Ковельські школярі відпочивають на Азовському морі

13 Липня 2018, 09:18
2673

У рамках співпраці між Ковелем та смт. Нікольське Донецької області, з ініціативи народного депутата України Дмитра Лубінця група юних ковельчан відпочиває на Донеччині.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Як розповіла нам помічник народного депутата Наталія Проценко, вчора дітей зустріли і поселили в пансіонаті «Троянда», що знаходиться на березі Азовського моря.

Тож сьогодні хлопці та дівчата насолоджуються морським відпочинком. Завтра на них чекає поїздка в екстрімпарк, що в Маріуполі. Планують їм також показати заповідник «Кам’яні могили» та почастувати справжнім козацьким кулішем, провести оглядову екскурсію Нікольським районом.

Зустрінуться діти і з нашими героями-захисниками – представниками батальйону «Азов».

Наталія Павлівна каже, що разом з ковельчанами у пансіонаті відпочивають їх ровесники з Донеччини. Тож це хороша можливість знайти нових друзів, поспілкуватись, більше дізнатись про східну Україну.

Це уже стало гарною традицією. Діти з Нікольського приїжджають у Ковель на Великодні свята, а маленькі волиняни другий рік поспіль мають чудову нагоду відпочити на теплому Азовському морі. Туди 20 липня вирушать ще 20 юних ковельчан.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024