«Укрдорс» запрошує ковельчан на роботу

04 Червня 2018, 12:30
7613

Співпраця Ковельського міськрайонного центру зайнятості з ТОВ «Укрдорс» триває уже кілька років поспіль. За цей час неодноразово проводили економічні екскурсії на підприємство, що дозволило з’ясувати потребу у працівниках та переконатись, що на ТОВ «Укрдорс» гідні умови праці.

Про це зазначають у Волинському обласному центрі зайнятості.

У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця та ярмарок вакансій з підбору працівників.

Як сказав заступник директора з виробництва Дмитро Коломієць: «Підприємство розширює свою діяльність, збільшує виробництво, тож кількість замовлень зростає. Тому на сьогодні ми потребуємо працівників:  верстатників деревообробних верстатів, столярів, налагоджувальників деревообробного устаткування, шліфувальників по дереву та складальників виробів із деревини. Також є потреба у спеціалістах вищої ланки – інженери-конструктори».

На ярмарку представник від роботодавця наголосив, що на підприємстві повністю оновлено виробництво, а саме: закуплені високотехнологічні деревообробні італійські та німецькі верстати, якими оснащено сучасні цехи підприємства, збудовані сушильні камери. Задля нарощування потужності виробництва створений лісопильний комплекс. В цехах підприємства встановлене сучасне комп’ютеризоване обладнання.

Піклуючись про працівників, керівництво облаштувало куточки відпочинку, роздягальні, душові кабіни, їдальню.

У центрі зайнятості додають, що задля задоволення кадрових питань та прискорення укомплектування робочих місць фахівці  й надалі докладатимуть зусиль для ефективної співпраці та продовжать організацію заходів для ТОВ «Укрдорс», як одного з перспективних підприємств Ковельщини.

Коментарі
04 Червня 2018, 16:24
ТРЕБА БУЛО НЕ ДУРИТИ ЛЮДЕЙ НА ЗАРОБЛЕНІ ГРОШІ. <br/>ХРЕН ТЕПЕР КОГО ЗНАЙДЕТЕ, ХІБА ШО БІРЖА РАБІВ БУДЕ ДАВАТИ.<br/>СПЕЦІАЛІСТИ ТОЧНО НЕ ПРИЙДУТЬ НА ТАКІ ГРОШІ І ВІДНОШЕННЯ ДО ПЕРСОНАЛУ.
04 Червня 2018, 17:06
хахаха, ото реклама, кращеб людям вчасно і нормальну з/п платили. Тепер хай хитро#0пі начальнички самі за італійський верстат стають
04 Червня 2018, 17:22
плачу 2500 баксів. Приходьте
05 Червня 2018, 02:42
В СРАКУ СОБІ ЗАСУНЬ ЇХ!!!
05 Червня 2018, 02:58
Умови як в тюрмі. Ставлять нереальні плани по виробництву. Знімають відсотки з зарплати яка і так недуже за такі шкідливі умови праці. Це добровільне рабство і не повага до самого себе. Запрошують вони бл@дь
04 Травня 2019, 15:53
Довів бл@дь підприємство до банкрутства, ще й робочих шукає. Рекламіст хренов
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024