Ковельська школярка стала переможницею Всеукраїнського конкурсу «Стежками Каменяра»

10 Червня 2018, 15:52
2534

У п'ятницю, 1 червня, біля погруддя Івана Франка у Києві відбулося нагородження переможців Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра».

Про це повідомляється на сайті міжнародного фонду Івана Франка.

Зокрема, у номінації «Проза»: у віковій категорії 6-11 років, за рішенням журі, перемогла казка учениці ковельської гімназії Бадири Анни «Фарбований лис». 

У цьогорічному конкурсі взяли участь 1811 школярів з усіх регіонів України. Журі конкурсу оцінювало роботи у чотирьох номінаціях – «Проза», «Поезія», «Драматургія», «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка» – у двох вікових категорія: 6-11 років та 12-16 років відповідно. Організатори конкурсу відзначили не тільки високий художній рівень робіт, але й особливу позитивну енергетику дитячих творінь.

Нинішнього року конкурс проводився вперше і мав на меті посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких працював Іван Франко, та дослідити його літературну спадщину, наукову, культурологічну та громадську діяльність.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром