Схожий на урку Саша Харьковський «примазався» до героїв АТО, щоб «вибити» собі квартиру

29 Травня 2018, 09:41
Олександр Калюжний 17055
Олександр Калюжний

24 травня на сесії Ковельської міської ради депутати підтримали рішення про резервування земельної ділянки для кооперативу «ВійськБуд-Ковель» на вулиці Заводській, 12. За цією адресою інвестор має звести багатоквартирний житловий будинок для учасників АТО.

Обслуговуючий кооператив створено 17 квітня 2018 року. У списку його засновників – достойні хлопці, які зі зброєю в руках захищали на Сході України суверенітет нашої держави.

Наприклад, старший солдат Збройних сил України, старший навідник мінометного взводу 95-ої окремої аеромобільної бригади Тарас Чапко, який отримав важке поранення у бою. 19 липня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни він нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Але потрапив до списку героїв ковельчанин з досить сумнівною репутацією – Олександр Калюжний (із так званим «поганялом» – Саша Харьковський, очевидно через те, що є уродженцем Харківської області – міста Ізюм), якого прокуратура притягала до кримінальної відповідальності, як організатора у Ковелі грального бізнесу.

 


 

Під час розслідування кримінального провадження № 12014030000000049 Калюжний-Харьковський «спригнув» на волонтерство, їздив на Донбас, фотографувався з автоматом то на фоні Луганської ТЕС, то біля знаків населених пунктів, носив кубанку. Під час війни на Сході України такі папахи стали популярним головним убором так званих «казаків-ополченців», включаючи донських, які приїхали з Росії. Попри розповіді цього «рембо» про свою участь у бойових діях у 2014 році, посвідчення УБД він виклянчив аж тільки у 2017 році.

А ще наш персонаж, який більш схожий на урку, «засвітився» у скандалі з бурштином. Восени 2015 року, як повідомляли мешканці низки населених пунктів Маневицького району, в районі сіл Лісове, Гута-Лісівська, Серхів здійснювалося незаконне видобування бурштину під прикриттям посадових осіб державної влади, місцевої міліції та громадського формування «Буг», яким керує все той же Саша Харьковський.

Через деякий час «на гарячому» вночі посеред Маневицького лісу поліція затримала бурштинових активістів.

«Самооборона Волині, спецпідрозділ «Буг» – так правоохоронцям представився дехто з нічних візитерів», – йшлося у сюжеті телеканалу «Аверс».


 

«Навіщо молодикам з «Бугу» гуляти вночі по бурштинових лісах разом із копачами з Рівненщини?» – запитували тележурналісти.

 

Невже будуть жити в одному будинку на вулиці Заводській герої АТО з недогероєм?

Коментарі
29 Травня 2018, 12:49
Огого!!! Оце дожилися!!! Уголовнік як ветеран і активіст квартирку хапнув!!!!
29 Травня 2018, 12:54
Харьок має сидіти в тюрмі
29 Травня 2018, 13:05
Кіндерлог купує собі бандюків квартирами
29 Травня 2018, 13:13
Який нах...... "спецпідрозділ Буг"!? Спецпідрозділ чого, якого формування?! Самі собі створили банду, відхопили в центрі міста шикарне приміщення. Організоване злочинне угруповання, яке діє відкрито і легально в нашому місті. Куди дивиться СБУ, поліція?
29 Травня 2018, 13:29
У нас мало ранених і загиблих щоб цьому гавнюку квартиру давати? Хлопцям соромно?
29 Травня 2018, 13:30
це ганьба!!!!! Куди дивляться влада і активісти!!!!! Що нам бандюків в Ковелі не вистачає?!!!! Ізюм не окупована територія хай валить назад!!!!
29 Травня 2018, 13:33
Хто цей список затверджує? Люстрацію таким продажним . Квартири мають бути тим хто воював у збройних силах, хто не ховався від мобілізації, а щурам НІ!
29 Травня 2018, 14:25
у тебе бурштину не вистачить щоб там квартиру купити.
29 Травня 2018, 15:06
Наша влада повинна мати "кришу". Саша криша,мало що....
29 Травня 2018, 15:37
О петух ссученый ментовской
29 Травня 2018, 15:38
Совість де
29 Травня 2018, 15:40
Може як в ЧЕРКАСАХ
29 Травня 2018, 15:58
В Италии умер бывший главарь "Коза ностра"
29 Травня 2018, 16:06
Не кожен учасник АТО є учасником бойових дій. А ось учасником бойових дій в цьому районі без участі в АТО стати неможливо. Якщо ж Олександр Калюжний має статус учасника бойових дій і це підтверджено відповідним посвідченням і визнається в цій самій статті, то брати під сумнів визнаний державою факт є недоречним. Крім того по усіх згаданих у статті обвинуваченнях громадянина Олександра Калюжного і громадське формування Буг порушниками українських законів не визнано. Також не всі учасники бойових дій та учасники АТО нагороджені державними чи президентськими відзнаками. Якщо нагороджені є Героями, а ненагороджених учасників в Україні в тисячі раз більше то вони недогерої?
29 Травня 2018, 16:08
Ось засновники того кооперативу. Може хто знає ще цікаві факти про засновників?<br/><br/>БІЛИНЕЦЬ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., Ковельський район, село Колодяжне, ВУЛИЦЯ МОЛОДІЖНА, будинок ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>БОСНЮК ВІТАЛІЙ ФЕДОРОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Луцьк, ВУЛИЦЯ БОЖЕНКА, будинок **** Б, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>БУЛІК МИКОЛА ВОЛОДИМИРОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ ВІДРОДЖЕННЯ, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>ВЕЛИЧКО ЮРІЙ ЯКОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., Маневицький район, село Рудники, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>ГАНІН МИКОЛА ЮРІЙОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ ДОСТОЄВСЬКОГО, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>МИХАЛЬЧУК ВОЛОДИМИР АДАМОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>ПАВЛОВ ПАВЛО ОЛЕКСАНДРОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, м.Київ, Святошинський район, ВУЛИЦЯ УЛІТІНА ІВАНА, будинок ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>ПЛАХУТІН ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>РУДИК ТАРАС ВАСИЛЬОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ **** РОКІВ ПЕРЕМОГИ, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**, <br/>ТКАЧУК ЮРІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ <br/>Адреса засновника: ****, Волинська обл., місто Ковель, ВУЛИЦЯ ЛУЦЬКА, будинок ****, квартира ****, <br/>Розмір внеску до статутного фонду (грн.)****.**,
29 Травня 2018, 16:11
Таким хлопцям позачергово !!!А ті хто життя поклав-ніхто і не згадає,і дітей їхніх
29 Травня 2018, 16:13
Ми с ним вместе воевали
29 Травня 2018, 16:19
А ЧЕ НОРМАЛЬНЫЕ ПАЦЫКИ
29 Травня 2018, 16:23
Можна отримати статус УБД як учасник добровольчого підрозділу. І дуже багато мутнорилих як Харківський цим користуються. Нормальні патріоти оформились в ЗСУ чи Нацгвардію і отримали УБД стандартним шляхом. Гівномути як Харківський промутились наче як добровольці ні дня не воюючи. І ви прекрсно знаєте як це робиться.
29 Травня 2018, 16:51
Сім'і героїв, що загинули, квартири вже отримали. <br/>Давати квартири тим, хто воював, а волонтерство це добровільна і безкорисна допомога!
29 Травня 2018, 17:02
Вкотре запрошую Сашу Харківського з документами до воєнкомату. В лавах доблесної 14-ї бригади зможеш отримати реально заслужений статус учасника бойових дій і без сорому глядіти в очи ветеранів, вдів та матерей загиблих хлопців. Бо поки що ти просто хитросракий бурштикопач і карточний катала.
29 Травня 2018, 17:02
Гірше ляха свої діти її розпинають&quot; Бач як воно сталося? Виявляється патріоти є нормальні. А є ненормальні. Учасники УБД є стандартні. І є нестандартні. Є добровольці оформлені в ЗСУ чи Нацгвардію. Є добровольці неоформлені. Добровольні. Що? Шевченка дарма згадано? Були ж і козаки колись. Одні оформлені. Реєстровими. Інші залишилися добровольцями. Нереєстровими. І хто з них більший патріот?
29 Травня 2018, 17:11
А є такі як Харківський які ніде не воювали зате деруть горлянку і бьють себе у груди вимагаючи ділянку, квартиру, адмінбудівлю.
29 Травня 2018, 17:14
в тебе з документами точно порядок.то чого ти ще в ковелі очко поліруєш.давай добровольцем в 14 омбр.будиш і герой і убд і без сорому глядіти в очи ветеранів, вдів та матерей загиблих хлопців.чи хитросракий
29 Травня 2018, 17:25
Всі працівники воєнкоматів відслужили в бойових бригадах в АТО. Це принципова позиція Головнокомандувача. Тилових щурів у воєнкоматах немає.
29 Травня 2018, 17:35
Квартиру йому дам, бо як на сесії всякі дурні бикують то саня приходить з братвою і ці срані крикуни зі страху какають в штани і тоді ми дальше рішаємо свої діла. Так що сашко квартиру тобі дам! Я сказав!
29 Травня 2018, 17:35
Квартиру йому дам, бо як на сесії всякі дурні бикують то саня приходить з братвою і ці срані крикуни зі страху какають в штани і тоді ми дальше рішаємо свої діла. Так що сашко квартиру тобі дам! Я сказав!
29 Травня 2018, 17:35
Квартиру йому дам, бо як на сесії всякі дурні бикують то саня приходить з братвою і ці срані крикуни зі страху какають в штани і тоді ми дальше рішаємо свої діла. Так що сашко квартиру тобі дам! Я сказав!
29 Травня 2018, 17:35
Квартиру йому дам, бо як на сесії всякі дурні бикують то саня приходить з братвою і ці срані крикуни зі страху какають в штани і тоді ми дальше рішаємо свої діла. Так що сашко квартиру тобі дам! Я сказав!
29 Травня 2018, 17:35
Ну, як мінімум Михальчук Вова, він жи Михалкін, ніякого відношення до АТО не має. Боснюк Віталій Федорович - теж, це високопоставлений МНСник, ось https://declarations.com.ua/declaration/nacp_3eeb8992-21db-4575-aac6-3d087619949e.<br/>Білинець в АТО не воював, ппримазаний нацик, побратим Філона та Харьковського.<br/> Продовження буде.
29 Травня 2018, 17:47
Харьковский то военный турист. Нифига не воевал. И все айдаровцы это знают кто рядом был
29 Травня 2018, 18:33
Ось стіна Михальчука в ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100007615060010<br/>Він такий же афер як цей мусор Харьковський.
29 Травня 2018, 18:33
Ось стіна Михальчука в ФБ https://www.facebook.com/profile.php?id=100007615060010<br/>Він такий же афер як цей мусор Харьковський.
29 Травня 2018, 18:33
Зараз Айдар знаходиться на самому передку. Хто такий Саша Харківський ніхто не знає
29 Травня 2018, 18:34
Зараз Айдар знаходиться на самому передку. Хто такий Саша Харківський ніхто не знає
29 Травня 2018, 18:48
мало квартир в карты выдурил!? бедолога
29 Травня 2018, 19:25
Зато дійсним атошнікам квартири хєра дають а навпаки про їх забувають а особливо про їх дітей.
29 Травня 2018, 20:59
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 20:59
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 20:59
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 20:59
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 21:00
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 21:00
Це Леня Хвищук мутить
29 Травня 2018, 21:26
Сепару.Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:26
Сепару.Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:26
Сепару.Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:28
Сепару.Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:41
Сепару.Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:42
Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:44
Леня вместе с ВОЕНКОМОМ
29 Травня 2018, 21:48
ОГО
29 Травня 2018, 23:14
Саша, ото тобі реклама. Ти хто, Саша?
30 Травня 2018, 00:30
Это наш боец
30 Травня 2018, 00:48
Это наш боец
30 Травня 2018, 00:51
Это наш боец
30 Травня 2018, 00:54
Это наш боец
30 Травня 2018, 01:50
Это наш боец
30 Травня 2018, 01:51
Это наш боец
30 Травня 2018, 02:21
Кому вона, а картежникам мають родная. Одигархам и бандитам удобно вернуть 90-е года. Но есть много ребят, они прошли войну и скромно идут за себе, но голову оторвут за светлое будущее наших детей в демократичній европейської стране без урок.
30 Травня 2018, 02:38
То все бойцы Захарченка
30 Травня 2018, 06:02
Ваш Саша Харьковський первый мародёр и насильник, сколько они искалечили мирных людей и обворовали, всё что могли отжали, а сейчас он белый и пушистый у Вас в Ковеле. Ещё у жителей Ковеля отожмёт ни одну квартиру и дом.
30 Травня 2018, 07:46
Це все домомагає народний депутат Ігор Олександрович Лапін син Саши Долара
30 Травня 2018, 09:58
Это наши бойцы
30 Травня 2018, 15:29
Кіндер в стилі 90-х таким чином оплатив послуги Калюжного, ще раз підтвердивши неписаний закон: влада і банда - єдині...
31 Травня 2018, 01:02
То Харьковский з БЮТ
31 Травня 2018, 02:33
Він просто з злодійським БЮТом.Його викидень - вірніше Мавпа
31 Травня 2018, 02:39
Вони разом з Мавпом крадуть і охороняють Кноп
01 Червня 2018, 08:10
А медальок в засланного мусора все більшає
02 Червня 2018, 14:01
Це той що тут в коментах світиться?
02 Червня 2018, 23:31
С этим активистом в падлу базар держать он вообще акробат мусорской ,он всю жизнь багрил на красных зонах, а то шо бадюгу стибрили так он за беляшку задолжал, оно ему некчему он сепер кацапский паганий, блатные не в теме.На блудку бажбана посадить.
03 Червня 2018, 00:24
С этим активистом в падлу базар держать он вообще акробат мусорской ,он всю жизнь багрил на красных зонах, а то шо бадюгу стибрили так он за беляшку задолжал, оно ему некчему он сепер кацапский паганий, блатные не в теме.На блудку бажбана посадить.
03 Червня 2018, 00:31
С этим активистом в падлу базар держать он вообще акробат мусорской ,он всю жизнь багрил на красных зонах, а то шо бадюгу стибрили так он за беляшку задолжал, оно ему некчему он сепер кацапский паганий, блатные не в теме.На блудку бажбана посадить.
03 Червня 2018, 01:03
С этим активистом в падлу базар держать он вообще акробат мусорской ,он всю жизнь багрил на красных зонах, а то шо бадюгу стибрили так он за беляшку задолжал, оно ему некчему он сепер кацапский паганий, блатные не в теме.На блудку бажбана посадить.
03 Червня 2018, 02:35
Може він дійсно херой
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024