Як пройшов випускний у Ковельській виховній колонії

23 Червня 2018, 16:00
6790

Урочистості з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 11-го класу школи №14 виховної колонії, які планувалося провести на плацу установи, перервав дощ.Тож захід довелося перенести до актової зали школи.

Про це повідомляєтьсья на сторінці Ковельської виховної колонії у Фейсбук.

Лінійку відкрив директор школи В.Кавюк, який привітав випускників школи із здобуттям повної середньої освіти, побажав вихованцям усіляких гараздів та щасливої долі після звільнення з місць позбавлення волі.

Уважно присутні в залі слухали виступ начальника установи І.Д.Абрамчука. Очільник виховної колонії наголосив що суспільство сьогодні потребує освідчених, розумних молодих людей, здатних творчо розбудувати Українську державу і вміло захищати суверенітет та незалежність України. 

Оплесками вітали вихованці колонії учнів – випускників, яким вручали атестати про повну середню освіту.

З вітанням до хлопців звернувся класний керівник 11-го класу Леонід Никитюк. У виступі вчителя звучали побажання щасливої долі, швидкого повернення до рідних та близьких, знайти своє міце в житті.

Щирі слова вдячності вчителям школи та адміністрації колонії за їхню невтомну працю, самовідданість у вихованні неповнолітніх засуджених звучали у виступах випускників 11-го класу Давидюка Романа, Іщенка Володимира та Торохтія Андрія.

Із заключним словом до вихованців установи звернувся директор школи, який підкреслив, що сьогодні, щоб ми могли спокійно і впевнено жити, навчатися, працювати, відпочивати – на Сході України віддають свої життя славні українські захисники-патріоти.

Присутні у залі вшанували памʼять загиблих воїнів за Україну хвилиною мовчання.

А на завершення заходу випускники 11-го класу сфотографувалися на памʼять про завершення навчання та отримання важливого документу – атестата зрілості.

 







Коментарі
23 Червня 2018, 20:38
Нормальниє пацикі не то шо Кнопа мусорской
23 Червня 2018, 21:21
Еліта.
23 Червня 2018, 23:17
да, после Кнопы осталось недоразумение-чернортая сестра-шизофреничка! Гадит воздух в Ковеле.
24 Червня 2018, 04:38
Маємо, те що маємо, їх також вчити треба
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром