Волонтер Корпусу Миру у Ковелі зустрілася з вихованцями реабілітаційних центрів

21 Квітня 2018, 10:54
3320

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я представники Ковельського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді разом з волонтером Корпусу Миру Кесіді Кремтон провели зустрічі з дітьми та молоддю з особливими потребами.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Вихованці ГО «Реабілітаційний центр» мали змогу більш тісно познайомитися з гостею з США. В ігровій формі кожен розповів про те, як він дбає про своє здоров’я і що потрібно робити, аби підтримувати себе у гарній формі. 

Розділившись на дві команди, діти разом з волонтеркою шукали цікаві варіанти ведення здорового способу життя, малюючи  все це на великому аркуші паперу у вигляді креативних малюнків.

Захід усім сподобався, а щирі аплодисменти були тому чудовим підтвердженням. 

Завітала команда і у Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Вихованці говорили про те, як вони стараються разом з батьками дотримуватися здорового раціону харчування. Для покращення свого самопочуття займаються плаванням, прогулянками та іграми на свіжому повітрі. 

Діти свої думки зобразили на плакатах. Згодом вихователі розмістять їх на стінах закладу, щоб вони нагадували про здоровий спосіб життя і теплу зустріч.

 







Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024