У Ковелі з'явилася нова вулиця – «Яблунева»

25 Травня 2018, 11:27
6319

У четвер, 24 травня, новостворена вулиця у Ковелі отримала свою назву.

Про це повідомляє КовельPost.

Розглянувши містобудівну документацію, якою внесено зміни до детального плану території кварталу житлової забудови на вулиці Володимира Кияна (це колишнє військове містечко), та врахувавши рекомендації топонімічної комісії, міська рада присвоїла новоствореним вулиці і провулку у місті Ковелі назви:

- вулиця Яблунева;
- провулок Яблуневий.

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради має подати інформацію до Словника вулиць Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, що на території колишньої військової частини надано земельні ділянки під житлову забудову учасникам АТО

 

Коментарі
25 Травня 2018, 15:01
Новостворена) Ех... А не новостворенНа.
25 Травня 2018, 17:01
Ця новина вже є в Фейсбуці на сторінці секретаря міської ради Віри Федосюк. Вже сміються і плюються з такого рішення. І вони прави, що назву дали такому історичному місцю дуже не доречну. Тим паче там два військові. Мабуть депутати в школі погано вчилися!<br/>Petr Obyedkov<br/>16 ч • <br/>Как в Ковеле дают наименования улицам. Диалог!<br/>игор пинис Пропозиціі прозвучали та топономічній комісіі.Іх відхилили.Вирішили ,що вул.Яблунева важливіше гетьманів та історіі.Нажаль,очь така позиція у багатьох наших владців.<br/>Управление<br/>Сочувствую<br/>Petr Obyedkov Похоже ваши депутаты еще до сих пор пацифисты и не понимают в какой стране и в какое время для Украины живут. А может пофигисты, которые пришли решать свои меркантильные интересы. В принципе если постоянно пишут, что город утопает в мусоре, все рушится, то действительно у депутатов нет государственного мышления чего и следовало ожидать при наименовании новых улиц! Прошедшие 20 с лишним лет нюхали ромашки забыв про оборону государства и получили потерю Крыма и войну на Востоке. Плохо, что дальше своего носа ничего не видят!<br/>Управление<br/>Нравится<br/>игор пинис Petr Obyedkov нажаль....<br/>Управление<br/>Нравится<br/>Написать ответ...<br/>Petr Obyedkov Поэт сказал: Умом Россию не понять! А я говорю: А Украину десятью умами не осилить! Читаю Ковель Post, сообщают: Сессия Ковельского горсовета приняла решение назвать новую улицу - Яблоневую! Как в Вологде или Костроме, продолжайте еще присваивайте - Абрикосовую, Вишневую, Малиновую и Конопляную. А место расположения улицы по территории бывшей войсковой части, городок которой насчитывает около 200 лет. Казармы были построены еще при Русском императоре. Рядом проходит улица Кыяна - Героя АТО! И нельзя было назвать в честь Курбского А.М.? А он наверняка по ул.Кыяна ездил, имение его было почти до К-Каширска или в честь гетмана Б.Ружинского. А получается как с приездом Шевченко Т.Г. в Вербский монастырь, который проезжал через Дубовую в Секунь так в Дубовой стоит ему бюст, а в Вербке даже намека нет о его былом присутствии. А он наверняка там жил! Там вот так почитают великого украинского Поэта и Пророка, как в Ковеле своих исторических героев! В Украине четвертый год идет не объявленная война и где патриотическое воспитание? Похоже депутаты об этом не слышали и спокойно нюхают ромашки, а теперь и на яблочки потянуло. Газеты не читают или не понимают прочитанное? Варятся в своем котле, а интересы государства и их безопасности им не интересны. Так чем же понять такое присвоенное название улицы, сколькими умами?<br/>Ха-хаЕще реакции<br/>КомментарийПоделиться <br/>Нравится<br/> Руслан Війтик и игор пинис<br/>Комментарии<br/>Руслан Війтик О, сколько нам открытий чудных<br/>Готовят просвещенья дух<br/>И опыт, сын ошибок трудных,<br/>И гений, парадоксов друг,<br/>И случай, бог изобретатель.<br/>Управление<br/>НравитсяЕще реакции<br/>• Ответить • 6 ч
25 Травня 2018, 22:52
Ну і тназва...
26 Травня 2018, 01:24
Депутати показали, що в них нема розуму і фантазії. А Пинис молодець!
26 Травня 2018, 10:28
гарна назва.на всі часи і події.Живіть собі квітково і яблунево.Нехай ростуть сади,щасливими будуть люди,що там мешкають.
26 Травня 2018, 10:29
Підтримую! Не чіпляйтеся,не політизуйтеся.Справді-живіть щасливо
26 Травня 2018, 12:48
Що ті два офіцера розуміють в нашому житті. Полковник Руслан Війтик роками в АТО воює з сепаратистами і відстав від мирного життя, радянський офіцер Petr Obyedkov так зовсім не розуміє, що поляку раби-патріоти не потрібні. Їх цікавлять батраки які не знають не те, що історію свого народу, а бажано і своїх батьків. А там земля така, що фруктові дерева не будуть рости, тільки акації, конопля та мак. А Яблунева буде це як знущання. Краще назвали б Макова або Конопляна!)) Так, що ніякої політики нема. Просто два барана в погонах за Україну хвилюються бо відірвані від життя і нічого не розуміють.
27 Травня 2018, 09:32
Чого ви пристали до назви,краще робили би щось корисне для України, а то як баби базарні.
27 Травня 2018, 12:40
Ти навіть не розумієш про що мова йде! А мова йде, що ці троє бажають увіковічити память героям Ковельщини її гетьманам, лицарям та козакам які боролися за життя і волю українців. Але з часів Богдана Хмельницького наших козаків і гетьманів дехто ненавидить лютой ненавістю, що й засвідчила Ковельська міська рада. ВО &quot;Батьківщина&quot; ще не вирішила кому продати українців - москалям чи ляхам. Тому й дають такі веселі назви вулицям. Наши гниди діють, а такі як ти рот закриваєш ПАТРІОТАМ.
27 Травня 2018, 15:41
Нарід який не памятає свого минулого, не буде мати майбутнього!
30 Травня 2018, 02:38
Повністю з Вами погоджуюсь. Назва на віки. Ну хіба що в 2019-му знову прийде горе-реХВорматор і почне вулицям давати &quot;прізвища під ситуацію&quot;. Яблунева - прекрасна назва.
30 Травня 2018, 02:43
...і ще - нема нічого такого брехливого, як ІСТОРІЯ. У кожного вона своя. Так що давайте без прізвищ на будинках. Хоча тим, хто виготовляє таблички й перейменовує, це вигідно - БІЗНЕС. Бо все &quot;вирулюється&quot; в КОШТИ.
30 Травня 2018, 11:15
Переназвіть вулицю Володимирську ,дома котрої з букв позначками фактично знаходяться на в.Варшавській. Чому я живу на Варшавці маю пояснювати що то не та Володимирська ,а є ще інша загадково повернена буквою Г .
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром