У Люблинецькій ОТГ обговорили стратегії розвитку до 2028 року

01 Травня 2018, 17:00
2061

У квітні 2018 року у 7 периферійних громадах та у центральній садибі Люблинецької громади відбулися громадські обговорення Стратегії розвитку ОТГ до 2028 року.

Про це повідомляється на сайті Люблинецької громади.

Із мешканцями громади обговорювали плани та перспективи розвитку громади, основні завдання, над якими має працювати влада та громади для забезпечення соціального, економічного, культурного розвитку території та кожного мешканця.

«Стратегія розвитку громади – важливий документ, яким напрацьований спільно з мешканцями. Обговорення та представлення напрацювань пройшов з різним настроєм у різних селах. Я радий таким зустрічам, оскільки спілкування з громадою зайвою не буває. Так, не всі сприйняли стратегічні цілі… та необхідність документу загалом. В більшості відбулося через нагальність проблем сьогодення. Тай позитивне сприйняття не завжди результативне. Зокрема деякі насичені зустрічі дали можливість зрозуміти суть проблеми та обговорити їх шляхи вирішення. Моя думка, що до народу треба йти, чути та спільно шукати варіанти рішень», – зазначає заступник селищного голови Юрій Поліщук.

Нагадаємо, що напрацювання Стратегії розвитку громади на наступне десятиліття здійснювали з листопада 2017 року. Робота проходила у співпраці селищної ради з Асоціацією підтримки та розвитку ОСББ та ОСН. На період напрацювання документу була сформована робоча група, діяльність якої включала соціально-економічний аналіз громади, опитування мешканців та бізнесу, фокус-групові дослідження для конкретних цільових груп. Окремо проведені заходи з старшокласниками шкіл, для збору їх ідеї та бачень.

На основі результатів зібраної інформації були напрацьовані ідеї розвитку та напрями над якими громаді пропонується працювати у наступні роки.

 






Коментарі
01 Травня 2018, 22:09
І знок ці комуняцькі замашки, ну неяк неможуть забути комуняк
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024