальних людей, скакати як мавпи і верещати слави вміють творчо.
20 Квітня 2018, 03:17
До попереднього! Та ні! Це місцеві гниди таке пишуть бо бояться його, а він як офіцер людина пряма, завжди говорить правду в обличчя. І ми знаємо ким до нього була наша Валентина Миколаївна і дякуючи йому ким стала. Знаємо як її зламали на виборах в ОТГ, заставили розвестись з ним, покалічили їй життя, його облили брудом. Знов в її дворі бродячі собаки гуляють. Він і синів її підняв аби не він, то старший спивсяб. А скільки з меншим возився, щоб хлопчик толковий виріс, коли не йдеш по вулиці, то бачиш як він завжди з ним щось майструє. Вся Першотравнева вулиця знає, що дякуючи йому і Миколаївні була побудована дорога. Але у нас люди непотрібні влізли в його сімю, розвели і що отримали? Один вже пішов від нас, друга сохне на очах та й у сина в домі ладу нема - сім`я рушиться! Що мамуля зробила чужій сімї те вернулось її дітям і внукам. А далі ще гірше буде! Третій, що приложився до знищенню цієї чудової сімї похоже розум почав кудись дівати. То космодром будує, то фітнес клуб. Коли в селах громади вулиці не освітлені. Ще й його дітей кара Божа настигне. Хотіли зробити Петрові погано, а їх зло почало вертатися до них. А Петро тільки ходить до родичів, в селі він не живе і нікого замахати не може. Та які чудові статті пише і виглядає красенем. Ото зробили йому зле! Миколаївну жалко яка одна пострадала від мерзотників, що знову залишилась без чоловіка.
21 Квітня 2018, 04:03
То у вас там справжня Санта Барбара в селі! Якщо все, що ти написала правда і Петро пише про святих, то він "посвячений". Простій людині не дано писати про Святих!!!! Та ще які міцні думки Бога оголошує!!! Тим хто його скривдив дійсно не позаздриш. Тут і бабка вже їм не допоможе. У нього сильні небесні покровителі.
21 Квітня 2018, 13:54
Що таке "посвячений"?
22 Квітня 2018, 02:47
Може я невірно його назвав тому, що статью про таких людей як він я читав дуже давно. Це люди навіть не розуміють хто вони на справді є на, що вони здібні. Вони колись, чимось догодили Богові і Бог їх любить, наділив їх особливими здібностями. Я подивився його сторінку так він являється провідником волі св.Миколая. Такі люди випромінюють таку енергію якої більше ні у кого з простих людей нема. Поганим людям бути з ними дуже тяжко, а хороші розцвітають, відчувають себе щасливими. Твоя хвалена Миколаївна зробила трагічну помилку, що розлучилась з ним, мабуть в неї душа з душком! А він цвіте тому, що його душа піднялась вверх ще на одну сходинку в своєму розвитку.
22 Квітня 2018, 22:51
Вона не моя хвалена! Але ж вона людина і має право на щастливе життя.
23 Квітня 2018, 01:53
Зрозумій, що я не пророк і прочитав півтори сторінки про таких людей здивувався і майже забув. За 10 років це перший випадок про який я почув. Вона буде щаслива і нещастя закінчаться в тих хто вліз в чужу сімю коли вони попросять у твоєї Миколаївни пробачення. Не попросять, ну і туди їм дорога, хай подихають, через 3-4 роки від них, їх дітей, онуків і згадки не залишиться. На цей раз не в ту сімю влізли!))) Святі допомогають добрим людям і карають негідних людей!!! А далі все залежить від Миколаївни, щоб вона повернула чоловіка в свій дім. Але я думаю, що він до неї вже не повернеться, але в житті всяке буває. Поверне буде щаслива, а якщо ні, то буде все життя жаліти. Може я і помиляюсь. То життя, воно таке!
26 Квітня 2018, 05:11
Ви навіть не розуміїте про що ви пишите. Миколаївна у вас свята людина! Ваша Миколаївна дуже брудна людина, ви навіть не уявляєте як вона з ним розводилась. На нього тільки в позові вилила стільки бруду, що в суді всі були здивовані. А там був його адвокат і він просто мовчав коли ознайомився з її позовом. Її чоловіка він знав давно, ще до Миколаївни. Вона вела себе як не адекватна особа, а що можно чекати від алкоголічки і повії? Тому там всі бажали визволити його від неї. Я про таких людей як він також читав і в житті зустрічав один раз. Але він вашу хвалену Миколаївну не встиг зробити людиною. І її ніхто не зробить. Як би вона не наводила макіяж, манікюр, гарно одягалась, парфюмилась але коли зніме труси дупа все рівно буде воняти немитою селючкою. Він духовно зростає, а вона деградує, вона його мабуть сторониться бо душа її гниленька, сатані продана! Не так все просто в нашому житті як ви думаєте. Передохнуть деякі як мухи восени, ну й туда їм шлях! В таких випадках я кажу: Запасаємось поп-корном і робимо ставки. Хто наступний? Миколаївна не виняток.
29 Квітня 2018, 14:55
Понавидумуїте всякого! Ніхто їй не загрожував і не лякав. Вона відчула, що має владу і вирішила повернутися до старого життя. Адже гени беруть своє. А чоловік заважав, тому вона його і поперла, щоб не мішав гуляти ти пиячити. Гуляти в неї не зовсім вдається бо в постілі вона ніяка і чоловікам це не подобається, а пиячить від всього серця і душі поки не впаде. Ми це з нею вже давно пройшли і вона не цікава жінка. А Петро, дійсно, випадкова людина в її житті, його самовпевненність його і підвела. Це був її шанс на життя. Вона мала все! І чоловіка, і Батька своїм дітям, одним словом сімю. Але з бидлота людиною ніколи не стане, а Петро це не зрозумів. Ось і все!
13 Травня 2018, 00:35
А ти не правий! Я недавно її бачив і побачив, що в очах її стоїть біль душі. Замість того щоб боротися за своє щастя та кохання вона дурненька сумує, що втратила його. Нехай йде до нього, просить пробачення, вертає в сім`ю як тільки може і буде щасливою. Жіночко не гай часу! Другого шансу тобі в житті може і не буде. Толік гордився своїм дядьком, багато мені про нього розповідав і я думаю, що він її пробачить. Серце в нього не з каменю, та ще може трішки і кохає. А цим мерзотникам хай очі повидирає, щоб не бачили чужих сімей. До біса така влада, що руйнує сім`ї. Це ж мерзотники з БПП у них нічого святого в житті нема. Цей випадок ще раз доказав, що вони бачать тільки владу і гроші. А на життя людей їм наплювати. Ці гниди не тільки в Києві сидять, а вони поруч з нами в селі і районі. Ось так весь народ України і живе за цих мерзотників.
16 Травня 2018, 15:22
Ото хоцця тут таке дурне писати. Невже не розумієте, що вона звичайна сільська повія якій не потрібна сім`я, чоловік, діти. Це жінки які народилися з хворою головую – нелюдь, яку батьки після випитого шмурдяку зачали. Вона ніколи, нікого не кохала крім себе і не буде кохати. Це страшна людина в жіночому образі. А далі ще гіршою буде бо мабуть почалися в неї вікові жіночі гормональні зміни. А це нічого доброго не дає жінкам крім поганого характеру. Такі жінки без майбутнього вони постійно на роботі тому, що в них нема особистого життя, не рахуючи випадкові в`язки з випадковими кобелями і то по п`янці. Хіба тверезий, нормальний мужчина на неї полізе! Збочинець нею зацікавиться, вони таких жінок здалеку відчувають. Так, що щастя і кохання їй не потрібні, вона й так добре живе в її розумінні!
17 Травня 2018, 16:32
На цій сторінці йде виховання негідної жінки і покійний, я думаю не проти тому, що вона зганьбила його родину і він за це на неї був міцно ображений. І справа тут не в грошах і не клімаксі, а в генах. Такою потворою вона народилася і такою помре. А менший синочок її копія. Його ровесники вже зрозуміли, що він за хлопець і потихеньку від нього відвертаються, перестають товаришувати. Вона хитра і вміє сховати своє справжнє обличчя, а він ще поки ні. Був в нього приклад яким повинен бути мужчина, але мама вигнала справжнього мужчину і ростить з нього таку ж нелюдь як сама. Так, що не фантазуйте вона Петра в свою сім`ю не поверне бо він їй не потрібний, не міліонер він. А вона надіється в її віці і з її зовнішністю найти багатого Буратіно. Мріяти корисно!)))))) Пуста людина веде пусте життя і подружки в неї такіж.
22 Травня 2018, 01:23
Тут хтось хоче сказати яка гарна людина Саковська. Не потрібно таке дурне писати, ми вже її зрозуміли. І добре пам`ятаємо як швидка допомога стояла біля її хати спасала її чоловікові життя, а вона навіть куска хліба не дала йому. Аби не його родина, то чоловік помер би з голоду. Ось така вона турботлива людина. Аби її заставляли розвестися з ним, то накормити його могла, мабуть це не забороняли. Адже він кормив її і її дітей стільки років. Чоловік хворий, голодний лежить в хаті, а вона вже побігла соватися по чужим хатам. Це її теж хтось заставляв робити? А коли він на Пасху приїхав до неї з подарунками і квітами, а вона взахльоб хвалилась всім, що все викинула і його речі зібрала в хліву. Навіть ікони повикидала. Це її також хтось заставив зробити? А зараз хто її разом з своєю родичкою і колегою по цеху повій Левчучкою заставляє поливати його брудом? Яка вона брудна людина все село зрозуміло. І її не треба відбілювати, від такого бруду вже не відмитися ніколи. Бог їй суддя!
22 Травня 2018, 17:19
Зараз вона про себе чергову брехню розповідає і бачу тут дехто вірить. Вона так Петра любить, що не може спати, постійно про нього тільки й думає, серце за ним болить, її заставили з ним розвестись. Скотиняка нарешті зрозуміла, що коли розірвала з ним шлюб не треба було його поливати брудом, який перейшов на неї і люди її поважали б. Я добре пам`ятаю як тільки Петро втік від неї пішла з нами колядувати як вона хлестала горілку на радощах. А тепер в неї кохання виникло, хоче щоб ми подумали, що вона людина і жінка. А як нажерта починає до мужиків приставати – дивитись бридко, що жінка так може себе вести. А чого ж вона на Паску як він тут був не підійшла до нього пробачення не попросила? Чи зараз до Москви не ходять поїзди? Жіночко, не тужся своєю брехнею, а то знов байстрюка народиш.
23 Травня 2018, 03:42
А де ви бачили чи зустрічали повію-п`яницю, щоб вона була чесною, а не брехухою, людиною з совістю. Так не буває! Це ж бидло яке ні в якому суспільстві не поважали і не будуть поважати. А в її віці вона людиною вже ніколи не стане, пізно її переробляти. Її дітей ще можна, а вона кінчена людина. А Бог її судити не буде, він її вже судив, бо вона пішла хибним шляхом.
24 Травня 2018, 10:21
Та перестаньте з неї сміятись, та знущатись. За вас над нею природа достатньо посміялась. Дала їй волосся ріденьке та й те залишилося тільки дурненьке, розумне в дитинстві дьору дало. Щастя в житті не може знайти, не в той бік працюють думки. З своїми чоловіками жити не вміє, а кінці чужих чоловіків в свою піхву відразу всі запіхнути мріє. Ніс здоровенний, горбатий та кривенький. Ніжки коротенькі та ще й кривенькі. Ходити ними до цих пір не навчилась. Очі вузенькі та як у всякої повії нагленькі. На сцену преться люд сільський з неї сміється. Нехай нас смішить, а ми своїх коханих будемо любить!
28 Травня 2018, 11:40
Я ніяк не можу зрозуміти Петра, чим його привабила та курва Саковська. Вона йому як чоловікові та людині не здібна щось дати ні матеріального, ні духовного. Жила як голодранка-алкоголічка. Кохання вона не дасть бо не знає, що таке кохання. Всі знають, що в ліжкові вона не цікава. Зовні виглядає як крокодил. А в нього жінки були красуні, а як парубком був скільки за ним бігало гарних дівок. Він добра, порядна людина з золотими руками. Багато знає, а які статті цікаві пише, значить з головою в нього все в порядку. А дітей її як міцно підняв, навіть стригтися почали як він і також офіцерами хочуть бути. В нього пішли її діти. А вона як була повією так нею і залишилася ще при ньому почала соватися з чоловіками і пиячити не те щоб село знало, а і весь район це бачив. Дійсно з Левчучкою на сцені пнеться і з них все село сміється. Як сестри! А може він збочинець, такого не може бути там вся родина здорові люди. Мабуть вона його напоїла якимось зіллям, щоб він на ній одружився.
30 Травня 2018, 13:21
Тож Влад в Крайній Хаті не раз казав. Що аби не прийшов до них жити дядько Пєтя, то він з Віталіком втіклиб з дому. Влад вже втік і Віталік втиче від неї. Вони його за рідного батька рахували і трималися за нього. Вона своїми нічними оргіями дітям не давала спати і позорила їх на все село. Дебільна поліха!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024