Військові капелани з Ковельщини повернулися зі Сходу

29 Квітня 2018, 18:00
4875

Ковельські військові капелани відвідали прифронтові міста на Сході України.

Про це повідомляється у газеті «Вісті Ковельщини».

Передавали пасхальну радість нашим воїнам-захисникам, що оберігають наш мир, військові капелани: протоієреї Матвій Олійник (настоятель храму святого Пантелеймона, смт Люблинець), Станіслав Беспалов (настоятель храму святого Іоана Хрестителя, міста Ковель), Роман Скірак (настоятель храму святого Михаїла, смт Шацьк) разом з священиками Іваном Зеленком (смт Ст. Вижівка) та Андрієм Сехом (смт Голоби).

Під час поїздки, що тривала з 16 по 20 квітня цього року, вони відвідали бійців у військовому госпіталі міста Покровська, містах Мар’їнка (відвідали бійців 30 ОМБр), Волноваха (ВСП), Маріуполь (ОМВК і 25 ДШБ), де військові священики служили молебні, спілкувались з бійцями, співали патріотичні пісні, передавали зібрані гостинці, солодощі, продукти, дитячі малюнки.

«Спілкуючись з бійцями, усвідомлюєш, що це – справжні Герої, які в умовах війни не просто захищають Україну, а й творять ЇЇ, нову, вільну,суверенну. Це початок Перемоги, єдність, сила, віра… 

Особливо пам’ятними є відвідини меморіалу під Волновахою, де 22 травня  2014 року трагічно загинули бійці 51-ої ОМБр. Там так гарно квітнуть квіти і трави, зрошені кров’ю наших загиблих земляків...

У Волновасі капелани відвідали храм всіх Святих землі Волинської, що перебуває на стадії завершення будівницва, яке ведеться на кошти пожертв  небайдужих волинян. 

Найважливішим, що передали із Волині на Схід, військові священики, є молитва, підтримка і жертовність, які додають сили не падати духом  нашим воїнам-захисникам. Ця жертовність і підтримка мають  бути в кожному із нас, небайдужих українців, і спрямувати  нас до єдності і однодумності, що і є запорукою перемоги й процвітання нашої неньки-України і Української церкви!», – розповідає ковельський осередок «Військових капеланів Волині».

«Висловлюємо вдячність усім, хто підтримав нас у звершенні цієї поїздки: церковним громадам Ковельського району і міста Ковеля, Старовижівського та Шацького районів, діткам Люблинецької школи і школи села Козлинич, благодійникам і волонтерам Ігорю Рублю із товаришами, Івану Буряку і підприємству «Дбайливий Тато», Олександру Швораку, Ковельському відділку Патрульної Поліції України та усім небайдужим! Господь знає добрі наміри кожного! Разом – сила! А перемога  вже не загорами!», – дякують капелани.

 




Коментарі
30 Квітня 2018, 15:40
<p>[АНТИУКРАЇНСЬКА ПРОПАГАНДА]  ІР 185.182.81.39</p>
30 Квітня 2018, 22:40
<p>Слышишь ты, админ [ОБРАЗА], а в чем [АНТИУКРАЇНСЬКА ПРОПАГАНДА] ??? Баклан [НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА]  ІР 185.182.81.66</p> <p> </p>
01 Травня 2018, 01:52
Адміни, я в шоці. Так сталось, що всчі коменти, які тут були, встиг переглянути, поки ви не видалили. Чесно кажучи, більшість з них мені не подобалась, всі гавкались між собою, нацики-рашики-католики- і інші.<br/> Але ж не можна все видаляти через те, що вам не подобається, матюків там не було. Які ж ви ЗМІ, якщо публікуєте те, що вам подобається, все інше-видаляєте.<br/> Ви нічим не кращі за комуняк, навпаки - ще набагато гірші, бо ті рот закривали але хоч будували, піднімали економіку, в колгоспах не заробляли тільки ліниві коти.<br/> Якв ж у вас свобода слова? Ви прихвостні злодщюг, які керують нашою нещасною ненькою. <br/> Сканую цей пост, видалите - перекину чи Шарію, чи в інші демократичні європейські ЗМІ. Хай знають, що в Україні відродився нацизм.
01 Травня 2018, 02:01
Оці товстоморді, це капелани? Пацани останній хрен без солі в АТО доїдають, а ці гниди жирують. Що вони доброго зробили? Відспівали на халяву загиблого героя? Та ні разу, косять бабло що тут, що там. Одне слово, паразити.
01 Травня 2018, 18:33
Один піар.Зробили фото біля знаку і назад додому розказувати які вони герої
02 Травня 2018, 18:11
Поїдь козломорда гнидо ти на схід разом із денисом - підарисом - отам сучара віджереся!
02 Травня 2018, 18:45
Пишуть тут звжди козломордому а хто він?
02 Травня 2018, 19:40
ОТЕЦЬ ВОЛОДИМИР ПЕРЕСТАНЬ НАЗИВАТИ ВСІХ КОЗЛОМОРДИМИ НЕПИШУ ЗВІДКИ ТИ ' якщо неприпинеш напишу
02 Травня 2018, 20:11
Георгиевская лента (раздается бесплатно 9 мая на Красной Площади в Москве) имеет прямое отношение к наградам КОНР и солдатам РОА (армии Власова - около 800 000 человек). Многие офицеры РОА были кавалерами Ордена Св. Георгия и получили его еще в Российской империи.<br/><br/>Кавалерами Ордена Св. Георгия являются следующие одиозные личности:<br/><br/>генерал Петр Краснов, начальник главка казачих войск 3-го Рейха Комитет Освобождения Народов России<br/><br/>группенфюрер СС Рудольф Бангерский<br/><br/>генерал-майор Антон Туркул, командир II корпуса Вооруженных Сил КОНР<br/><br/>майор Александр Альбов, начальник отдела пропаганды штаба ВВС КОНР<br/><br/>кавалером Золотого Георгиевского оружия является группенфюрер СС Андрей Шкуро<br/><br/>георгиевская лента — это сейчас символ современных ФАШИСТОВ с русской пропиской, которые воюют против Украины на ее же территории.
02 Травня 2018, 23:22
Козломордий в нас один:він то ковельчанин - то ковельчанка, то петро - то учениця, то віруючий - то атеїст, то канонічний то католик - одним словом чмо рідкісне яке засирає всі сайти і коменти - українофоб і ФСБешне мутило.У нього деменція тобто старческий маразм, хворе на голову бидло яке обсирає всіх.
03 Травня 2018, 00:31
Ну а ти то хто, що когось критикуєш з слиною на губках. Більше всього ти і є ФСБшний троль, який під маскою пришелепкуватого нацика насправді стравлює між собою і ковельчагн, і ковельчанок. Словом, козел.
03 Травня 2018, 00:42
Шо ти придур козломордий повторюєш.Слова старе пердло закіцчились? Запор думки - понос слів! Ну для тебе підара дебільного - не дивно.
03 Травня 2018, 01:01
Ти хоч писати навчись грамотно, анус ти бандерівський. Пішов нах... звідси, гівнюк.
03 Травня 2018, 14:17
Що козломордий - біснуєшся? Водички свяченої попий чмо козломорде!
03 Травня 2018, 15:56
Я-то поп'ю, а от ти посмокчеш. Таких, як ти, пацани на Сході потихеньку вже прибирають, скоро будуть і тут відловлювати. Розірваним очком не надійся відбутись, хлопцям такі гавкуни набридли. З скаженими псами поступають не так, як ти надієшся, троль ти ФСБшний.
03 Травня 2018, 17:17
Росія скоротила військові витрати на 20% через економічні проблеми. В той же час, агресивні дії РФ стимулювали зростання військових витрат у країнах Центральної та Західної Європи.
04 Травня 2018, 00:25
Нам то воно яким боком? В нас витрати, якщо вірити новинам, збільшуються тільки на ритуальні послуги і на тарифи.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024