Люблинець: як пройшло свято обдарованої молоді «Майбутнє творимо сьогодні»

24 Квітня 2018, 15:00
5540

У четвер,19 квітня, в Центрі культури та дозвілля вперше відбулося свято «Майбутнє творимо сьогодні», на якому були вшановані школярі Люблинецької ОТГ, які у 2017 році здобули перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, етапах конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, мистецьких творчих конкурсах та спортивних змаганнях.

Про це повідомляється на сайті Люблинецької громади.

На святі були присутні учні їх батьки та наставники. З вітальним словом до присутніх звернулася селищний голова Наталія Сіховська, яка подякувала педагогам та батькам за виховання дітей, а юним даруванням побажала нових злетів і перемог. Нагородження відбувалось у трьох номінаціях: «Інтелектуальна надія»«Мистецтво» і «Спорт».

Діти та їх наставники отримали грошові винагороди, які були передбачені зазначеною вище Програмою розвитку освіти.

Під бурхливі оплески виходили на сцену переможці обласних учнівських олімпіад Софія Пляшко та Анна Неделюк, призерка обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та низки інших інтелектуальних конкурсів Марія Куцова, призери всеукраїнського етапу олімпіади «Юні знавці Біблії» ЮрійАндрійЛюдмила Ганюки та Владислав Воздіган, переможниця конкурсу «Права людини і сучасні виклики України» Дарія Кісляк.

Плідним був 2017 рік і для вихованців школи мистецтв, які продемонстрували високу майстерність не тільки на обласних і всеукраїнських а й на міжнародних мистецьких конкурсах. Номінантами стали вокалістка Анастасія Карпук-Сугак, акордеоністи Вікторія Чуль та Арсен Мельник, бандуристки Дарина Страхова та Ангеліна Киричук, майстриня пензляКатерина Дацюк.

Гучно вітали глядачі нагородження команд юних футболістів, волейболістів та важкоатлетів. Наші спортсмени гідно виступають на обласних та всеукраїнських змаганнях і своїми перемогами прославляють громаду і весь Волинський край.

Також були відзначені кращі учні з Мощеної та Старих Кошар: Михайло Лазарук та Ярослава Олексюк.

Свято обдарованих дітей супроводжувалося концертом, під час якого вихованці освітніх закладів громади вкотре продемонстрували свої таланти.

 














Коментарі
24 Квітня 2018, 19:46
Респект! Українці неперевершені!
25 Квітня 2018, 01:42
Хвалять один одного, як зозуля журавля, а противно
25 Квітня 2018, 17:23
Дійсно противно,адже зозуля вихваляла "пєтуха".
27 Квітня 2018, 14:32
Тільки вміють прикриватися обдарованими дітьми.
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024