Депутати міськради погодили внесення змін до важливих програм

22 Червня 2018, 12:08
1498

Низку питань, які вносяться на розгляд чергової сесії міської ради, учора, 21 червня, опрацювала постійна комісія з питань планування, бюджету і фінансів.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Зокрема, депутати розглянули питання порядку денного: «Про дозвіл на списання основних засобів», «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна», «Про безоплатне прийняття основних засобів», «Про продаж у приватну власність земельної ділянки по вул. Ярослава Мудрого», «Про внесення змін до «Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2018 рік», «Про затвердження Програми підтримки епізоотичного благополуччя, проведення лабораторно-діагностичних робіт у сфері ветеринарної медицини Ковельською міжрайонною державною лабораторією ветеринарної медицини у м. Ковелі на 2018-2020 рр», «Про погодження інвестиційної програми Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал», «Про затвердження розпорядження міського голови», «Про звернення адміністрації загальноосвітньої школи I-III ступеня №2 про виділення коштів на виконання припису Управління ДСНС України у Волинській області».

Крім цього, ретельно вивчено проекти рішень, які включені до порядку денного, як невідкладні. Вони стосувалися внесення змін до бюджету та до Програми розвитку земельної реформи, надання дозволу ПТМ «Ковельтепло» на одержання кредиту-овердрафту.

Під час засідання обговорили інвестиційну програму Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал». Її планують реалізувати за рахунок амортизаційних відрахувань у собівартості послуг з централізованого водопостачання за умови затвердження тарифів на послуги водопостачання та водовідведення на 2018 рік. 

Відповідно кошти використають на реконструкцію каналізаційної насосної станції № 8 (проект), заміну насосного обладнання на КНС № 14, реалізацію заходів для поліпшення функціонування КНС № 5, а також заміну люків на каналізаційних мережах, придбання компресора та зварювального агрегата. 

Зосередили увагу й на програмі соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2018 рік. Йшлося про надання допомоги онкохворим.

Чимало дискусій виникло при розгляді питання щодо продажу у приватну власність земельної ділянки на вул. Ярослава Мудрого.

Більшість проектів рішень рекомендовані до затвердження на сесії, одне з них – на її розгляд.

 




Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром