У Ковелі привітали працівників водного господарства

02 Червня 2018, 10:00
2805

Напередодні професійного свята колективи Ковельського міжрайонного управління водного господарства та Волинської гідрогеолого-меліоративної партії привітав перший заступник міського голови Михайло Гетьман. Він побажав усім міцного здоров`я, добра і достатку та нових успіхів у праці. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, професіоналізм, компетентність та активну громадську позицію Михайло Олександрович вручив Подяки міського голови кращим представникам структурних підрозділів. Серед них – інженер-гідротехнік відділу експлуатації меліоративних систем Ольга Лавренюк, водій Леонід Рибачук, технік-лаборант Олена Хмильовська.

Начальник Ковельського міжрайонного управління водного господарства Микола Авдіюк подякував колегам за злагоджену та ефективну роботу, яка заслуговує на повагу. 

Зазначається, що нині до повноважень управління входять вирішення питань раціонального використання і охорони водних ресурсів в Ковельському та Турійському районах. В зоні його діяльності протікає 509,9 км річок та знаходиться 58 озер. Працівники постійно підтримують в справному стані меліоративні фонди, осушені сільськогосподарські угіддя, площа яких - 72,5 тисячі гектара. 

 







Коментарі
02 Червня 2018, 22:06
Нажаль пропали такі потужні водогосподарські організаціі як Ковельська ПМК-62 .Голобська ПМК-63.завод ЗБВ , дільниця увтк Волиньводбуд ,автоколни в Ковелі і Голобах Це десь 1000 робочих місць Були дитсад. ідальні Будували житло Про це вже не згадують З ВАШИМ СВЯТОМ МЕЛІОРАТОРИ !
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024