Колодяжне: відбувся зліт юних туристів

23 Червня 2018, 18:00
4167

Для популяризації туризму серед учнів, підвищення рівня туристської майстерності, виховання патріотизму, у лісовому масиві, котрий має назву «Княжа гора», 19 червня стартував перший туристично-краєзнавчий зліт – змагання учнівської молоді Колодяжненської ОТГ«Юний турист».

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Учасниками змагань стали учні із сіл Волошки, Кричевичі, Колодяжне, Скулин, Уховецьк, Черемошне, під вправним керівництвом та турботою педагогів шкіл. Загалом 41 учень впродовж двох днів змагались в техніці пішохідного туризму, спортивному орієнтуванні на місцевості, у конкурсах художньої самодіяльності, приготуванні бутербродів та конкурсній програмі з туристських навичок.

«Мені дуже приємно, що Колодяжненська громада переймає досвід району і організовує для дітей справжні туристичні змагання, які мають право на життя і у інших громадах району. Адже головний результат досягнуто – діти хоч і втомлені, але дуже щасливі, наповнені позитивними емоціями та гарними враженнями. Тому бажаю, аби у керівництва громади і на далі вистачало ідей, часу, сили для організації такого роду дитячого дозвілля і нехай міцне здоров’я цьому сприяє», – такими слова звернувся до учасників туристичних змагань голова районної державної адміністрації Віктор Козак, котрий прибув на закриття та підведення підсумків туристичного зльоту. 

Після закінчення змагань відбулось підведення підсумків, нагородження переможців в усіх видах туризму, вручення подарунків, котрі стануть у нагоді для подальшого розвитку туризму та щирі оплески. Відрадно, що відзнаки отримали усі юнацькі команди, а ще команди дорослих і найменший чотирьохрічний турист – Дмитро.

 

















Коментарі
24 Червня 2018, 15:05
Чего вы всегда возле "жовто-блакитной" тряпки вечно за сердце хватаетесь? Плохо да?
24 Червня 2018, 16:13
Так пили там цілу ніч , скільки було горілки ого-го , хай би це показали
26 Червня 2018, 01:30
Гулянки - це візитна картка голови ОТГ!
26 Червня 2018, 20:58
Щось фіолетову в кадрі мало видно,тільки своїх дітей скрізь вже пхає
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром