У Ковельському ЦНАПі модернізували систему керування чергою

27 Червня 2018, 10:00
3875

У Ковельському ЦНАПі за кошти місцевого бюджету проведено модернізацію системи керування чергою, оновлено програмне забезпечення.

Про це повідомляє начальник Центру надання адміністративних послуг міста Ковеля Ольга Чайка

З-поміж іншого, у ЦНАПі встановлено додатковий монітор – відеопанель для зручності відвідувачів. Система керування чергою не передбачає втручання у розподіл роботи між адміністраторами, тобто автоматично розподіляє людей за чергою згідно талонів, отриманих на інформаційному терміналі.

Один монітор встановлено в залі прийому громадян, інший — в зоні очікування на рецепції. Він додатково оснащений голосовим повідомленням, що зручно для людей літнього віку та з вадами зору. При потребі виклик може бути повторено кілька разів. 

Встановлення моніторів зменшує напругу серед відвідувачів, тому що черга рухається прозоро і кожен може бачити номер свого талона на табло. 

Нині на прийомі громадян працює 14 адміністраторів. Наразі планується встановлення обладнання для зняття біометричних даних особи для виготовлення ID-карток (біометричних паспортів). Триває процес прокладання (кодування) каналу зв'язку. Після чого буде отримано відповідні документи, що дають право доступу до демографічного реєстру і обробки персональних даних. Разом з тим готується й додаткове приміщення, у якому завершуються ремонтні роботи. 

 


Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024