Прес-служба Ковельської міськради – на останньому місці у рейтингу

06 Червня 2018, 14:30
2039

Журналісти і редактори оцінювали роботу прес-служб, керуючись такими критеріями роботи як оперативність, повнота наданої інформації, прозорість, сприяння в отриманні коментарів тощо.

Вже вдруге до Дня журналіста ІА Конкурент спільно з колегами з інших медіа оцінило ефективність роботи волинських прес-служб та склало їх рейтинг.

Отож, кращими в категорії «Органи влади», як і минулоріч, стали: прес-служба Прокуратури Волинської області, відділ інформаційної роботи Луцької міської ради та прес-служба Патрульної поліції міста Луцька. Ковельська міська рада – з найнижчими показниками і розділила із Володимир-Волинською міською радою розділила останнє місце у рейтингу.

Участь в опитуванні брали не більше ніж три представники від кожного ЗМІ. Кожен респондент мав змогу вибрати не більше трьох варіантів з переліку прес-служб у кожній категорії або ж запропонувати свій. Всього взяло участь в опитуванні 31 волинський журналіст.

Коментарі
06 Червня 2018, 18:11
Одні пишуть брєд, а інші передруковують. . Об'єктивності - нуль. І про це виданню Конкурент писали і говорили фахівці різних сфер діяльності та служб. Голосування проходить між самими журналістами видання Конкурент. Про що ви пишете? Як можна оцінювати різні за обов'язками, сферою діяльності та іншими критеріями прес-служби? Скільки запитів і до яких структур вони подавали? Треба Конкуренту про щось писати і вони пишуть. Нехай проведуть між читачами опитування про видання області, а тоді надрукують рейтинг. Хоча не варто. Якщо проводитиме Конкурент - переможе Конкурент. Якщо проводитиме - Ковель. Район - переможе Ковель.Район. Хто платить - той і замовляє музику.
06 Червня 2018, 18:43
Ви мабуть погано читали статтю. В опитуванні брали участь 31 один журналіст з різних видань. Що, соромно стало як низько оцінюють вашу роботу? Це вам не мавпу облизувати на сайті міської ради. Нездари та дуполизи.
06 Червня 2018, 18:50
Вітаннячка з останнім місцем!)))
06 Червня 2018, 19:11
Прес-служба Ковельської міськради в переліку органів місцевого самоврядування зайняла ТРЕТЄ місце, пропустивши поперед себе лише Волинську обласну раду та Луцьку міську раду! Це - достойний результат, "бронзова" нагорода з-поміж внесених до оцінювання місцевих рад Волині. Крім прес-служби Володимир--Волинської міськради (4 місце) жоден інший підрозділ зв'язків з громадськістю адміністративно-територіальних одиниць Волинської області не попав до результативного оцінювання. З перемогою!
06 Червня 2018, 19:25
А якщо сегментувати до Ковеля то прес-служба міськради взагалі взяла перше місце! В брехні і перекручуванні ви мастаки - за те і на роботі тримають. Позорисько, всі прес-служби вас обігнали.
06 Червня 2018, 19:25
Конкурент сам про себе пише, проводить різні заходи сам з собою, Читачів нема! Ось вони тако самотужки справляються. Може їм прикупити гумових жіночок, а то руки мозолисті стануть!))))
06 Червня 2018, 19:34
І тут спозорилась ковельська міська рада!!!
06 Червня 2018, 19:38
Вміти принизити колег по "цеху" в день професійного свята теж треба вміти! А щоб вміти, а тим більше оцінювати, треба розуміти про що пишеш. Посеред адміністративно-територіальних утворень Волинської області у системі місцевого самоврядування: районних рад — 16; міських рад — 11; селищних рад — 22; сільських рад — 379. Так ось, в оприлюдненому Конкурентом рейтингу лідирує Луцька міська рада, далі за нею - Ковельська міська рада, наступна - Вол.-Волинська міська рада. Ось і все! Трійка переможців! Решта 16 районних рад, 9 міських рад. не кажучи про два десятки селищних та ледь не чотири сотні сільських представницьких органів місцевого самоврядування з однотипними повноваження стосовно висвітлення своєї діяльності через власні прес-служби взагалі не потрапили до рейтингу! То що, з точки зору неконкурентних конкурентів вони абсолютний нуль?
06 Червня 2018, 19:49
Навіть прес-служба Луцького ЦНАПу працює набагато професійніше аніж прес-служба цілої Ковельської міської ради. Ви не перекручуйте. Он прес-служба патрульної поліції Луцька в рази професійніше за прес-службу обласної поліції. От на такі показники треба рівнятися. Бо та не кіндерівські лакеї працюють а професіонали своєї справи.
06 Червня 2018, 20:02
Порівнюють однакове з однаковим, рівне з рівним, типове з типовим. Прес-служба Ковельської міськради (після Луцької МР) найкраща посеред усіх решти 9 прес-служб міських рад області. Не кажучи про 16 районних рад. Це є факт. А решта дурисвітство жовчних накидувачів на вентилятор.
06 Червня 2018, 20:03
Порівнюють однакове з однаковим, рівне з рівним, типове з типовим. Прес-служба Ковельської міськради (після Луцької МР) найкраща посеред усіх решти 9 прес-служб міських рад області. Не кажучи про 16 районних рад. Це є факт. А решта дурисвітство жовчних накидувачів на вентилятор.
06 Червня 2018, 21:08
Смачно вас ''Конкурент'' макнув писком в гноївку
06 Червня 2018, 23:15
Це конєчно ну дуже прохвесіонатєльно назвати Прокуратуру Волинськой області чи Волинськую ОДА прес-службой. Або Волинський обласний центр зайнятості органом влади. Хлопчукі і дєвчукі пописюють в Тирнеті а понятія об чом писють немають даже зеленого.
07 Червня 2018, 01:45
Крутяться як вужі на пательні ті тьотки з пресслужби міської ради. Так їм допік той рейтинг. Королеви місцевого масштабу просто казяться від того що всім видна їхня тупість і непрофесійність
07 Червня 2018, 02:48
До преси завше виходив Мишко Гетьман
07 Червня 2018, 11:13
А яке місце по рейтингу у Ковель район,як жовтої преси?Мабуть таких д.....в ніде немає в Україні?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром