Вихованці Люблинецької школи-інтернату отримали фінансову допомогу від волинських фіскалів

30 Травня 2018, 13:28
7657

З нагоди Свята останнього дзвоника випускники Люблинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» отримали фінансову допомогу від колективу волинських фіскалів.

Про це повідомляється на сайті ДФС у Волинській області.

Така посильна допомога з особистих коштів працівників  територіальних органів ДФС у Волинській області впродовж багатьох років надається тим дітям школи-інтернату, котрі позбавлені батьківської опіки та піклування.

Окрім грошової допомоги, з ініціативи профспілки працівників територіальних органів ДФС у Волинській області з нагоди свят вихованці Люблинецької школи-інтернату отримують необхідний спортивний інвентар, солодощі тощо. Нинішнє Свято останнього дзвоника не стало винятком.

Привітати випускників Люблинецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» із завершенням навчання та початком дорослого життя керівник волинських фіскалів доручила заступнику начальника ГУ ДФС у Волинській області Сергію Кондратюку.

«Історія наших гарних стосунків з педагогічним колективом та вихованцями підшефної Люблинецької школи-інтернату налічує понад десятиліття. Щороку ми намагаємося надати посильну допомогу як найменшим вихованцям, так і тим дітям, хто робить перші кроки у доросле життя. Для дітей, які залишаються в стінах школи, цього року ми подбали про спортивний інвентар, а випускники отримали посильну фінансову допомогу», – розповів Сергій Кондратюк.

 






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024