Подарунок на День міста: концерт зірок та сертифікат на 2 мільйони гривень

03 Липня 2018, 10:17
7819

Незважаючи на прохолоду та дощ, увечері у День міста на площі Героїв Майдану зібралось чимало ковельчан, які чекали на виступ зірок – Tayanna та гурту «Ляпіс-98».

Про такий музичний подарунок подбав народний депутат Степан Івахів та його благодійний фонд «Патріоти Волині», – повідомляють у Ковельській міській раді. 

«Ніде так не вміють гарно святкувати, як у Ковелі. Але разом з тим, можу з впевненістю сказати, що тут найбільший порядок, це надзвичайно гарне місто», – зазначив Степан Петрович під час привітння зі сцени.

Також він подарував сертифікат на 2 мільйони гривень. Як розповів Степан Івахів, що традиційно з міським головою вони ставлять собі завдання на День міста, яке згодом спільно реалізовують. На цей раз прийняли рішення про розбудову парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Народний депутат наголосив: «Ковельчани хочуть бачити парк по-справжньому європейським і з приємністю тут відпочивати та проводити своє дозвілля. Тож настав час змін».

Заступник міського голови Ігор Прокопів вручив Степану Івахіву Подяку міського голови. У ній йдеться: «За підтримку закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відстоювання інтересів громади міста Ковеля та з нагоди Дня міста».

 

1

2


2

1


1









 

Коментарі
03 Липня 2018, 15:24
Спілкування в Фейсбуці:<br/>Сергей Товкач Взагалі-то з Днем міста варто серйозно визначитися. Якщо ми &quot;прив'язуємося&quot; до набуття селом Ковле статусу міста, та ще й самоврядного, заснованованого на Магдебурзькому праві, то, в такому разі, маємо бути послідовними і святкувати справжній День міста, як буквально записано в Грамоті: &quot;in vigilia Nativitatis Domini nostri&quot; - в переддень Різдва Господа нашого. Якщо ж наріжним каменем свята є, як було колись, число визволення міста від нацистів III Рейху - 6 липня, то слід відзначати в цей день. Дата &quot;перша неділя липня&quot; є взагалі якоюсь фантомною, ні до чого не співвідносною. Свято - та й свято, аби людям повеселитися... Питання, на мій погляд, достатньо серйозне, бо така забава заради забави не несе жодного смислового навантаження і позбавляє місто Пам'яті...<br/><br/>Сергей Товкач Андрій Олійник Стежиш - добре! Мої коментарі, на відміну від деяких, ґрунтуються не на дитячо-інфантильних забаганках, а на конкретних викладках: історичних, юридичних тощо. Такою є моя позиція. А погоджуватися чи ні? Право кожного...<br/><br/>Сергей Товкач Та й я &quot;без умисла&quot;... Знаєш, деякі тут дописи, хоч і пишуться, нібито, дорослими людьми, але якось так - по-приколу, чи що... Реальність набагато складніша і, водночас, простіша, якщо володіти реальною інформацією про те, що відбувалося чи відбувається. Так і з Днем міста. Якщо це просто святковий балаган, то до чого тут місто і його День (народження). Якщо ж справжній День міста, то має бути хоч якесь банальне тому підгрунтя. ІМХО<br/> <br/>Petr Obyedkov Сергей! День Освобождения это не День рождения. В цивилизованном мире День города это дата его основания!!! К счастью Ковель имеет конкретную дату и здесь не надо фантазировать, ничего изобретать! А по невежеству или бескультурью должностных лиц праздновать когда-нибудь это все равно, что я приду к тебе в гости и начну тебя поздравлять с Днем рождения за полгода до него. Как ты после этого будешь смотреть на меня???))) Не достаточно, что Московия украла историю Руси-Украины так наши чинуши сами еще ее и искажают. Но принимая во внимание, что обман народа стал государственной политикой барыг, зеков дорвавшихся к власти у вас все нормально!((( А эти 2 праздника это уже большая политика! И прежде всего воспитание украинцев в любви к своей Родине, гордости за свой народ который победил могущественного врага, отдать ему должное уважение. А скомкать эти 2 праздника это просто дикость местных аборигенов, которая ведет к воспитанию народа не помнящего родства своего. Поэтому вчерашнее действо надо принимать и озвучить в прессе как начало, как дан старт к празднованию 500 летия Ковеля и это будет со всех точек зрения грамотно!!!
03 Липня 2018, 16:33
Стёпа спасибо
03 Липня 2018, 16:33
Знову будуть ставити двері та вікна, минулого разу нам обіцяв з компанії коника без ноги та так і не поставив, вибори завершилися...
03 Липня 2018, 16:56
Івахів більше в Раду не піде. Піде хтось інший. Той кого він проштовхує. Бо просто так щороку на Ковель кілька міл йонів витрачати нема сенсу.
03 Липня 2018, 17:35
Я вижу Ви сработаетесь! ( с Киндером уже сработались!) Кури. Степан...
03 Липня 2018, 17:50
ото Кіндер з Товстигою побухають. Стільки бабла на халяву підвалило. Можна й шмоньок на курорт звозити. Вересівські хабарі вже мабуть закінчились.
03 Липня 2018, 19:09
Івахів вкрав у нас сотні мільйонів і входить в 100 самих багатих українців. Накапані проценти виділив на підкуп ковельчан на майбутні вибори ( для нього це мізер , як для нас 10грн.сьгодні ). Будьмо розумними і аналізуймо ситуацію , вчімося хоча б на своїх попередніх помилках ... Це хитрий лис , знову нашими руками хоче робити свої чорні справи. Він своє 50річчя святкував з багато більшим розмахом , де потратив 1млн $ ...!!! вкрадених в народа України...
03 Липня 2018, 20:19
Коника цій гниді дикого
04 Липня 2018, 00:36
Івахів Кіндера вибера до Верховної Ради
04 Липня 2018, 13:57
а потім, як завжди, виявиться, що цей &quot;подарунок&quot; - бюджетні кошти (тобто наші податки), які і так мали бути спрямовані на Ковель)
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром