У ковельського фонтану, який працює на зношених системах, відлітає плитка

12 Травня 2018, 10:46
3902

У Ковелі підготували міський фонтан до роботи у новому сезоні.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Як повідомив директор комунального підприємства «Добробут» Ігор Михалевич, у результаті проведеної ревізії обладнання з’ясувалося, що воно практично зношене. Систему подачі води відремонтували. Тож ще деякий час вона буде придатною до експлуатації. 

Почистили форсунки та деякі з них замінили, оскільки чимала їх кількість була зіпсована або взагалі знищена вандалами. Обслуговувати міський фонтан мало б ТзОВ «К.П.Верес», яке виграло тендер на утримання місць загального користування. Проте жодні роботи не проводилися. 

Як запевнив нинішній балансоутримувач, оцінка стану механізму фонтану засвідчила його практичну зношеність. Ремонт може дати лише тимчасовий ефект. Скільки ще пропрацює обладнання – невідомо. Тому наразі проведення ремонту чаші фонтану є недоцільним. Замінивши плитку на поверхні стінок конструкції, яка за півтора десятиліття обсипалася, можна лише марно витратити кошти.

Адже застарілий сам механізм. А про будівництво нового фонтану мова поки що не йде. Оскільки це потребує значних капіталовкладень. Тому працівники «Добробуту» почистили чашу фонтану (стінки та дно). Зібрали уламки плитки, вивезли сміття.

 


Обсипана плитка
Обсипана плитка






Скло від розбитих пляшок
Скло від розбитих пляшок



Ще і чиясь «творчість»
Ще і чиясь «творчість»

 

Директор комунального підприємства «Добробут» Ігор Михалевич звертається до ковельчан з проханням берегти і цінувати майно територіальної громади, не псувати конструкції фонтану, не кидати в нього різний непотріб та пляшки. 

Тож міський фонтан розпочав роботу у новому сезоні. Попри те, що має естетично не зовсім привабливий вигляд, він радуватиме ковельчан своєю прохолодою у спекотні літні дні. Працюватиме у трьох режимах, від яких залежить висота фонтанних струменів води. 

 



 

Коментарі
12 Травня 2018, 14:22
Старий фонтан був гарніший
12 Травня 2018, 14:25
Кращеб написали про відбитих малолєток що по ковелю як собаки тиняються , ходячі паровози.
12 Травня 2018, 18:55
Прикраси на ялинку що року по 200 000 важливіші
12 Травня 2018, 19:03
Хай та кантора що строїть літню естраду поладить і фонтан. Вони ж у тьорках з Кіндером. Одним махом бабла на миють. Естраду на 5 лямів збільшили у ціні, а тут ще і фонтан замутити можна.
12 Травня 2018, 19:29
Це винен Верес. Грошики за НЕВИКОНАНІ роботи отримав в повному обсязі і розірвав угоду на утримання місць загального користування. А хоч щось ті шарлатани зробили в тому фонтані? Що скаже пан ( вірніше підпанок) Товстига?
12 Травня 2018, 22:38
Краще б ті гроші, за які палять газ щорічно на день переокупації України, пустили на ремонт фонтана.
12 Травня 2018, 23:30
Ти бидло
14 Травня 2018, 00:10
Кому ти, непотріб, потрібне, хто тебе "переокуповував", убогого розумом.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024