Трьох обпечених діток з Ковельщини рятують у Волинській обласній дитячій лікарні

04 Травня 2018, 14:33
Волинська обласна дитяча лікарня 5470
Волинська обласна дитяча лікарня

Нагадаємо, страшна біда спіткала дві сім'ї із села Черемошне Ковельського району, їхні малюки 3, 5 та 6 років серйозно постраждали під час пожежі. Учора маленьких пацієнтів прооперували, стан їхній дуже важкий.

Про це пише «Волинь».

Як розповів завідувач опікового центру, що діє на базі Луцької міської лікарні, хірург- комбустіолог вищої категорії Роман Трач, діти часто стають жертвами бездоглядності. Але цього разу ситуація була просто критична.

Потерпілих госпіталізували в обласну дитячу лікарню, де спільно із хірургами цього лікувального закладу провели невідкладні операції. В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За словами заступника генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Людмили Гагаловської, викликали бригаду фахівців-консультантів із Києва, лікарі вживають усіх заходів для порятунку малюків, але стан їхній надзвичайно важкий.

В усіх трьох дітей обпечено велику площу тіла. Зараз вони знаходяться у відділенні анестезіології на апаратах штучного дихання.

За попередніми даними, трагедію спричинило те, що малеча бавилася сірниками, закрившись у погребі. Коли зайнялися двері, малюки сховалися у куток і почали кликати на допомогу. Однак зайти у приміщення, щоб винести дітей, вдалося не відразу. Вогонь встиг зробити свою чорну справу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром