Керівництво та депутатів Ковельського району запросили на етнофестиваль

06 Липня 2018, 10:00
2017

В рамках робочого  візиту, 3 липня голова Ковельської районної ради Андрій Броїло зустрівся з Лідією Заславською, співорганізатором етнофестивалю «Єдина країна» у селі Дольськ Турійського району.

Про це повідомляють у Ковельській районній раді.

В ході розмови Лідія Володимирівна привідкрила завісу новинок фестивалю, який відбудеться 7 липня. Повідомила, що відкриє цей захід оркестр «Львівські фанфари»  на  найбільшій на Волині сцені. А також розповіла про гостей та учасників заходу, адже з Миколаївської області чекають чеськомовну етногрупу (там є село пересенців із Чехії), з Генічеська – кримських татарів, які після переселення на сьогодні там проживають.

Також буде працювати дитяче містечко, де з дітьми будуть займатися аніматори. Зазначила, що концертна програма етнофестивалю  дуже цікава і  має багато сюрпризів. А також зауважила, що продовженням дійства стане і другий день,–   пляжна пінна вечірка на березі найглибшого Волинського озера Сомин.

Тож від імені організаторів свята Лідія Володимирівна запросила Андрія Петровича та депутатський корпус до участі у цьому заході.

 

1


 

Коментарі
06 Липня 2018, 13:13
І поїдемо! На другий день похміляти будуть! Района вже нема і коли тако на халяву ще погуляємо!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024