Про дітей з Черемошного розповіли у випуску новин «ТСН»

08 Травня 2018, 10:19
8000

В лікарні Луцька помер хлопчик, який отримав 70% опіків у пожежі минулого тижня.

Про це йдеться у випуску новин «ТСН».

Зараз лікарі борються за життя п'ятирічного та чотирирічного хлопчиків. Стан старшої дитини – стабільно тяжкий. Друга – в критичному стані.

«У найстаршої дитини стан уже стабільно важкий. Показники стабільні. Зараз дитина взята в операційну. Для видалення мертвої шкіри. Будемо пробувати підсаджувати свинячу шкіру. У меншого Богдана стан критичний», – прокоментував генеральний директор Волинського обласного дитячого територіального об’єднання Сергій Ляшенко.

На лікування йде більше 100 тисяч гривень щоденно. Медикаменти та донорська кров є, кажуть лікарі. Щодня вони проводять консиліуми зі своїми столичними колегами. За тиждень стане зрозуміло, чи можна транспортувати дітей до Києва. 

Нагадаємо, трагедія сталася у селі Черемошне Ковельського району. Троє хлопчиків закрилися у погребі та бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні, діти почали кликати на допомогу бо самостійно вибратись вже не могли. Усіх їх доставили до обласної лікарні. Вранці, 5 травня, найменший трирічний хлопчик помер. Його чотирирічний брат та п’ятирічний сусід борються за життя в обласній дитячій лікарні.

Аби допомогти дітям – волинян закликають здавати кров.

 

Коментарі
08 Травня 2018, 13:50
100 000 грн щодня!?це срака...
08 Травня 2018, 14:06
Це результати реформ. В сім'ї і так біда, а тепер ще й непосильним борги. А лікуватися ще не один день....Боже, дай сили тим батькам,совісті лікарям не брати ще собі. Люди, допоможіть цим сім'ям хто чим може. Бо стільки і не заробиш і не позичиш і в кредит не візьмеш....
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром