Як у Люблинці урочисто відкрили спортивний майданчик для міні-футболу

28 Травня 2018, 09:52
7832

У день останнього дзвоника, 25 травня, в опорній школі смт Люблинець відбулося урочисте відкриття  спортивного майданчика для міні-футболу. 

Про це повідомляють у Ковельській РДА.

Розділити радісну подію із місцевими мешканцями завітав голова райдержадміністрації Віктор Козак.

«Розбудова спортивної інфраструктури – не менш важлива ділянка роботи влади, адже це – дозвілля наших дітей, популяризація спорту та здорового способу життя відповідно. Створення комфортних умов – це вимога часу. Це – своєрідна подяка дітям за їх успішність», – наголосив Віктор Козак у своєму виступі.

Зазначається, що посеред шести задіяних цьогоріч у програмі об’єктів на території Волині, у Люблинці справилися із роботою найшвидше.

Настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона цього селища Ковельського районного деканату протоієрей Матвій Олійник відправив чин освяти футбольного поля зі штучним покриттям.

Душпастир зауважив, що за кожну справу слід дякувати Господу. І хоча обладнання цього поля здавалося нелегким, із Божою поміччю мрія стала реальністю. Адже з вірою та молитвою усі добрі починання завершуються успіхом, наголосив о. Матвій, – повідомляється на сайті Волинської єпархії УПЦ КП.

Потому, як святі отці освятили поле, його випробували місцеві малі спортсмени. Позитивний та святковий настрій подарував танцювальний флешмоб у виконані тутешніх діток.

 









 

Коментарі
28 Травня 2018, 16:25
Сам будую, сам п'ю, сам гуляю ,сам стелюся, сам лягаю а вас в дупі маю, хто не скаче той москаль.
28 Травня 2018, 21:54
Ну и конечно не обошлось без сельского убранства...
29 Травня 2018, 00:45
Я все понімаю,дітей,вищі чини,але священник там н***я?
29 Травня 2018, 03:23
Iз статтi зовсiм не зрозумiло кому ми повиннi дякувати за такий чудовий майданчик. До чого тут Козак? Чому саме на ньому увага, коли вiн до Люблинецькоi громади мае таке ж вiдношення, як й Англiйська королева. Автор статтi,
29 Травня 2018, 03:27
...автор статтi оминув ГОЛОВНЕ - не назвав БЛАГОДIЙНИКА, i оспiвав не зовсiм причетного гостя. Так кому ж я повинен дякувати??? Автор - ау-у???
29 Травня 2018, 14:19
Проект ,, Нове будiвництво спортивного майданчика для мiнi - футболу з штучним покриттям розмiром 42*22 в ОНЗ ,,Люблинецька ЗОШ I-III ст.&quot;, що фiнансуеться за бюджетною програмою&quot;Будiвництво футбольних полiв з штучним покриттям в регiонах Украiни&quot;. Спiвфiнансування з обласного бюджету (608 тис. грн.)!Держбюджет- 749,5 тис.грн., мiсцевий бюджет Люблинецької ОТГ -141,5 тис.грн. <br/>ДЕ ТУТ РАЙОН ТА КОЗАК?????? Подавайте правдиву інформацію. Працівники районної адміністрації - не дуріть людей.
30 Травня 2018, 00:23
&quot;Тиць-триндиць&quot; - так за що директор Люблинецької ЗОШ І-ІІІ ст, Хвиць Т. П. так дякувала на відкритті саме непричетному Козаку??? Боже який СОРОМ.
30 Травня 2018, 03:16
Ну чому Ви так... Зараз, слава Богу, не часи &quot;радянського застою&quot;. Не поголовний Атеїзм. Люди масово пішли до релігії (це непогано), можливо хтось із них навіть увірував в Бога (це чудово). Можливо щире освячення також дасть свої плоди, цей ритуал принече свою &quot;лєпту&quot; в народження наших майбутніх &quot;Пеле&quot; та &quot;Рональдо&quot;. Єдине що хочеться, щоб освячення було МІЦНИМ, не таким як житло, яке потрібно щороку &quot;переосвячувати&quot;, а таким як ланцюжки, хрестики, обручки, щоб РАЗ - і НА ЗАВЖДИ.
28 Березня 2019, 19:54
https://www.youtube.com/watch?v=rU9t6wFLFaE
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром