У Дубівській громаді оголосили конкурс на посади директорів шкіл

19 Червня 2018, 16:10
Опорна школа у селі Дубове 6801
Опорна школа у селі Дубове

У Дубівській громаді шукають директорів для НВК у Вербці і опорної школи у селі Дубове.

Про це повідомляється на сторінці Дубівської сільської ради у Фейсбук.

У зв’язку з наявністю вакантних посад директорів для ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.» та НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» у селі Вербка Дубівська сільська рада оголосила конкурс на вищевказані вакансії.

Щоб зайняти ці посади, кандидати мають відповідати вимогам: бути громадянинами України; вільно володіти державною мовою; вища педагогічна освіта на рівні спеціаліста або магістра; стаж педагогічної роботи не менше 5 років; високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Оплата праці відповідно до 17 та18 тарифного розряду. Це означає, що зарплата директора опорної школи у селі Дубове, 17 розряду, буде 5286 гривень, а НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» у селі Вербка, 18 розряду, буде 5656 гривень.   

Документи претендентів приймаються до 5 липня 2018 року за адресою 45031 вул.Ковельська, 72 с.Дубове Ковельського району Волинської області, E-MAIL: [email protected].

Телефон для довідок: (03352)99130 Лук’янчук Наталія Юхимівна – начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення.

Коментарі
19 Червня 2018, 21:50
Тож там є дуже заслужені директорки на яких нема де пробу ставити. То хай і працюють далі!
19 Червня 2018, 22:07
Давно пора. Нема на що дивитися
20 Червня 2018, 01:08
А ви краще подивітбся, через бінокль чи лупу!
20 Червня 2018, 03:12
Та в мікроскоп вже все побачили! І плакати хоцця, що з однієї, що з другої! Обидві своїм досвідо з дітьми поділяться і це їм в Європі пригодиться на панелі, а потім на полях в полуницях.
20 Червня 2018, 11:25
Ви, незадоволені і не шановні, тільки тявкати можете під ногами, не знаючи реальних речей у роботі школи. Якщо "плакати хоцця", то поплачте, тому що ваше хамство, неграмотність і безкультур"я ні на йоту не наблизить вас до рівня тих директорів, які працюють у цих закладах. Маєте щось сказати - скажіть в очі, це буде правильно і цивілізовано. А якщо, можливо, саме ви покликані бути керівником навчального закладу, ласкаво просимо, оцінимо, поспілкуємось, вислухаємо. В іншому випадку навчіться хоча б писати грамотно.
20 Червня 2018, 13:40
З цього люди сміються: "Щоб зайняти ці посади, кандидати мають відповідати вимогам: ...високі моральні якості..."
20 Червня 2018, 17:14
Ця Освіта навіть не розуміє про що йде мова. Наша директорка вчителька не погана, а як керівник ніяка. В своєму колективові дурницею займається. Наших дітей вчать так, що після них репетиторів наймати треба, щоб ЗНО склали. Тхоржевська була справжнім директором вимагала вчителів працювати. Але ж ледачі з,їли керівника. І оце чудо зараз знов піде в директори бо задовільняє космоса. А про Вербську районну зірку зовсім жодного доброго слова не найти. Директор пиячить, гуляє на весь район. Двічі була одружена останній чоловік втік від неї аж за кордон, за тисячі кілометрів, щоб не знайшла. Оце директори? І пише як космос, просить сказати їй в очі, та в твої очі чогось плювати хочеться. Аби не дитина в школі я б тобі ще й по мордякі віддячила за таке навчання. Тяжко працювати? Йди на Брестський ринок там вільних місць всім хватить. Працюєш в школі - так вчи наших дітей, з нашого гаманця ти гроші отримуєш.
22 Червня 2018, 01:42
Я не місцевий, але про "царювання" Тхоржевської наслуханий. Та й зараз її пости в Фейсбуці - це як "зіпсований телефон" або "криве дзеркало". Пару раз запитував знайому: "А що правда у вас в школі таке робиться?" Вона тільки сміється і як розкаже дійсно як було, то напрошується запитання: Чому пані Наталії ще досі Пу́літцерівську премію не дадуть? Про Вербку не знаю, не компетентний
22 Червня 2018, 14:02
Наша Дмитрівна не цариця, а справжній керівник. Просто люди відвиклі, що їх працю контролюють і це їм не подобається. А до роботи відносяться так, що прийшли на роботу і гроші за це вже заробили. А те що на роботі працювати тре вони цього не розуміють. І з дітками вона возиться як рідна мати, а це також вчителі не розуміють. Вони тепер педагогами себе називають і займатися з школярами так як вона не бажають. Кому потрібні чужі діти? Пости вона в тему пише, бо Укропівка і владу критикує за бездіяльність. Так тую владу вже не тільки вона критикує, а й у всіх селах. Бо є за що. Якщо покійний Безека працював, то й видно було. А зараз тільки концерти і гроші громади на вітер пускає і нічого не робить. Але може вітряки побудує і з списом буде з ними воювати як Дон Кіхот! А Вербська в колективі начебто все гаразд, але вчителів поділила на своїх і не своїх. А сміються з нею тому, що п`яниця і повія. Останній чоловік її підтягнув міцно, в люди вивів і дітей підняв, але ж гени не переможні! На старе потягнуло, хоч чоловік в неї був гарною людиною і талановитий. В наших Вістях його статті друкувалися дуже цікаві. Так, що як буде потреба в жінці на годину, бери дешеву випивку і їдь до неї. Прийме! Кажуть Вербський якийсь забльований з пивом до неї заходить, а тебе чистенького з радістю прийме. Чоловік повинен бути директором, а де його знайти!
22 Червня 2018, 16:10
Як це можуть пости "в тему" бути якщо вона перекручує те, що відбувається дійсно? Піар та й годі, ще в Колодяжненській ОТГ є такий керівник! Про людину повинні справи говорити та інші люди, а не красування в соцмережах! Я завжди був за правду і думаю УКРОП теж. А ми всі на роботу ходимо, щоб гроші заробити, а дехто, щоб і славу! А можливо це залежність - селфіманія? Треба бути обережним з такими людьми. Я б не хотів, щоб кожен рух моєї дитини в школі викладали в соцмережах.
23 Червня 2018, 03:00
Кожна людина по-своєму приймає всесвіт. Тому тут нічого дивного нема, що вона пише такі пости. А якщо батьки проти селфі, то це потрібно сказати вчительці. Але тут є цікавим те, що цим жіночкам за 40 – стареньки! І по своєму сходять з розуму, в них така пора. В мене є друг і коли з ним випиваємо він завжди другий тост говорить: За мою дружину, щоб клімакс перенесла на ногах без наслідків!!!)))) Ми довго не розуміли до чого він це говорить. А виявляється у його старшого брата була така цікава життєва історія. Він був одружений, виховав 3 дітей, кохання в хаті було як казці. І підійшов рік коли жінкам пора закінчувати розмножуватись і доводити дітей до розуму, його дружина подає на розлучення без ніяких підстав. Розлучилась, через 2 роки голова повернулась на місце і вона до нього, давай будемо жити. А він знайшов жінку цікавішу за бувшу і одружився вдруге. Діти переживали міцно, що мамка розлучилась з батьком, просили його повернутися але він так і не повернувся. А якщо вона страдає селфі, то нехай, значить дітям і чоловікові повезло, що її дурь так виходить.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024