«Le Bruk» офіційно запустив виробництво нової бруківки «Піксель»

04 Травня 2018, 16:47
4631

Фірма «Бетон Брук Сервіс», яка виробляє бруківку під торговою маркою «Le Bruk», днями офіційно запустила виробництво нового виду бруківки – «Піксель». Назву для неї керівництво компанії обирало разом з лучанами.

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, – пише «Перший».

«Дякую всім друзям за підтримку. Назву вибрали Піксель!», - написав Андрій Разумовський.

 

Попередньо запуск нового виду бруківки анонсував генеральний директор «Бетон Брук Сервіс» Сергій Стрихарчук.

«Ми повністю самі розробили та придумали нову тротуарну плитку, яку назвали «Le Bruk». Її вже активно замовляють клієнти. В цей будівельний сезон входимо із новою сучасною формою, назву для якої якраз підбираємо. Це безшовна комфортна бруківка, на якій буде зручно прогулюватися мамочкам з дитячими візками, а дітям кататися на роликах, скейтах, гіробордах чи велосипедах», – розповів Сергій Стрихарчук в інтерв’ю Першому.

Тож два тижні тому, директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський на свої й сторінці в Facebook вперше показав лучанам нові зразки безшовної бруківки, розробленої спеціально для пішохідних доріжок. Він закликав лучан долучитися до обговорення нової назви пропонувати свої варіанти. Зрештою, відбулось голосування за кращі пропозиціїі було вирішено назвати цю форму бруківки – «Піксель».

Таким чином, вже незабаром на вулицях Луцька з’явиться нова оригінальна бруківка «Піксель» від ТМ «Le Bruk».

 


Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром