Національний Корпус не причетний до осквернення пам'ятника визволителям міста, – Філон

09 Травня 2018, 16:43
4234

Національний Корпус на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив офіційну заяву щодо осквернення пам'ятника визволителям міста.

Сьогодні, 9-го травня, на виїзді з міста Ковеля невідомі поглумились над пам'ятником «Невідомому солдату». Зокрема, вандали відірвали голову, а на пам'ятній плиті незграбно намалювали Азовський символ – «Ідею Nації».

«Ми розцінюємо даний інцидент як провокацію з метою дискредитації Національного Корпусу та всього націоналістичного руху. Офіційно заявляємо, що ні Національний Корпус, ні інші структури Азовського руху, ні окремі його активісти не мають відношення до цього випадку.

Окремо звертаємо увагу, що Національний Корпус буде послідовно боротись за повне завершення декомунізації та дерадянізації, але для цього нам не потрібно діяти ночами, займаючись дрібним шкідництвом», – йдеться у дописі.

«Ми шануємо та пам'ятаємо усіх українців, які загинули в бійні Другої світової війні. Так, ми виступаємо проти возвеличування радянського режиму, його партійних діячів та військових полководців, на яких лежить вина за масову і безглузду гибель українців та інших народів але вищезгаданий монумент не має відношення до прославлення радянського режиму чи катів українського народу», – зазначив керівник ковельського осередку Національний Корпус Олександр Філон на своїй сторінці у Фейсбук.

Коментарі
09 Травня 2018, 20:28
Це все давним-давно відомі ФСБешні "штучки". Під час війни розвідник НКВД Кузнецов у Рівному робив різні провокації проти німців, підкидаючи на місці злочину оунівські листівки, щоб навмисне спровокувати каральні акції проти українських націоналістів. Так і тут. Зрадники України "постаралися", вчинивши у Ковелі акт вандалізму. У цих нелюдів нема нічого святого!
09 Травня 2018, 20:31
Підписуюсь під твоїми словами. Це лажа. Пам'ятник не носив символи радянської окупації. Ще потрібно декотрі вулиці декомунізувати. Але то все і в законний спосіб зробимо. Довбані комуняки не сплять по ночах
09 Травня 2018, 20:52
А вот те, кто сейчас еще ничего не смыслят, будут говорить о нас, как о легенде! А легенду надо подкармливать! Надо создавать сказочников, которые переложат наши слова на иной лад, доступный людям через двадцать лет. Как только где-нибудь вместо слова «здравствуйте» скажут «хайль!» в чей-то персональный адрес, знайте: там нас ждут, оттуда мы начнём своё великое возрождение. (Мюллер)
09 Травня 2018, 22:29
у Кремлі "хайль" не кажуть, але режим у Росії фашистський: радикальна авторитарна імперіалістична політична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи Путіна, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея єднання та мобілізації нації та держави проти ворогів, ідея постійної війни й панування (див. Вікіпедію, що таке "Фашизм").
09 Травня 2018, 23:11
Хто б це не зробив - він нелюд.
09 Травня 2018, 23:24
А ФАШИСТИ І Є НЕЛЮДИ
10 Травня 2018, 00:10
так, так, це провокація. кажуть, сам Путін на велосипеді проїжджав повз
10 Травня 2018, 00:34
Ну не сам а козломорді ФСБешники
10 Травня 2018, 02:25
Декілька років тому осквернили пам'ятник на меморіалі в парку ви випадково інопланетян не бачили?
10 Травня 2018, 09:59
Бачили і вони - козломорді!
10 Травня 2018, 12:45
бандерня відповість за кожен пам"ятник. на все свій час.
10 Травня 2018, 13:30
Не брешіть, суки. Більше ФСБ роботи немає, як їхати в зачуханий Ковель якийсь памятник калічити. Чого не Києві, Львові?<br/> Нациків - на палі.
10 Травня 2018, 13:52
Давай поставимо памятник танку, діючий танк і нехай охороняє інші памятники. Ламати памятники не треба, а який вихід з існуючими. З даним випадком(ДЕ ВЗЯТИ ГОЛОВУ, ЩОБ ПРИЛІПИТИ), з булавою, з Богданом(де кінь). Може їх всіх зібрати в одне місце і охороняти. Мається на увазі для початку попробувати демонтувати паровоз(туалет, хата-читальня циган), пушку(ніяк не можуть підібрати колір для покраски, постійно колеса підкачують, але може хай стоїть все-таки на москву направлена), Богдан з вічно покаліченою булавою і проблемною історичною постаттю, тепер солдат з відірваною головою(Ви чудаки йому хочите нового побудувати, то будуйте вже поряд і леніну). А потім вже підібрати місце для монтажу. Ламають, знущаються звичайно вандали. Але може поняття памятника це дещо інше. Вони повинні бути народними. Народ повинен квіти носити, прибирати, а народ не хоче біля них ходити.
10 Травня 2018, 15:11
Народ сам не знає чого хоче. І не буде дивитись ні за чим. А всілякі виродки, не тільки націоналісти, регулярно трощать, нищать все, до чого дотягнуться. Від ліхтарів у парку до смітників по мікрорайонах.
10 Травня 2018, 16:26
Якби вандали знали, що будуть впіймані й привселюдно отримають по оголеній задній частині з півсотні батогів - можливо дурні думки й не лізли в їхні голови ( зі скотиною варто спілкуватись на мові, яку вона розуміє ).
10 Травня 2018, 21:53
Що за крокодилячі сльози? Ах, ох, біда! Знесли голову кацапу, комунофашисту-окупанту, визволителю України від хліба і сала!<br/>Це зробили Українці замість неукраїнської місцевої влади, для якої закон про декомунізацію не писаний.<br/>Молодці! Браво! Біс!
11 Травня 2018, 01:33
Вкотре тобі роз'яснюється: це не ГЕЙ-форум. Разом з Філоном іди нах...й, тут для тебе нецікаво.
11 Травня 2018, 03:15
А тут що, твій кацапський гей-форум? Що ти тут забув? Звіздуй в своє ольгіно і заробляй на пиво жигулівське висерами на кацапський сайтах.
11 Травня 2018, 12:47
А ти десь бачив, щоб тут російською спілкувались? Чи для тебе, фашиста, неприйнятне, що є в людей інші думки та прагнення, відмінні від нацистських? Може, ти позвіздуєш до своїх Гітлера та Бандер з Шухевичами, кривавих катів як власних, так і чужих народів? А може позвіздуй в Польшу і розкажи там побратимам-європейцям про свої погляди? Або в Ізраїль?<br/> Ой не даром ваш 1+1 обмовився, коли в прямому ефірі назвав слова &quot;Фашизм не пройде&quot; антиукраїнським лозунгом.
11 Травня 2018, 16:50
Ти що, ольгінське козломорде, трохи навчилось у своїх кураторів гуглівським перекладачем користуватись? А попрацювати не пробував?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром