У соцмережах просять пробачити водія, який скоїв смертельну ДТП на Рівненщині

28 Червня 2018, 16:18
10558

У соцмережах Фейсбук та Інстаграм користувачі почали поширювати повідомлення з проханням допомогти фінансово водію і помолитися за нього.

Про це повідомляє Радіо Трек.

Нагадаємо, у понеділок, 25 червня, на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка Сарненського району в аварію потрапив автобус «Київ-Ковель». Унаслідок ДТП троє осіб із маршрутки загинули на місці події, дев’ятеро осіб із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Пізніше ще одна людина померла у лікарні. Серед загиблих – ковельчанин.

Дмитра Брижа, 1997 року народження, затримали у той же день. Підозрюваний просив суд обрати для нього більш м’який запобіжний захід. Водій-винуватець ДТП є годувальником для сім'ї, в якій 11 дітей. Прокурор Сергій Міськевич просив суд застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зрештою, 20-річного Дмитра Брижа, уродженця м. Сарни, взяли під варту на 60 днів. Таке рішення ухвалив слідчий суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.

 

2

 

Зокрема у спільноті Сарни як вони є опублікували такий пост:

ПРОЧИТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА!

Діма Бриж потрапив у серйозну ДТП поблизу села Орлівка Сарненського району, в якій загинуло чотири людиниі ще багато у лікарні...Йому загрожує від 7 до 12 років ув'язнення. Він з багатодітної сім'ї, у батьків немає можливості оплатити лікування потерпілим і похорон загиблим. Також потрібні кошти на адвоката.

Нині він затриманий і подільша доля його невідома. Цей хлопець багато трудився для Бога в церкві.

Просимо допомогти хто чим може: фінансово чи молитвами, адже це могло трапитись з кожним. Просимо поставитись з розумінням. Якщо є можливість допомогти фінансово, прохання скидати кошти з коментарем «Для Діми».

 


 

У коментарях люди не стримували емоцій (пунктуація та орфографія збережені): 

Ігор Задорнов Це напевно їхній пастор склав це прохання, скінчилися в них кошти викуповувати всіх своіх з сізо і відмазувати від тюрми. Це більше схоже на якийсь бред!!!

Аня Боровик То на машину вистачило коштів купити, а на адвоката вже не вистачає? ??!!

Віталій Зіневич Більше на правду схоже. Віруючі життя та смерть сприймають простіше. Бог дав, Бог забрав. Співчуваю рідним загиблих та тяжко травмованим.

Алёна Жуковська Ужас просто немає слів...

Наталья Мелещук Зробив таке нехай відповідає йому мало даже 12 років.

Неля Петренко Мало мало в Східних країнах за таке на наступний день голову з плечей.

Володимир Ець Зайдіть на цей профіль в інстаграмі і почитайте коменти до фото! Та він просто невинний хлопчик по версіїї братів і сестер

Tetjana Mirkovec Не здивуюсь, якщо так і буду. Зроблять загиблого винним, таке в нас вміють. Ще є суд Божий

Аня Сергійчук Там в інстаграмі всі його жаліють. Пишуть щоб він тримався!

Евгения Ковтун Мій хлопець із-за його не обережності зараз знаходиться в реанімації! І цей пост мене зараз просто конкретно добив! Це не то що позор! Це для віруючої людини просто гріх!

Irka Borovets Не розумію що тут поганого, в Діми є друзі і знайомі які його підтримують, тому що це біда не тільки для сімей загиблих, але й для сім'ї Дмитра... Адже ніхто від такої трагедії не застрахований, кожен із нас може бути на його місці!

Володимир Ець Погане тут одне. Він - ВБИВЦЯ. А вбивця має сидіти і відповідати за свої вчинки.

Евгения Ковтун Так а на що йому скидатися ???? Він в тяжкому стані!?? Абсурд!

 

Коментарі
28 Червня 2018, 19:59
Штунди взагалі мають бути поза законом як і авто на бляхах
28 Червня 2018, 20:31
Ми все бачили
28 Червня 2018, 20:39
застрелится ему надо и все !
28 Червня 2018, 21:32
4 трупа і куча калік!!! Нормальна людина - застрілилася б. А воно пробачие я ще тако поїду. Мало погкійників Схід дає, то в тилу придуркі вбивають та калічать!
28 Червня 2018, 21:57
ПОРУШИВ -ВЫДПОВЫДАЙ !! 4 ЖМУРА НА СОВІСТІ.
29 Червня 2018, 00:41
Було б непогано, якби воно розбилося насмерть. А ще краще, щоб хребтаа зламало і все життя просиділо у візочку, їло пригоршнями знеболюючі теблетки.
29 Червня 2018, 01:29
А чому він не в армії?
29 Червня 2018, 01:55
Хіба ж він хотів такого??? А чи легко з таким жити? Дорога помилок не пробачає.
29 Червня 2018, 03:15
Я знала шо штунди наглі люди! Але і справді побоялись би Бога водій маршутки мій родич вчора похоронили а це трусливе щеня не просидівши й пару днів вже стараеться вилізти на волю дайте ружйо і хай випустять на волю застрелю і відсижу з чистою совістю!
29 Червня 2018, 12:01
В нього така морда що нібито йому всі винні
29 Червня 2018, 13:17
Не кто не знает что будет с каждым завтра . Если бы он был в нетрезвом состоянии так можно бы было так писать за него. А так за него говорить не можно, так как ты можешь сам оказаться на его месте.
29 Червня 2018, 14:36
Типово штундівська морда
29 Червня 2018, 15:11
Не тільки морда а і підхід до скоєнного
29 Червня 2018, 16:51
У Вас церква яка може допомогти сімям які втратили рідних людей ви ж збираете десятину у Вас е каса.... а Ви ще просите допомоги.........Якоі допомоги .......В кого....
29 Червня 2018, 19:58
Та при чому тут з кожним статись? Йому погано стало , що він знепритомнів і виїхав на головну не пропустивши маршутку? Та це кожен водій знає , як виїхати на міжнародну дорогу треба пару разів дивитись по сторонах , та завжди треба дивитись , дураків хватає... В цьому випадку не канає з кожним буває , тут все залежило від нього і все, це повністю його винна і він має відповісти по закону і навіть більше!!!
29 Червня 2018, 20:11
Штунду в тюрму ,загинув мій добре знайомий і то на 12 років,щоб мав коли подумати що він зробив!
29 Червня 2018, 20:18
Простити та помолитися можна, та як цій молодій людині буде жити далі з цим усім. Я розумію що це збіг обставин, але чи зможуть зрозуміти троє діток та жінка, та усі інші люди, які добре знали шофера маршрутки, його знали, як добру, працьовиту людину, чудового господаря, в будинку двері не закривались коли він удома йшли за порадою, та й так погомоніти, діти завжди з нетерпінням ждали татка, знаючи що Він завжди щось смачненьке привезе, бігли йому на зустріч побачивши його. Похорони були дуже тяжкі, здавалося все село вийшло попрощатися. Я це все друкую і сльози навертаються. Побачив би це все, цей молодий хлопчина, мабуть тільки тоді міг би до кінця усвідомити, що Він накоїв, а так я думаю, що йому зараз все в тумані. Зараз молоді люди цілеспрямовані, часто спішать, все хочуть швидко зробити не думаючи про наслідки, тому такий короткий вік у нашої молоді, а ще можна почути слова " Чи я до живу до пенсі ?", На превеликий жаль ми маємо такий результат .
29 Червня 2018, 23:28
відірвати йому б яйця, всеж таки 4 трупи
30 Червня 2018, 00:55
Мені здається якщо нього й відкуплять то на свободі його точно забють ну в кращому випадку зроблять калікою
30 Червня 2018, 17:12
дибіли,був би на його місці православний на авто з укр. реєстрацією,щоб писали тоді????<br/>p.s.винуватця не оправдовую..
30 Червня 2018, 17:38
винен - нехай відповідає, нема чого відмазки ліпити, прямо ангел...біомать - 4 трупи, пробачити можна, а щось не помітно, що він(вкупі з браттями і сестрами) перед тими людьми, які загинули кається...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024