У Ковелі відбувся конкурс читців «Поетичний розмай»

23 Квітня 2018, 09:35
3734

У Ковелі у Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбувся конкурс юних читців серед учнів початкових класів «Поетичний розмай».

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Учасники продемонстрували прекрасне володіння основами декламування у двох вікових групах: 1-2 і 3-4 класи. Усі читці – переможці І етапу у рідних школах. 

Анна Бірук (школа №1, керівник Руслана Шиманська) прочитала гумореску «Найкращий друг». Владислав М’якота (школа №8, Оксана Зиблюк) вразив глядачів байкою «Шкільні реформи». Аркадій Стецюк (НВК №11-ліцей) виступив з гумористичною мініатюрою «Українське сало» (керівник Людмила Мартинюк). Вони й стали переможцями серед учнів 1-2 класів.

У старшій віковій групі Ірина Дейнека (школа №2, Вікторія Кузьмич) підкорила глядачів і журі проникливим читанням вірша «Біленьке щастя», який був написаний спеціально для неї. Майстерно впоралась з завданням Софія Шевчук, вихованку гуртка «Дивослово» Палацу учнівської молоді імені Івана Франка (керівник Руслана Чарнюк). Яскравими образами і неперевершеним артистизмом запам’ятались усім присутнім Марія Артеменко (школа №8, Олена Наумчик) та Катерина Борисюк (НВК №11-ліцей, Ніна Камінська).

Учень школи №3 імені Лесі Українки Богдан Симоніка декламував вірш «Чотирилапий друг», у якому розповідається про вірного Хатіко. Написала його заступник директора закладу Лілія Антонюк спеціально для конкурсу.

У вітальних виступах, нагороджуючи переможців, завідувач та методист міського методичного кабінету Світлана Верчук і Оксана Колода, а також завідувач дитсадку №11 Надія Шевчик подякували педагогам і батькам за формування у дітей гарного смаку та наповнення їх сердець любов'ю до українського слова.

 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024