Ковельська влада не звертає уваги на потреби військовослужбовців, – АТОвець

19 Червня 2018, 18:00
2389

Військовослужбовці вимагають змінити генеральний план забудови колишнього військового містечка № 19 у Ковелі, аби стала можливою передача території під індивідуальну житлову забудову учасникам АТО.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії Волинської обласної ради з питань земельних відносин 19 червня, – інформує «Волинські новини».

Голова ініціативної групи, учасник АТО Дмитро Качмар розповів, що міська влада не звертає уваги на потреби військовослужбовців у забезпеченні їх житлом. Натомість на території колишнього військового містечка № 19 у Ковелі, загальною площею понад 4 гектари, що на вулиці Володимира Кияна, хочуть звести п’ять багатоповерхових будинків. Житла для АТОвців, однак, там не передбачено.

Депутат Святослав Кравчук зауважив, що з цими питаннями в Ковеля завжди виникають проблеми. Також він зауважив, що, на жаль, ніяких важелів впливу на ковельських депутатів і міського голову Олега Кіндера депутати облради не мають.

Комісія вирішила звернутися до влади Ковеля, аби та подбала про забезпечення військовослужбовців житлом, а також запропонувала винести питання на наступну сесію обласної ради. Окрім того, депутати проситимуть ковельську владу надати їм для ознайомлення список учасників АТО та членів їхніх сімей, яким із 2014 року надали житло чи земельні ділянки під індивідуальну забудову.

Коментарі
19 Червня 2018, 22:42
А шо ця влада з цих голодранців буде мати?
20 Червня 2018, 00:13
У Батьківщини своя БАТЬКІВЩИНА і вона вже давно срати хотіла на Україну , її людей, а патріотів треба знищити!
20 Червня 2018, 02:09
Люди, що ж робиться? Сьогодні наших і чорнобильців і шахтарів шоколадна влада під прес пустила, люди з відчаю на штурм Кабміну йшли. А ці козли ніде і новинах навіть не згадують, ще й на сміх братків виставили. Зате в Рашці сміються. То їхня свободла слова і інформації? То демократія? Люди на Майдані кров пролили, щоб ці смердячі галицькі рагулі і прихвостні масонів-олігархів до влади прийшли?
20 Червня 2018, 02:30
Який ти афган, чмо ольгінське. В Києві зібралось пару тисяч проплачених ФСБ провокаторів, то що їх, по всіх каналах показати?.
20 Червня 2018, 09:28
Самий більший патріот Кіндер ,Гетьман , Конащук з Кнопихою і в кінці Вєрка
20 Червня 2018, 10:32
Всі, кому не подобається діюча бандовлада - прихвоснів Путіна і ФСБ? То хто ж ти тоді, чмо злодія потрошенка і слинявого трупчинова?
20 Червня 2018, 12:28
А ти просто гнидагнида
20 Червня 2018, 12:40
А що заважає обласній раді надати житло атовцям прямо в Луцьку? Або виділити там земельні ділянки для будівництва. Чи може Кравчук не знає що забезпечення військовослужбовців та членів їх сімей жилими приміщеннями забезпечує держава або за їх бажанням грошовою компенсацією за належне їм для отримання жиле приміщення на підставах, у межах норм і відповідно до вимог, встановлених Житловим кодексом Української РСР, іншими законами, в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України? Забезпечення жилими приміщеннями в разі потреби поліпшення житлових умов сімей військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення та загинули (померли) або пропали безвісти, здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. Територіальна громада не відповідає за зобов'язаннями держави, Автономної Республіки Крим та інших територіальних громад.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром