120 тисяч гривень – призовий фонд Чемпіонату України з півмарафону у Ковелі

04 Травня 2018, 13:00
2333

Перші шість жінок та шість чоловіків, які подолають 21 кілометр півмарафону, можуть отримати фінансові винагороди у розмірі 25 тисяч гривень гривень. Загалом призовий фонд для жінок становить 60 тисяч гривень, і стільки ж – для чоловіків.

Нагадаємо, 6 травня у місті Ковель Волинської області відбудеться Чемпіонат України з півмарафону «KOVEL HALFMARATНON». Грандіозне спортивне свято відбудеться в рамках тринадцятого Ковельського міжнародного пробігу. Відомі спортсмени, тисячі глядачів, цікаві призи – це ще не все, що готують організатори заходу.

Залежно від часу, за який переможці подолають усю дистанцію, і визначатиметься сума винагороди для кожного з учасників.

До слова, ліміт часу для чоловіків на декілька хвилин менший, аніж для жінок.

За результат швидше ніж 1 година 3 хвилини (серед чоловіків) та 1 година 12 хвилин (серед жінок) вартість винагороди становить 25 тисяч гривень за зайняте І місце.

Однак, якщо перший учасник півмарафону, наприклад, серед чоловіків подолає 21 кілометр за більш ніж 1 годину 7 хвилин, то винагорода становитиме 5 тисяч гривень. 

Тому, швидкість подолання дистанції – понад усе. Адже це – передусім, відбір у склад Національної збірної України для участі у Чемпіонаті Балканських країн. 

Лише двоє спортсменів серед жінок та чоловіків потраплять на Балканські змагання, а учасники півмарафону – надзвичайно  високого рівня!

До слова, учасниками пробігу будуть чемпіон світу з бігу на 1500 метрів Іван Гешко та багаторазова чемпіонка Європи з кросу Тетяна Головченко.

За подолання дистанції «7th Kovel Half Marathon» 7, 6 кілометра винагороди становитимуть:

Для жінок та чоловіків: І місце – 1300, ІІ – 700 грн, ІІІ місце - 500 грн.

Детальніше у таблиці.

 

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024