Показали, як виготовляють високоякісні радіатори Kermi на заводі у Німеччині

04 Травня 2018, 16:29
1633

З потеплінням на Волині стартував ремонтно-будівельний сезон. А відповідно – люди вже почали готуватись до зимового періоду і задумуватись про встановлення нових економних опалювальних приладів. В Україні чи не найбільшим попитом на ринку нині користуються радіатори Kermi.

Про це пише «Перший».

Історія виробництва продукції Kermi розпочалась ще у 1960 році. А вже з 90-х років радіатори цієї торгової марки імпортуються і користуються попитом на українському ринку опалювальних приладів. Експерти кажуть, що радіатори Kermi – це надійність, перевірена часом.

Регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський зробив екскурс у світ радіаторів і показав, як їх виробляють на заводі у Німеччині.

 


 

«Kermi – це брендова лінія опалювального обладнання, яку випускає всесвітньо відома компанія Kermi GmbH. Виробництво радіаторів розташувалось у Німеччині, в місті Платтлінг, що у Нижній Баварії. Компанія Kermi GmbH створила нову, сучасну, масштабну лінію виробництва радіаторів.

На мою думку, це – мабуть найпотужніший виробник опалювальних приладів у Європі, який виготовляє не лише сталеві панельні радіатори, а також підлогові та компактні конвектори, теплові стінки різної конфігурації, трубчасті радіатори, рушникосушки, дизайн-радіатори та комплексні системи теплих підлог з інтеграцією в Smart Home. Усі ці прилади виконані та сертифіковані за європейськими стандартами. З власного досвіду скажу, що Kermi - це мабуть одні з кращих радіаторів у світі», – розповідає регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

За словами експерта, масштаби виробництва – просто вражають. Одна лише лінія підготовки до фарбування, де радіатори після збирання і зварювання, миються та знежирюються, – близько 150 метрів.

 


 

«Лінія фарбування автоматизована, що виключає людський фактор. Сама фарба у нас не вигорає і не жовтіє впродовж довгого часу. Вона екологічно чиста, тому при нагріванні приладу не виділяє неприємних запахів і токсинів.

Фарба надходить від європейського виробника з сертифікатом якості, але на заводі її перевіряють повторно, аби вона не шкодила здоров’ю. Це своєрідні тонкощі німецького виробництва, де дуже педантично ставляться до всього.

Таким чином, на виробництві забезпечується максимальний рівень якості зварювання і фарбування. Зрештою – радіатори Kermi проходять перевірку на кожному етапі виробництва, починаючи від постачання листового металу, який теж європейського виробництва, до штампування деталей та якості зварювання. Кожен прилад підключається і перевіряється на герметичність», - зауважує Станіслав Опалінський.

 

Коментарі
04 Травня 2018, 21:51
Така надмірна реклама ПарковогоКварталу лякає)))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024