У Ковелі за літню естраду з бюджету міста заплатили ще півмільйона гривень авансу

08 Червня 2018, 18:00
Літня естрада у парку 6247
Літня естрада у парку

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Ковельської міської ради заплатило 403 тисячі 459 гривень авансу ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» на будівництво літньої естради в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Бюджетні кошти надійшли цій луцькій фірмі, згідно договору від 24 травня 2018 року та рахунку від 25 травня.

Будівництво естради розпочали у жовтні 2016 році і планували завершити вже наступного року, але не судилося в силу різних причин. Втім, ковельський міський голова Олег Кіндер стверджує, що «літня естрада не стала довгобудом» і, що цьому новому сучасному комплексу під відкритим небом «аналогів немає на Волині».

Кошторисна вартість доволі затратного будівництва становила, за словами чиновників восени 2017 року, майже чотири з половиною мільйона гривень.

25 квітня вищевказане управління перерахувало 5 тисяч 485 гривень «Укрдержбудекспертизі» за експертизу проекту будівництва літньої естради.

Як повідомляло видання Район.Ковель на нову естраду в центральному парку привезли «не ті» дошки.

 

Коментарі
08 Червня 2018, 22:20
Хто першим виступить на цій естраді? Пол Маккартні?
08 Червня 2018, 22:38
Дайош Скрипку
09 Червня 2018, 00:54
нема проблем у місті... , осталось тільки сцену поставити за кільканадцять мільйонів
09 Червня 2018, 01:01
А комусь стане легше якщо в місті жодної ямки не лишиться дорогах? Все одно знайдуть ще якісь проблеми. Як на мене, то дітям теж треба розвиватися - танцювати і співати. І щоб їх хтось бачив і чув. А то в Києві можна бали влаштовувати можновладцям, а в Ковелі сцена не потрібна? Може не за такі гроші. Але нехай буде. Не тільки дорогами і сміттям живе Ковель. Хоча я не проти щоб було чисто.
09 Червня 2018, 01:26
Гарна? Та вона жахлива. Архітектор відпочивав коли її робили (або сліпий від народження). А той насип який перед цим жахіттям зробили це щоб більше грошей відмити? І це ще не остаточна сума це черговий аванс. Коли місто відзвітує про вартість цього чуда? Чи квартирами порозбирали відкати від фірми забудовника? Черговий аванс це ще комусь квартира з "бєлого" дома?
09 Червня 2018, 01:46
таки об,екти будуються в обласних центрах з населенням як минимум мильйон,семимисячний пикинес-прокопив куруе сферу видмивання коштив в будивництви та ремонтах в закладах освити та культури,заробитня плата в працивникив культури,, меньша чим в жековця,освитяни та культпрацивники цього дегенерата ненавидять,киндер його взагали не переварюе,наступним мером буде кошарук,за свою продажнисть и пидлисть отримае по повний,запланував пидставити директора н,д,просвита и заховатися та зафиксуватися на посади директора н,д,просвита,ублюдок ридкисний
09 Червня 2018, 11:34
Безперечно дітям потрібно розвиватися, і сцена нормальна потрібна. Але ж стартова ціна була 1.5 мільйона. А будівництво спеціально затягувалось, щб висмоктати з бюджету додаткові кошти. І не забувайте - що Луцьк \сантехмонтаж на ковельський ринок послуг привела та ж сама людина що й привела Верес. <br/>Так що афери тут неминучі.
09 Червня 2018, 12:52
Недарма сантехмонтаж &quot;роздав&quot; стільки квартир &quot;потрібним людям&quot; як в збудованих будинках так і є домовленості за квартири у нових, що будуть будувати. А користувач Гарна сцена це мабуть Віра Федосюк. Їй теж перепала квартира в одній із новобудов міста. І не тільки їй.
09 Червня 2018, 12:52
Недарма сантехмонтаж &quot;роздав&quot; стільки квартир &quot;потрібним людям&quot; як в збудованих будинках так і є домовленості за квартири у нових, що будуть будувати. А користувач Гарна сцена це мабуть Віра Федосюк. Їй теж перепала квартира в одній із новобудов міста. І не тільки їй.
09 Червня 2018, 17:05
Згідно з висновками експертів літній естрадний майданчик «Ротонда», який розташований в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, коштує понад 410 тисяч гривень. У Луцьку - також літня естрада, але ковельському чучелу до луцької - як до Києва рачки. У Луцьку ще зробили бомбезну зону відпочинку біля цієї естради, щоб не тільки там &quot;дітки могли розвиватись&quot;, але щоб і компенсувати затрати. До речі, дітки розвиваються і навчаються у гуртках і т. п. А на так званій сцені будуть лише 3-4 рази в рік в теплий період демонструвати свої таланти. Решту часу це буде мертвий груз, який через рік-два почне тріщати по швах, як пам'ятник Борцям за волю України, що на бульварі Лесі Українки. Але ж грошей скільки поклали собі в кишеню кіндер і компанія на будівництві цього &quot;шедевру&quot;!
09 Червня 2018, 18:20
і нічого то ви і не зрозуміли. Та сцена нафіг нікому не потрібна. А ось бабло, яке виділили на її будівництво- це вже серйозна штука. Стартова ціна сцени була 1.5 мільйона. Це вже зо всіма кошторисами, експертизами, прийомами, фуршетами і всім іншим. А 4, 5 дописали - це предмет для розгляду компетентними органами. Пройде рік, за зиму ту сцену обіс....ють, обс...руть, стіни потріськають. З_міниться влада і буде те опудало стояти мернтвим грузом посеред парку.
09 Червня 2018, 21:41
Яка гарна літня естрада була колись... Простенька, без непотрібних насипів, металевих заборів і воріт. Достатньо було зробити косметичний ремонт сцени та привести в порядок лавки, з відкатами максимум 50 тисяч гривень.<br/>Так взяли, чорти, і знесли! І на місці поставили монстра з цицьками, що волочаться по землі. І все доять, доять, ніяк не надояться...
09 Червня 2018, 21:48
з малої сцени малий і навар. А тут пелька вимагає грошей і немало. Мусово було будувати велику сцену.
10 Червня 2018, 00:12
навар в пикинеса в баняках пид очима,ну й страшний дядько,почки в нього скоро сами повзриваються
10 Червня 2018, 00:34
мелко плаваиш,1,5 мильйона коштуе ремонт коридора в н д просвита,дивись официйни сайти миськради,пикинес бигае контролювати ремонт по три рази в день,до роботи,в обидню перерву та писля роботи,видно дуже переживае за культуру,своею тупорилистю за-бав хлопцив-будивельникив
10 Червня 2018, 03:09
Яка гарна колись була крита танцплощадка в парку... Лунала жива музика, лабухи грали на халяву, а влада банкували доходи від продажу квитків. Хлопці дівчат танцювали, пили чорнило та били один одному морди... Хто міри не знав, того мінти швидко відправляли у витверезник і штрафували. А що тепер? Стоїть вона, бідна облуплена, ніхто на неї й не гляне. Лише деякий культурно відпочиваючий справить нужду під стіною...<br/>А от цікаво, що на її місці мільйонів за 10 збудують?
10 Червня 2018, 15:50
Так гарна сцена, тільки для кого і для чого треба було такі кошти просирати. Там же за рік буде два чи три концерти. Яка рентабельність цієї сцени?Казнокрадам Залишилось купити здоровенну плазму і прожектори як на стадіоні. і обкрутити колючим парканом щоб не ходили в туалет під сцену. І хай стоїть цилий рік законсервавана Слава БЮТ
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024