Ворона: ветеран вимагає відновити роботу магазину Любитівського товариства

20 Червня 2018, 10:12
2961

У п'ятницю, 15 червня, відбулися сходи мешканців села Ворона. Одним із основних питань порядку денного: відновлення роботи колишнього магазину Любитівського сільськогосподарського товариства, яке постійно в звучить усних та письмових зверненнях ветерана Другої світової війни Якова Потаповича Чуля.  

Про це повідомляють у Ковельській районній раді.

Окрім цього, непосидющий ветеран, що мешкає у селі Ворона, просить не тільки відновити роботу вищезазначеного приміщення, а й покарати того, хто причетний до розкрадання майна закладу.

В роботі зборів взяли участь голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, голова Ковельської РДА Віктор Козак, заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк, начальник Ковельського відділу поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Іван Тусь, начальник відділу юридичного забезпечення і з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації Мирослава Поляк, Любитівський сільський голова Віктор Павлов, секретар сільської ради Марія Горніч. Двічі на день присутні засідали в обговоренні цього питання. Адже в другій половині дня  до його розгляду залучили підприємця Володимира Пархонюка, який, на думку Якова Потаповича, є головним винуватцем того стану приміщення магазину в якому воно зараз перебуває.

За результатами зборів Володимир Федорович запевнив мешканців села – пайовиків Любитівського СТ, що відшкодує частину коштів за користування їх майном.

Коментарі
20 Червня 2018, 15:13
Злодій пархатий...
21 Червня 2018, 00:33
Це те бидло Каскад"Пархонюк"коли воно нажреться.Бидло злодюга було так і осталося.Де поліція?Збитки відшкодуєш падло, а злодій сидіти в тюрмі!
21 Червня 2018, 19:31
Знаючому!Ти глибоко помиляєшся,бидло дуже м'яко сказано "недоношений гондо.....н".Собака яка все життя гавкає і не знає чого ? Пархонюк В.Ф.це ваш портрет в словах.Від його собачого лаю лякається тільки його друг по бізнесу"лисий такий кумедний".Только от жизні собачей, Пархонюк буває кусачім.Люди добрі дайте будь -ласка дворняжці кісточку, а то воно думає що порода в нього Царська.
22 Червня 2018, 11:49
Боягуз, чи може боягузка ти, прикриваешся "тьотєю Сонею". Підгавкуєш всякому бидлу тому, що й самі такі ж, а що ви зробили, який слід залишаєте на цій землі, за які ши-ши даєте собі раду, чи сплатили хоча б копйіку податку і т. д.? Ото-то. В цьому питанні я переконаний ви Пархонюка і "мізинця не варті". Дякуймо, що є ще такі Пархонюки, хто не боїться висловити власну ( і зауважте справедливу) думку, не прикривається якоюсь "тьотею Сонею", а підписує своїм прізвищем. Як би не вони, то такі, як Кіндер уже давно б у вас, чи може нас ноги витирали.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024