Олег Кіндер віддав комунальне майно в оренду Саші Харьковському за смішну плату

05 Травня 2018, 18:45
13070

Двоповерховий довоєнний будинок № 17 на вулиці Драгоманова у місті Ковелі тривалий час орендував Волинській лінійний відділ управління Міністерства внутрішніх справ на Львівській залізниці.

Стосунки між місцевою владою та цією правоохоронною установою були непростими. Відділ по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради навіть судився з вищевказаним управлінням, стягуючи величезну заборгованість з орендної плати та пеню. Борги міліція сплатила, але змушена була влітку 2015 року вибратися з будівлі.

Під час цього виселення трапився неабиякий скандал. Коли працівники відділу по управлінню майном комунальної власності на чолі з начальницею Вікторією Васінович переступили поріг будинку, то не повірили своїм очам: над приміщенням по-варварськи поглумилися колишні орендарі у погонах. У кабінеті на першому поверсі «з м’ясом» виламали піч, збудовану ще «за Польщі». Зняли вікна, вирвали вимикач…

Журналісти повідомили читачів, що залізнична міліція у Ковелі вчинила вандалізм. Міським відділом УМВС було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна).

На місці погрому разом з правоохоронцями та представниками влади був і керівник підрозділу «Буг», ковельчанин Олександр Калюжний (він же – Саша Харьковський). Яким вітром його тоді занесло туди? Що він там забув? Виявляється, поява цього персонажа була не випадкова.

Видання Район. Ковель звернулося із журналістським запитом до міського голови Олега Кіндера з приводу оренди даного нежитлового приміщення. Як письмово відповів ковельський мер на редакційну електронну пошту, будинок та прилеглі господарські споруди орендують дві юридичні особи: громадське формування з охороні громадського порядку та державного кордону «Буг» (орендує з 17 вересня 2015 року), яке очолює все той же Калюжний-Харьковський, та громадська організація «Підприємців та працівників приватного сектору міста Ковель» (з 18 лютого 2016 року), якою керує депутат Ковельської міської ради, голова депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс.

Цікаво, що коли у серпні 2017 року в Луцьку близько 200 атовців та волонтерів зібралися, щоб передати Президенту України Петру Порошенку  та керівництву правоохоронних органів звернення щодо ситуації в обласному центрі, то серед учасників заходу, які вимагали «вгамувати Палицю» (голову обласної ради і керманича волинського «УКРОПу») був і Калюжний-Харьковський, якого за рік до того разом з двома іншими особами суд виправдав у звинуваченні в організації у Ковелі грального бізнесу.

5

«Бугу» передано в оренду нежитлові приміщення 1-го поверху (223,5 кв. м) і частину нежитлових приміщень 2-го поверху (156,8 кв. м) двоповерхової адміністративної будівлі, будівлю учбово-побутового корпусу (119,3 кв. м) та приміщення гаража (два бокси – 43,7 кв. м). ГО «Підприємців та працівників приватного сектору міста Ковель» орендує частину будинку, загальною площею 92,7 кв. м.

Заборгованості за оренду немає. За 2017 рік «Буг» заплатив 8 548,10 грн. орендної плати, а організація підприємців – 1 279,26 грн. Не складно порахувати скільки в середньому вартує оренда одного квадратного метра в місяць. Це просто смішні гроші! За таку угоду з Олегом Кіндером можна і шампанського «бахнути».





1

Це не остання оренда Калюжного-Харьковського. Видання Район. Ковель повідомляло, що цього року він, як фізична особа, просив Ковельську міську раду звільнити його від орендної плати за приміщення у колишньому військовому комісаріаті.

Після виходу публікації він по-хамськи та безграмотно писав у Фейсбуці, що й надалі буде це робити, тобто просити звільнити його від оренди, бо там волонтерський центр, і що жіночки плетуть маскувальні сітки для наших бійців на Сході України. Справді, за цією адресою є волонтерський центр, який заснувала юридична особа – громадська організація «Храм надії». Втім, яке діло має підприємець до цієї організації, яка і без всяких там харьковських може орендувати приміщення?


Коментарі
05 Травня 2018, 21:52
А дупа не злипнеться у того щура Харківського?
05 Травня 2018, 21:57
Він щось тулився до нас той шахрай попервах але ми випиляли його. Шахрай є шахрай.
05 Травня 2018, 22:01
З КІНДЕРЯКОЮ В ПРОЦЕНТІ
05 Травня 2018, 22:18
Та погань спозорит чесних хлопців які втратили здоровля на сході. Гнти мітлою того перефарбованого кацапа на прізвище Кал южний а по нашому Гівно південне.
05 Травня 2018, 22:32
а кіндерлоги верещать, що в міській казні немає грошей на харчування дітей в школах, деруть з батьків гроші, щоб директори шкіл могли жирувати. Врешті решт- на ремонт музею немає грошей. А бариги на дурняк займають такі величезні площі. Ганьба тобі, кіндерлог!!!
05 Травня 2018, 23:03
Я думав що 90сті позаду але вони повертаються можливо правоохоронні органи почнуть працювати а не боятися своєї тіні..
05 Травня 2018, 23:54
І в "Айдарі" вони були хітрож...ми. Справжні айдарівці лежать в землі сирої. Дармоїди, на роботу треба, на роботу! А громадський порядок і державний кордон є кому охороняти... без вас.
06 Травня 2018, 00:15
Зараз в бригадах великий некомплект. Чекаю Харківського і його банду в понеділок з документами. Хай згідно уставу ЗСУ і Закону України доводять свій патріотизм в лавах армії. Тому що такі бурштинщики і махінатори ганьблять всіх чесних захисників України.
06 Травня 2018, 00:53
і звідки стільки напасті на тих ковельчан навалилось. Один тендера фіктивні проводить, другий комунальне майно на дурняк роздає. та що ж це коїться? де влада. Подивіться на що стали схожі вулиці міста!!! Товстига, чому ти досі на свободі? кіндер, Чому той корупціонео не за гратами? З міста зробили гадюшник.
06 Травня 2018, 01:16
Дійсно таких вулиць в Ковелі давноне було Всі обочини асфальту в піску Розмітки нема Дерева не обрізали Знайти колонку з водою -проблема Стид і срам А ще якісь змагання на вулицях хочуть робити
06 Травня 2018, 12:02
Подякуйте Товстизі, який фіктивно привів Верес на ринок комунальних послуг. афера не пройшла і Верес від всіх своїх куплених перемог відмовився, а місто залишилось в комунальному коллапсі. Тобі Товстиго від звільнених по скороченню двірників і інших технічних працівників велика "подяка". Щоб ти ВСР...СЯ
06 Травня 2018, 13:02
Цікаво, з якою метою батальйон Буг їздить в зону АТО зараз? І чим вони там займаються?
06 Травня 2018, 15:01
Скоро Ковель стане, а можливо вже став, як Нововолинськ БАНДИТСЬКИМ містом!!!!!<br/><br/>І Пінас там, а ще &quot;корчить&quot; з себе правильного!!!!
06 Травня 2018, 15:39
Їздять начебтто привозять гуманітарку. Але то просто прикриття. Харківський і його банда камуфляжників фотографується в амуніції і зі статутною зброєю щоб потім розказувати байки про свої ''подвиги''. Але зброї навезли в Ковель. Коли наступного разу когось підірвуть гранатою то знайте що той сюрприз притягли отакі гібридні активісти як Харьковский-Калюжний.
06 Травня 2018, 16:04
коли вже заткнуться ті Пеніси -жидовські морди, харькоські-рекитьори. нажратися не можуть, а кричать за народ. Це собі неможуть набратися, а їх ще якісь дкбіли слухають і толкають в дупутати. Це такі самі дебіли
07 Травня 2018, 12:08
А я б хотіла дати в пику тим недоковельчанам, які цю бридку гидоту привели до влади своїм голосуванням. Чим думали на виборах? Мало було кіндер-компанії 5 років, захотіли 10 ? то тепер тіштеся.
08 Травня 2018, 01:39
Дивно що його ще неприбили того харька.антипатичний тип.все життя в мутках разом з. Лапіним І. Виступали проти. Палиці неввйшло. Отримали пінька під зад Лапіна навіть чуть неприбили писля того двіжняка.сиділи тихо як щурі.тепер лахміття знов голову дере.лжепатриот на крові хлопців собі гроші заробляе.поц
08 Травня 2018, 01:39
Дивно що його ще неприбили того харька.антипатичний тип.все життя в мутках разом з. Лапіним І. Виступали проти. Палиці неввйшло. Отримали пінька під зад Лапіна навіть чуть неприбили писля того двіжняка.сиділи тихо як щурі.тепер лахміття знов голову дере.лжепатриот на крові хлопців собі гроші заробляе.поц
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром