Водія підрозділу «Буг» Саші Харьковського поліція затримала п’яним за кермом

14 Травня 2018, 11:21
9918

У місті Ковелі на вулиці Володимирській пізно ввечері працівники поліції затримали автомобіль марки «Volkswagen Transporter», водій якого був п’яний, але від проходження медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння відмовився в присутності двох свідків.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, а його захисник пояснив, що правопорушник є учасником бойових дій в зоні АТО, являється водієм машини супроводу громадського формування «Буг» (керівником якого є Олександр Калюжний, він же – Саша Харьковський) при супроводженні гуманітарних вантажів в зоні проведення антитерористичної операції, за що нагороджений орденами, медалями та нагородним пістолетом.

В підтвердження даних обставин водій надав суду посвідчення про свої нагороди, які було долучено до матеріалів справи.

До речі, після цього інциденту з п’яним керуванням його працевлаштували водієм у сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю імені Лесі Українки (село Колодяжне), яке входить до бізнес-інтересів колишнього голови Ковельської райдержадміністрації, екс-депутата Волинської обласної ради від Партії регіонів Івана Смітюха.

Під час судового засідання водій та його захисник заявили прохання передати матеріали справи на розгляд СТзОВ ім. Лесі Українки і надали відповідне клопотання голови зборів товариства. Однак це не проканало.

Постановою Ковельського міськрайонного суду на водія «Бугу» накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Раніше видання Район.Ковель повідомляло, що «Молодика з ковельського підрозділу «Буг» впіймали на бурштинових копанках», а самого керманича «Бугу» Сашу Харьковського у січні 2017 року разом з двома іншими особами суд виправдав у звинуваченні в організації у Ковелі грального бізнесу.

Коментарі
14 Травня 2018, 14:27
А до чого тут його медалі? Він же вбуханий їздить наражає людей на небезпеку. У харківського теж медалі є. Зараз аби гроші то і орден купити мона.
14 Травня 2018, 14:46
То якщо у мене є медалі, то можна йти вбивати, чи як. Чи банк брати?
14 Травня 2018, 14:49
Не ПРОКАНАЛО !!!!! Перемога української журналістики !!!!! Я знав що цей сайт дно ! Але щоб настільки .........
14 Травня 2018, 14:53
про бандитів і писати треба "по фєні". правильно роблять
14 Травня 2018, 15:03
А що ти тут робиш, на цьому "дні"?
14 Травня 2018, 15:10
<p>[НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА] ти бандити. З якого [НЕНОРМАТИВНА ЛЕКСИКА] за транспортування гуманітарки дають ордени та зброю? Пацани по кілька ротацій відбули на нули і мають суп з семи залуп. Ряжені атошки в тому ''БУгу''</p>
14 Травня 2018, 15:20
Так а причому тут Харківський????? Наскільки я знаю Харківський взагалі не вживає алкоголь. І почали з п"яного водія, а закнчили тим що Харківського оправдали за організацію грального бізнесу. Шо до чого??? Не зрозуміло. Так гральний бізнес в Ковелі процвітає!
14 Травня 2018, 15:29
Нарежти хтось написав про ту банду. Ще пишить. Зодавбав той Харкавский і його бандота
14 Травня 2018, 15:35
Наскільки я знаю державні нагороди записуються у військовий квиток. Жодної державної нагороди ні Харьковский ні цей алкошумахер не мають. Тільки цацки, бляшанки які вони виклянчили у волонтерів. Тому банда Харківського один в один нагадує російське казачєство. Не воювали а носять камуфляж. Вимагають гроші з підприємців і захищають владу. Разом з владою дерибанять майно. Нагороджують одне одного званнями і військовою біжутерією. Скоро той Харьківський як Брєжнєв у медальках буде. Але Леонід Ілліч принаймні воював на Малій землі. Вкотре запрошую Харківського і його банду з документами до військомату де вони отримають шанс заробити реальні ордени в боях з путінськими найманцями.
14 Травня 2018, 15:42
А які тут можуть бути претензії до журналістів? Харківський не керівник того ср@ного "Бугу" ????? Його не судили за гральний бізнес???? Мова першим ділом іде про п'яного водія, але і його боса тут згадали. То що тут не зрозуміло?
14 Травня 2018, 16:02
Журналісти молодці, однозначно лайк, і суддя молодець, не повівся на шахрайські розкрутки. Може, дай Господи вже почнеться по всій країні?.
14 Травня 2018, 16:05
Ану, морду того нагородженого? Я скажу, був він там, чи ні. А хто адвокат був і суддя? Суддя молодчина.
14 Травня 2018, 16:35
В свій час в кабіеті нач.міліціі на запитання де працюєш - він відповідав-консультант по проблематичним питанням -точно
14 Травня 2018, 16:35
Тепер мені зрозуміло, що таке НЕЗАЛЕЖНІСТЬ. міф про незалежність придумали бандити. Вони дійсно стали незалежними від законів, від кримінальної відповідалььності. А простий люд як жив у рабстві, так і живе.
14 Травня 2018, 17:47
а дійсно,хто то такий? А ну ПІБ в студію!
14 Травня 2018, 18:12
А навіщо наградний пістолет? За які заслуги?
14 Травня 2018, 19:13
Я ТАК ПОНЯВ НА ЦЬОГО МУСОРСКОГО ОХОТУ АТКРИЛИ
14 Травня 2018, 21:39
Отака то охорона громадського порядку від тих клоунів
14 Травня 2018, 22:35
Можна подумати, що у Ковелі крім того хлопчини всі тверезі їздять. Роздули з мухи слона. Харьковський видно комусь поперек горла став або на хвіст наступив, а пацана з г,,,ном змішали, злочинця знайшли. Якщо подивитись розклад судових засідань, то там справи набагато цікавіші розглядаються, от тільки проплачених замовлень на такі дописи немає.Пацан захищаючи себе в суді зробив щось протизаконне? Використовував методи, які дозволені законом. Поліцейських по голові не бив.Не відкуплявся, в судові засідання з'являвся, не тягнув час, щоб закінчився термін притягнення до адмінвідповідальності.Винен - понесе кару. А якщо претендуєте на видання, яке тяготить до правдивого висвітлення новин, в тому числі і до висвітлення судових справ, то подавайте інформацію на всіх порушників, яких за водіння у стані алкогольного сп'яніння наші справедливі судді притягують до відповідальності.Тоді і побачите реальну статистику покараних за це порушення і тих хто відкупився.І до речі - пацан з Майдану пішов в АТО, і про те що таке війна знає не з телевізора. Накинулись на хлопця як шакали, самі такі безгрішні, чисті і пухнасті?
14 Травня 2018, 23:53
Харьковський - мент поганий. В Ковель перебрався зі свого Ізюма, бо там братва вирахувала, сюди направили подалі від гріха і щоб у Ковелі мутив. Спочатку біля малого Присяжнюка крутився, поки батько був при посаді, а тепер біля Лапіна, волонтером і АТОвцем став. Бандюк і бандюки ті, що з ним, з пацанів ковельських на бурштині по 100 баксів за лопату в день гребли. Мусора нічого йому не зроблять, бо сам він мусор.<br/> Ще співчуваючі мусорам є? Тоді значить, всі нацики теж мусора.
15 Травня 2018, 00:07
А чого ковельськіх пацанів на &quot;законий&quot; бурштин занисло? То вони по закону копали, чим лучші от Харьковського?
15 Травня 2018, 00:44
Хто з бандитами все життя? Хто з тіньового бізнесу живе? Для кого війна - мати рідна? -Той<br/>Хто полон пройшов і вижив, а потім борги на передовій повернув, кого з пораненням комісували? Хто за правду бореться? - Цей
15 Травня 2018, 01:26
Підло та низько ганяти по Ковелю вгашеним. Все інше - балаканина від лукавого
15 Травня 2018, 02:05
Чого на бурштин засло? А чого контрабас возять, чого по всьому світу по заробтках микаються? Мабуть, діти їсти просять. А такі Лапіни з Харьковськими скоро доведуть до того, що як в 90-тих бандоті, в тому числі- при владі, платити доведеться за можливість хоч щось заробити на прожиття. Яник козел, але він проти цих шавка.
15 Травня 2018, 05:13
Пяних потрібно садити , а не прав позбавляти. І реформу судійства як в США , з присяжними а не судья всьому голова. Та як так можна жити, ми до такого нашу державу доведем , що діти наші будуть жити як в тій африці і то мабуть буде за щастя. Україні просто потрібен не грузин якій навіть своїй державі не потрібен а пригласити руминку Лаура Кевеші і надати їй всю владу українського народу , і повірте вже б через рік не було б тієї війни, а ті хто зараз пруть до тієї влади , то тільки заради того , щоб вхопити «кусок» , а потім будуть кричати , що у всьому винна стара влада, ми за народ, патріоти, войну пройшли , вся грудь обвішана бляхами , хоча знаю людей які пройшли гарячі точкі там , посивіли і навіть дякую не сказали, і саме головне вони не требують подяки , в них аргумент був , боротись за майбутнє наше , а не щоб блистіло на грудях жилізо....
15 Травня 2018, 10:16
Жаль весь народ України! Не на того коня поставив і програв. Тепер сам, як загнаний кінь, микається по світах,заробляючи копійку, бо у себе вдома ні роботи ні зарплати, останні труси влада знімає, брутально грабуючи народ такими зарплатами та пенсіями. Слава Україні!
15 Травня 2018, 10:20
Показник демократії-Червонопикий на привокзалці з мусорами які з ним вітаються.Поки він є -демократія процвітає...Разом з таранькою з Чорнобиля.
15 Травня 2018, 15:39
Десятки ковельчан пишуть тут коментарі про того москаля Харківського. Вони теж бояться? Так, вони бояться ту бандоту яка думає царювати в Ковелі. Але пішов розголос - тут вже Лапа не порішає.
15 Травня 2018, 16:33
Включяючи осіб яких так гарно описують. Та іх товаришів знаю досить давно мігби багато чого цікавого написати но ще нечяс почінаючі від 1998р по 2017р
16 Травня 2018, 03:03
Ну ясно, що він п'яний за кермом не був і бути не може, всі знають, що він планокур. Судячи, як ти лігідно про нього пишеш &quot;Саня&quot;, ти або побратим, або він сам. Харьковський, ментяра, тиж завжди худенький був. А почалась войнушка на Сході - рило в тачку невлазить. Та й Наташка твоя поправилась. <br/> Вона часом не від &quot;ригів&quot; балотувалась на останніх виборах? Плакати народ пам'ятає.
17 Травня 2018, 01:51
Ні, я не Харковський)))). Саня то лагідно?)))). Мене цікавить хоть один конкретний доказ всього того що йому тут вміняють. Тому що схоже на те що це ніби твоя дочка проститутка, хоча не важливо що дочки немає взагалі. А от якщо ви вкурсі що Харковський планокур (хоча знову слова), то хто йому тоді побратим?)))) Напевно разом і курили))
17 Травня 2018, 03:27
Да курили вместе. Не узнал, чтоли? Это ж я Зола.
18 Травня 2018, 20:07
Завжди так не буде .,,.( кому було погано ; кому було добре), все в цьому житті закономірно ; робив добро - маєш добро, робив зло маєш зло, що заробиш те будеш мати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024