Рятувальники нагадали ковельчанам правила поведінки під час відпочинку на воді

21 Червня 2018, 09:34
1551

З метою недопущення загибелі людей під час відпочинку на воді, працівники Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України постійно проводять рейди на водоймах району.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

18 червня рятувальники роз’яснювали відпочивальникам правила поведінки під час відпочинку на воді. Не зважаючи на те, що на території Ковельського району визначено лише 2 місця для відпочинку (міський пляж на річці Турія в районі мосту на вулиці Незалежності та озеро Ухо в селі Уховецьк зі сторони позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Оберіг»), люди продовжують купатися у невизначених для цього місцях, на яких відсутні рятувальні пости з відповідним обладнанням.

За попередній рік на водних об’єктах Ковеля та Ковельського району під час купального сезону загинуло 3 осіб.

Рятувальники спілкувались з людьми і нагадали їм основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватись під час відпочинку на воді: не можна купатися відразу після прийому їжі і в нетверезому стані; заборонено запливати за межу купання в акваторії, позначену буями, стрибати у воду в незнайомих місцях. Під час рейду фахівці ДСНС роз’яснили небезпеку залишення без нагляду малолітніх дітей і закликали не забруднювати водні об’єкти та територію пляжів.

 




Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром