Ковельські школярі взяли участь у спортивному конкурсі «Олімпійське лелеченя»

25 Травня 2018, 09:26
2854

У вівторок, 22 травня, вп’яте учні школи №9 захищали честь Ковеля в обласному ІІІ етапі всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». Він проходив на в смт Маневичі на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2-гімназія».

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

12 юних спортсменів: Арсенік АннаБаграновський Олександр, Бортник Володимир, Буднік Христина, Кравчик Ольга, Кропива Софія, Романовська Вікторія, Сухацький ДавидТетерук ВасильТищук Віталій, Філіпчук Юлія, Швець Назар показали високу результативність у комбінованій естафеті, що складалася з 12 різноманітних етапів, олімпійській вікторині, презентації команди та у волейболі.

Оптимізм, азарт, бажання бути першими спонукали ковельчан до перемоги.  «Радіємо зайнятому ІІ місцю та віримо, що в наступному році будемо першими», – зазначають учасники.

Команду готували педагоги навчального закладу: Пех В.А. (фізичне виховання), Бідненко С.Б. (заступник директора з навчально-виховної роботи), Буднік М.М. (педагог-організатор), Нам’ясенко М.А. (музика), Видрич Ж.М., (обслуговуюча праця). 

 


Коментарі
25 Травня 2018, 14:03
Молодці! Софія ти Супер!!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024